Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmaass

Proszę o modlitwę

Polecane posty

Jutro ma operacje kolega naszego Olka. Ma wszystko to samo. No trochę ma gorszy jeden wynik badań. Mam nadzieję, że da radę. Trzymam za niego kciuki.

Gość GuzikOdSukienki
Aha. No to trzeba mieć nadzieję.

Gość nokiaasha302222
mmaassi jak, wiadomo coś??

Gość PorządnyPravik
Modle sie co wieczór :)

Olek po rotawirusie i okropnym kaszlu wychodzi na prostą ( odpukać). poniedziałek lub we wtorek operacja. tyle razy już miał przekładaną, że narazie się na nią nie cieszymy. a kolega naszego słoneczka dziś wyszedł już do domu. bardzo szybko się pozbierał po operacji. z naszym Olusiem też tak będzie. musi !

Gość wierzę że będzie zdrowy
Bardzo mocno wam całej sytuacji współczuję, ale bądźcie dobrej myśli. Wspierajcie się. Pomodlę się za waszą rodzinę i za Olusia do Matki Boskiej Częstochowskiej.

Gość BiałaSkarpeta
Trzymajcie się ciepło. Moze warto by było zamówić mszę? Bo kto modli sie w grupie ten zostanie wysłuchany.

Gość GuzikOdSukienki
A o której godzinie?

Gość gjfdgksjdblsa
Nie jestem wierząca w boga i moja modlitwa raczej na nic, ale będę mocno trzymała kciuki. Na pewno operacja się uda i wszystko będzie dobrze.

Gość nokiaasha302222
no i co? jak operacja??

Jeju jak dawno tu nie bylam. Nawet nie dałam znaku jak po operacji :-/ nie wiem czy to w ogole jeszcze kogoś interesuje. Oluś dzielnie zniósł operacje i w dzien babci wrócił do domu. Miał już kontrolę w łodzi i wszystko jest ok. Zaplanowali cewnik na sierpień

moja siostra utworzyła stronę na facebooku o Olku. kto chce może polubić. dlaczego? -najprawdopodobniej będziemy niedługo zbierać pieniądze na operacje w Niemczech. ta strona może w tym pomóc. podaje link https://www.facebook.com/OlekSpadlo?fref=ts z góry dziękuję

Gość od rana pożygać się można
w dziecinstwie tez wiele przeszlam... kilka operacji i wciaz po szpitalach... teraz trzymam sie jak zdrowy czlowiek i jestem pewna ze nikomu nawet by przez mysl nie przeszlo ze jestem chora... wychowujcie go w przekonaniu ze jest czlowiekiem jak inni ze nie jest gorszy i moze wszystko... na pewno bedzie ok... trzymam za olusia kciuki... buziaki:*

Gość gość
co się stao?

Gość gość
[o

Gość gość
jaki śliczny chłopczyk. Oby wszystko dobrze się ułożyło, trzymam kciuki.

Gość gość
Oluś musi mieć przeprowadzona operacje w Niemczech. Musi się odbyć jak najwcześniej! Jeszcze w grudniu. Jej koszt to 29 tysięcy euro. Mamy już zebrana połowę ale wciąż potrzeba jeszcze dużo. Może ktoś chce pomoc i udostępnić stronę Olusia na facebook'u. Wpiszcie w wyszukiwarce Olek Spadło-walka trwa lub/ i Olek Spadło-serduszkowa walka trwa. Na drugim profilu odbywają się licytację.