Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wcale nie chcą miłości

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
no właśnie kto to jest ten słynny ruchacz ?

Ruchacz to jest każdy inny facet z którym spotykała się dziewczyna zanim zaczęła sie spotykać z revolverem :p no albo nawet nie zaczęła ale on by chciał :p

Gość taki jeden facet 28
hmm czyli coś na zasadzie "kali ukraśc krowę dobrze , kalemu ukraść krowę źle " :D

nie chodziło o ruchacza , przykro mi - wnioski są tradycyjnie błędne i wynikają z przerostu kingi nad stefanem

jak śmiesz twierdzić, że moja miłość do pieniędzy to nie jest prawdziwie uczucie!? Czuję się urażona.

moorland no widzisz.....ja tylko potwierdziłem , że właśnie to jest - prawdziwym uczuciem :classic_cool:

Gość taki jeden facet 28
no właśnie zastanawiam się gdzie jest tak magiczna granica bycia ruchaczem ..ile krów trzeba ukraść ;p

moorland z takimi szczerymi , prawdziwymi i głębokimi uczuciami je wydajecie , że nie ma wątpliwości...:P

Gość toprzezwas
A wy szukacie pewnych siebie sucz. Kobieta która jest dobra itp. nie ma u was szans i nie ma szacunku. Dzisiaj wiekszy szacunek mają kurwy niż normalne kobiety. Takie czasy.To wy nas tak zmieniliście.

taki jeden facet 28 no właśnie zastanawiam się gdzie jest tak magiczna granica bycia ruchaczem ..ile krów trzeba ukraść ;p zmieniaj jedną po drugiej - potem drugą na trzecią - potem trzecią na czwartą itd jeśli będzie Ci to przychodziło lekko , bezstresowo i bezproblemowo - ukradniesz kiedyś krowę....

A wy szukacie pewnych siebie sucz. Kobieta która jest dobra itp. nie ma u was szans i nie ma szacunku. Dzisiaj wiekszy szacunek mają k**wy niż normalne kobiety. Takie czasy.To wy nas tak zmieniliście. równouprawnienie , XXI wiek i demokracja każda płeć poszła w odwrotnym kierunku niż zamierzała...

Gość Jaaaaaa27777777
No za to faceci ruchacze chcą miłości. Żałosny temat żałosnego faceta.

bo to jest wolna miłość. Kocham każdy banknot z osobna i wszystkie razem ale jednak ze zobowiązaniami jest ta miłość- niczym nierozerwalne małżeństwo - do końca życia ślubowane :P

Gość toprzezwas
Ale nie powiesz mi że zaradnych fectów teraz nie ma. Jesli jakis facet sie czegos dorobił i ma kase to swiadczy o tym ze sobie poradził w tym chorym biednym kraju dlatego mimo wszystko typ kobiety sie nie zmienił. Dalej szuka faceta ktory potrafi zapewnic jej byt. To wasze wymagania sie zmienily co do kobiet. Zrobiliscie sie wygodni. Chcecie mieć obok siebie dzwikę, która sama do was zagada zaczepi poderwie i jeszcze przy okazji na 1szej randce sama zaproponuje loda,takimi się jaracie, a na normlane kobiety nawet nie spojrzycie.

wiesz, buty i jedzenie (w tej kolejności priorytetów) z nieba nie spadają. Przy okazji, już kilka takich samych prowokacji zakładałeś.

zaradność oznaką męskości w tym systemie? tylko dla słabych kobiet...nie wiesz jaką cenę zapłacił , by osiągnąć to , co ma - moze własnie stac się skurwielem i szukać dziwek? bo taka jest najczesciej cena owej zaradnosci..i takich tez oceniaj przez swoj pryzmat Twojego zdania, ok? taki nie bedzie szukał kobiety na stałe lub nie szukał kolejnych

wiesz, buty i jedzenie (w tej kolejności priorytetów) z nieba nie spadają. Przy okazji, już kilka takich samych prowokacji zakładałeś. nie wiem czy to były prowokacje - prawdopodobnie nie były - i nie spadły też z nieba....