Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radiesteta9

Test, czy para nadaje się do siebie

Polecane posty

Gość Radiesteta9

Jestem radiesteta. Już kilkakrotnie zwracali się do mnie pary i ludzie z fotografia partnera(ki) aby sprawdzić czy nadają się do siebie. Test wygląda następująco: Oboje kładą lewa rękę na stół w odległości 2-5 cm od siebie. Nad ta przestrzenią trzymam wahadełko. Jeżeli jest ruch wahadła w lewo albo tam i z powrotem, to nie nadają się do siebie. Jeżeli będzie ruch w prawo to pasują do siebie. Dużą role odgrywa wielkość koła które robi wahadło, im większe tym bardziej do siebie pasują. Można tez robić test jedna lewa ręka i foto lub 2 fotografie. Kiedyś jedna z par zignorowała moje ostrzeżenie ze się nie nadają do siebie. Po kilku miesiącach nastąpiło rozstanie. Nie robię testów obcym. Poszukajcie sobie radiestetę w okolicy, albo sami kupcie sobie wahadełko.

Gość Radiesteta9
Widać, że nie masz zielonego pojęcia o Radiestezji. Radiestezję praktykowali już w starożytnych krajach jak: Babilonia, Grecja, Egipt, Fenicja, Rzym i inne. Dopiero średniowieczna inkwizycja doprowadziła do upadku tej nauki.

Gość Radiesteta9
Jak ktoś ma tylko prawą rękę, to położy prawą. Ale optymalny wynik daje lewe ręce.

Cóż, w tych państwach praktykowano również wróżenie z fusów, bebechów, składano rytualne ofiary, co wcale nie oznacza, że miało to jakikolwiek racjonalny sens ;) Powiadasz "nauka", zatem napisz proszę jaką metodą naukową posługujesz się przy przeprowadzaniu owych zabiegów?

Gość Radiesteta9
Mój kolega z klubu miał na uniwersytecie serię wykładów z Radiestezji. Dla mego zaskoczenia, aula była przepełniona. Było tam kilkaset słuchaczy. Widać, że Radiestezją interesują się ludzie mądrzy i wykształceni.

Ok, interesować się mogą. Ja np. do pewnego stopnia interesuję się religiami co wcale nie oznacza, że wierzę w to co one głoszą. Napisałeś jednak, że jest to nauka, zatem udowodnij mi to proszę. Przyznam się, że w żadnym dokumencie czy artykule na temat nauki jako takiej, który czytałem nie spotkałem się z taką dziedziną nauki.

Gość Radiesteta9
Jak ktoś nie ma rąk to fotografia.

Gość pierdziulugulu
Kolejna bzdura dla naiwnych. Każdy test jest głupi i to nie ważne w jakiej formie jest wykonywany. Najlepszym testem jest samo życie, które weryfikuje wszystko. Ludzie kochani jak możecie wierzyć w takie brednie?

Gość Radiesteta9
Należę do klubu radiestetów i używam wahadełko już ponad 20 lat. Jest to bardzo przydatne narzędzie które ułatwia mi życie. Poszukuję miejsca gdzie można wiercić studnię i ile metrów, wydajność wody w litrach na minutę. Sprawdzam działki i mieszkania czy nie ma tam negatywnej energii. Sprawdzam przydatność art. spożywczych i leki, czy są dobre. Poszukiwanie osób zaginionych. Wyszukuję przyczynę powstania choroby i dobieram odpowiednie lekarstwo które jest najskuteczniejsze itp.