Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmaass

Proszę o modlitwę

Polecane posty

Gość rozaliaaaaaa
sily

Gość nokiaasha302222
spokojnie, dużo siły i wiary. To się często zdarza że przekładają operacje lub zabiegi. Jeśli lekarze mówią że jest pilniejsze dziecko to na pewno tak jest. Wiedzą co robią, nie umrze z głodu. Może to i lepiej że po świetach, przynajmniej swięta spędzicie w miarę spokojnie. Choć rozumiem że czekanie Was dobija. Pisz nam o tym co dzieje się u Oleczka

Dziękuję Wam. Rozumiem, że te dziecko mogło być w gorszym stanie. Ale nasz Olek czeka już dwa tygodnie. Miał robione cewnikowanie serca i stwierdzili, że ma jeszcze jedna wadę, że nie może czekać. Jakby chociaż lekarze coś postanowili, pogadali. A nie zwodzą tylko.

Napisali w jego karcie, że jego żyłki są w krytycznym stanie. Jeszcze mówią coś takiego ,, wiecie jakim państwa dziecko jest przypadkiem". Ręce opadają

Gość Poczęstuj mnie kawą
I wiadomo konkretnie na kiedy operacja została przełożona?

trzeba się modlic i wierzyc. My ostatnio modlilismy się o odnalezienie pewnej zaginionej kobiety, duzo ludzi sie wstawilo, babka sie znalazla, jest w szpitalu.

Nie powiedzieli. Pewnie po świętach. Fubu to nie moje dziecko, więc twoja tragiczne proroctwo zostało obalone!

Nie powiedzieli. Pewnie po świętach. Fubu to nie moje dziecko, więc twoja tragiczne proroctwo zostało obalone!

Dlaczego was proszę o to. Bo wierzę, że od modlitwy też wiele zależy. Wszyscy nasi znajomi, rodzina się modli

Gość mama_za_dolara
ja nie rozumiem, najpierw konieznie trzeba operowac, teraz trzeba czekac???? to jakas paranoja moze oni poprostu nie wierza w jego przezycie skoro takie rzeczy wygaduja

Gość mama_za_dolara
moim zdaniem trzeba sie modlic , ale najbardziej o to zeby wszyscy proszacy o modlitwe mieli sile zaakceptowac plan Bozy, bo tylko on wie jak to bedzie, a my musimy tylko mu ufac i wiedziec ze czyni dobrze

No właśnie. Raz tak gadają, raz tak. Też mi to przyszło do głowy ale nie mogę tak myśleć.

Gość Poczęstuj mnie kawą
Bóg wysłuchuje ludzi. Również znam kilka przykładów. Przeciez wiara czyni cuda :-)

Czasem nawet myślę, że nie chce żeby więcej cierpiał. Ale to jest taki wesoły, żywy chłopczyk.

Czasem nawet myślę, że nie chce żeby więcej cierpiał. Ale to jest taki wesoły, żywy chłopczyk.

Gość do mmasss
Mmaass- widocznie tak miało być, pomyśl w ten sposób, być może dziś operacja nie miała szans powodzenia, być może po świętach wszystko się uda. Będę się modlić za maluszka. Naprawdę w to wierzę, ze modlitwa czyni cuda.

Pewnie coś w tym jest, że tak widocznie miało być. Oluś ma kaszel i gorączkę. Lekarze każą cały czas obserwować. Byle mu to przeszło :-/

Jadę odwiedzić moje słoneczko!:) mam do pokonania coś ok. 270 km ale to nic, zawsze mogło być gorzej...

Gość cdcbdcn masm
Trzymaj się kochana! Ja już się modle o zdrowie malucha :-)

Gość prosze, prosze :)))
modliliscie sie a bog i tak mial to gdzies a ludzie operacji nie wykonali. Byc moze dziecko jest w stanie krytycznym in wiedza ze nie ma juz sensu go meczyc operacja. Wspolczuje, zycze powodzenia ale sie nie modle bo sama widzisz, ze to NIC nie daje.

Niedawno dopiero wróciłam. Oluś osłabiony ale humor mu dopisywal, w sumie jak zawsze:) nawet spać w ogóle nie chciał. trochę popłakałam choć nie jechałam tam ryczeć, łzy same lecą.wiadomo wszystkie dzieci na oddziale mają wady serca a są takie bystrę, uśmiechnięte.

Gość janiśka
pomodlę się i ja-poproszę Boga o zdrowie dla waszego maluszka.Miej wiarę.Poprośmy wszyscy Boga o opiekę nad małym i sprawne ręce dla chirurgów.Myślę o Tobie i życzę Ci dużo sily.

Gość janiśka
pewnie teraz odpoczywasz-

Dziękuję.tak odpoczywam. Strasznie męcząca jest ta podróż. 3 i pół godziny w jedna stronę, jeszcze w drodze powrotnej cały czas padało.szkoda, że to nie jest bliżej :-/ byśmy mogli o wiele częściej jeździć.

Gość GuzikOdSukienki
A kiedy operacja?

Jeśli wyniki się pogorszą to w piątek. A jeśli będzie bez zmian to po nowym roku.

Gość jsjijdsfk
mam nadzieję, że wszystko się uda!!! trzymam kciuki!!!

Gość GuzikOdSukienki
A czy chłopczyk jest moze w centrum zdrowia dziecka? Modlę się. Będzie dobrze.