Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

Miejsca zabaw dla dzieci

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

Mamy, znacie może jakieś miejsca zabaw dla dzieci, basen kulkowy itp? Mam roczną córkę i szukam pomysłów, żeby pobawiła się z innymi dziecmi też... Może są jakieś darmowe?

Gość MamaCóreczki
up

Gość za małe dziecko
roczniak nie potrzebuje jeszcze towarzystwa innych dzieci

Gość MamaCóreczki
Moja ciągnie do dzieci jak pszczoła do miodu, fascynują ją inne maluchy. Poza tym zabawa w kulkach itp byłaby fajnym urozmaiceniem.

Gość w ikea są takie suche baseny
w centrach handlowych, ale bałabym się, że inne dzieci staranują malucha

Gość a ja........
Jak to roczne dziecko za male na bycie z innymi dziećmi????!!!! Co za bzdury. Pozniej wychodzą takie dzikie dzieciaki, które boją sie ludzi i nie potrafią sie zachować. Ja z moja chodziłam na różne zajęcia muzyczne. Nie wiem czy i jakie sa w pl ale dzieci w tym wieku uwielbiają takie zajęcia. Do tego różne grupy gdzie dzieci bawiły sie różnymi zabawkami, rysowały kredkami itp. jakas gimnastyka dla dzieci (oczywiście zajęcia dostosowane do wieku dziecka).

Gość mówisz o rocznym niemowlaku
gimnastyka, rysowanie kredkami? chyba cie straszy połowa dzieci w tym wieku jeszcze nie potrafi samodzielnie chodzić

Gość MamaCóreczki
LOL. Racja:D Przeoczyłam tę onfo. Jestem z Wrocławia właśnie:)

i chyba na bielanach albo w koronie, teraz nie pamietam widziałam właśnie takie miejsce z zabawkami dla dzieci gdzie rodzice ida na zakupy a dzieci się bawią

Gość poroocznikova
Roczne dziexko owszem moze i jest zafascynowane dziecmi,ale raczej na chwile. takie dzieci nie bawia sie ze soba,tylko same kolo siebie,tqk jest i juz. co nie znaczy,ze nie ma snsu ich wsadzic na chwile miedzy dzieci,ale chyba lepiej jakies grupy rowiesnikow,dzieci z rodziny czy cos. Kredki i roczniak? jasne. chyba do wsadzania w oko

W Auchanie jest fajny duży, w Marino taki spokojny ( o ile nie ma urodzin to kilka dzieci spokojnie się bawi), w tesco na bielanach jest, w Ikei, w Magnolii, w Koronie, chyba w galerii Grunwaldzkiej ale nie jestem pewna. Nie ma w galerii Dominikańskiej raczej, w Renomie i Arkadach też nie widziałam, ale jakoś specjalnie też nigdy tam nie szukałam