Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wcale nie chcą miłości

Polecane posty

Albo to jakis podszyw revolvera albo zmienił diamentarnie swoje poglądy.Coś taki zgorzkniały,zycie jeszcze przed Tobą.!!

duchowisko2 ja zgorzkniały? :D gdzież by .... niczego nie zmieniam , też...chyba że szmaty na sobie :classic_cool:

nie rozumiem, nie przeczę, nei rozumeim nawet kobiet, tylko Ty jestes na tyle mądry żeby wiedzieć wszystko na podstawie jedynie płci

faceta - mają słuchać - przede wszystkim - inaczej się z facetami nie mogą dogadać

Jest w tym troche racji :) tzn w pierwszym poście, ale jeśli tylko facet zechce się trochę postarać jest w stanie to wszystko kobiecie zapewnić :) no może oprócz ogromnej kasy...ale to akurat kobieta może zapewnić sobie sama :)

Gość taki jeden facet 28
..fiku ,a może Ty poderwij jakieś facet od siebie z pracy zamiast tak czekać ?

Gość taki jeden facet 28
..fiku ,a może Ty poderwij jakieś facet od siebie z pracy zamiast tak czekać ?

KingaStefankaFanka a reszta postów , to co? bez racji?? proszę mi tu oceniać odpowiednio - niekoniecznie tylko stopki , jak ostatnio - bo inaczej obraza majestatu

Gość taki jeden facet 28
Co do słuchania to ja uważam ,że obie strony powinny się słuchać wzajemnie. /ja czasem się posłucham swojej kobietki ..jak uznam wgłebi siebie ,że ma rację . Nie boje przyznać się do błędu lub jakiejś słabości. ..tak samo ja jej nieraz w czymś doradze , podpowiem , podtrzymam na duchu lub po prostu przytulę po ciężkim dniu pracy.

Gość taki jeden facet 28
"za duży wybór, nei mogę sie zdecydować" ..no to znaczy ,że tak naprawdę ,żaden ci się aż tak nie podoba.. ja swoją kobitę poderwałem w pracy i mimo że tam się kręciły tez inne młode to ja wiedziałem ,ze ja chcę tą swoją i już ..no i jestem ;]

A ja jakoś inaczej. Kiedyś miałem wybór, ale sobie pomyślałem "Co będzie taki niski małpiszon podrywał do dziewczyny jak ona może mieć kogoś lepszego pod względem fizycznym" i nie wybrałem żadnej.

Pszzzz od strzelania focha to jestem tu najwyżej ja ok fochy strzelaj jak baba - ale wkurwianie pozostaw mi