Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther lizzie

moja dzisiejsza przygoda - mandat

Polecane posty

Gość esther lizzie

Godziny poranne, wracam samochodem od dentysty i słyszę dźwięk telefonu. Po raz pierwszy ignoruje zakaz rozmawiania podczas jazdy i odbieram: x: Kochanie, a widziałaś, że masz coś za wycieraczką? ja(dostrzegając karteczkę na przedniej szybie): O kurcze, rzeczywiście! Co to jest? x: chyba dostałaś mandat. ja: Niemożliwe! Nie stanęłam tym razem na zakazie! Pewnie jakaś ulotka. x: No nie wiem. Zatrzymaj się i zobacz bo jestem bardzo ciekawy co to jest. Potem do mnie oddzwoń. Zatrzymuje golfika, wysiadam i wyciagam karteczkę, na której widnieje narysowane serce. Dzwonię. x: Halo, halo, no i co to? ja: Faktycznie, to mandat... x: A nie mówiłem? To gdzie masz się zgłosić na komendę? Coś mi się wydaje, że będziesz go musiała spłacać przez resztę życia. Chyba musisz zacząć od zaraz. kazdego dnia, dziekuje Bogu, że pomogł mi zakończyć stary toksyczny związek i postawił na drodze obecnego faceta. Wiem, że to pierdółka ale po raz pierwszy poczułam się naprawde szcześliwa

Gość gddsds
wiem, wyobrazam sobie. to musialo byc mile.

Gość animallove
to nie jest prawdziwy facet tylko rozmemlana ciotka klotka jeszcze będziesz na niego płakać jak mu się te ślamazarne zalotki skonczą facet powinien być facet a nie lala

Gość folkklor
żałosne i niemęskie

Gość esther lizzie
w tym jego urok, że jak trzeba jest męski ale potrafi okazywac czułość

Gość słodkie toto
chyba każda z nas o czymś takim marzy - o takiej drobnostce nawet

Gość esther lizzie
było było, czarna izabello:)

o czym ty pierdolisz? facet ci zostawia karteczkę z serduszkiem a tobie się to podoba? banał jak cholera. i w dodatku to takie babskie jakieś, jakby babskie romanse czytywał i z nich czerpał nauki. coś odpychającego

Gość ja o tym nie marze
zagrywka w stylu dzieciaka z podstawówki.

Gość kacaraba
ojjjj jakie to słitaśne, jak landryneczki różowiutkie

Gość ale fajne
słodziutkie :) a zazdrośnicie już piszą, że to banalne, niemęskie i żałosne. Moim zdaniem załosne jest granie twardej, zimnej suki. Tak naprawde w dzisiejszych czasach mało kogo stać na cos banalnego, co sprawi radość.

Gość jeszcze słodsze byłoby
jakby ci sprejem namalował na masce serce a w środku wasze inicjały, np A + B= love forever:D oj, ale słiiiit, wszyscy by wiedzieli że cie lofffcia:D

Gość emefryna
tak, bo teraz facet na dowód miłości powinien zapierdolić kobiecie w ryj - wtedy jest męski. Moim zdaniem prawdziwego faceta, mozna rozpoznać po takich drobnostkach - jeśli się nie wstydzi ich robić, to dla mnie jest to godne szacunku.

no jasne, jasne pomiędzy czerwonymi serduszkami a zapierdoleniem w mordę już nic nie ma musi być to lub to dajcie se siana facet to ciota jakaś. karteczka z serduszkiem :D nie mogę

Gość a ja wiem jedno
golfik to burakowóz i synonim pustoty

Gość esther lizzie
szkoda, że tak oceniacie nie znając człowieka, ale co tam :) ta "mimoza" daje mi niesamowite szczęście :) pa pa 🖐️

emefryna jak długo on będzie godny szacunku gdy to się rozniesie wsród kolegów i zostanie ciotą. Niech facet sobie wielbi kobietę, i okazuje jej to i czuli się z nią ale żesz nie w tak laluśkowaty sposób

Gość emefryna
więc oświećcie mnie - jak ma się zachować, waszym zdaniem, prawdziwy facet, żeby wyjść na romantyka a nie na ciote?

esther lizzie szkoda, że tak oceniacie nie znając człowieka, ale co tam ta "mimoza" daje mi niesamowite szczęście pa pa x x trafił bluszcz na bluszcza poślimaczycie się i wam przejdzie wtedy dojrzycie tę waszą cielęcą miłość w świetle normalnym i aż wstyd wam będzie

Gość emefryna
emefryna jak długo on będzie godny szacunku gdy to się rozniesie wsród kolegów to ja chyba jestem jakaś inna skoro uważam, ze lepiej, że facet ma gdzieś zdanie znajomych a na 1wszym miejscu stawia kobietę i jej potrzeby ...

Gość misiooooooooooo
a co to je bluszcz? pierwsze słyszę o takim określeniu

żeby wyjść na romantyka? to raczej coś, czego się doczytujemy między wierszamy, dostrzegamy kątem oka, coś co nas rozrzewnia kiedy na ułamek sekundy dostrzegamy jak coś go wewnętrznie porusza. to się ceni. To stanowi meżczyznę a nie coś tak oczywistego, jarmarcznego i jaskrawego jak karteczka z serduszkiem zero klasy a liczenie na łatwy poklask w każdej telenoweli można coś takiego obejrzeć - żałosnych rycerzy na białych koniach zenua