Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoiczki gddgg

słoiczki

Polecane posty

Gość słoiczki gddgg

Mój synio skończył 6 miesięcy i podaje mu już marchewkę ze słoiczka oczywiście po troszeczku bo wiadomo może się uczulić. Na słoiczku jest napisane żeby nie trzymać po otwarciu dłużej niż 48h, ja słoiczek otworzyłam w środę dziś spróbowałam i jest jeszcze dobry to mogę go jeszcze podać małemu czy lepiej otworzyć nowy?

Gość takumnie
przecież dziś piątek, więc mija 48 godzin. Śmiało możesz podać.

Gość a ja popieram
a dlaczego nie ugotujesz sama marchewki?

Gość słoiczki gddgg
A co to za różnica czy ugotowana samodzielnie czy ze słoika?

Gość Dean Pean Mean
a mnie nie dziwi że matka która nie wie ile to 48 godzin, pyta o to czy ta marchewka jest ok czy nie, ludzi z forum :D...a czy was to dziwi? Za chwilę czując parcie na pęcherz będą pytać czy mają zrobić siku czy nie..ubawiłam się po stokroć :D:D:D

Gość no to rozpętałaś piekło :D
lepiej stad szybko uciekaj sloiczkowa mamo (założycielko tematu) bo Cię obedrą ze skóry że nie gotujesz samodzielnie - mówię Ci! ;)

Gość no bo słoiczki są dla leniwych
proste.jak i do gotowania leniwe jesteście to i w życiu sobie nie dacie rady.

Gość Dean Pean Mean
to akurat rozumiem że wybiera się słoiczki..po co babrać się garach i obierkach? Jak ktoś nie ma nic innego do roboty to proszę bardzo :) słoiczki górąąąąą!!! :D:D:D:D

Gość słoiczki gddgg
no to rozpętałaś piekło :D chyba masz racje bo tu same żmije jadowite zamiast doradzić tylko krytykują a same pewnie też podają słoiczki tylko rżną takie dobre mamusie bo im ktoś kiedyś coś na temat słoiczków powiedział:) Ja podaję słoiczki bo jest mi po prostu wygodniej otwieram i jest i niech myślą o tym co chcą. Dean Pean Mean jak nie wiesz nie rozumiesz pytania to się nie wypowiadaj mi chodziło o to czy któraś może podawała po takim czasie. Tak nie poradzę sobie w życiu bo marchewki dziecku nie ugotowałam proszę Cię nie bądź śmieszna. Na tym forum to nie ma tematu na który by nie weszły jakieś zgorzkniałe matki które tylko krytykują zamiast doradzić.

hehe ja przewaznie gotuje wszystko sama synkowi ale jesli nie mam czasu to slioczkowy obiad mam w zapasie a jak :) przed switami jak sprzatalam dom to jadl :D nie uwazam ze sa gorsze od marektowych warzyw i miesa

Gość no to rozpętałaś piekło :D
tu już były takie tematy i generalnie tylko akcje ze słoczki to syf, jak je dajesz to jestes zla i leniwa matka itp itd. ja sama daje sloiczki, ale nie wdaje sie w dyskusje bo mnie ze skory obedra ;)

Gość słoiczki gddgg
Ja podaję słoiczki bo nie mam czasu na stanie obieranie,gotowania itd kupuje bo są po prostu wygodniejsze i też nie uważam że marchewka ze słoiczka jest gorsza od marchewki ugotowanej samodzielnie przecież tą marchewkę którą kupujesz w sklepie jest na faszerowana chemią więc:)? No chyba że któraś już ma taką obsesję że swoją w doniczce sadzi i cała resztę warzyw he he:D

Gość gagupilasa
dziwne że syn ma 6 miesięcy i dostaje dopiero jedynie marchewke i to tylko troszkę mój na pol roku wcinał już wszystko co mógł dla takich małych

Gość gdgffdds
48h czyli 2 dni. jezeli zostal otwarty w srode o 12ej to w piatek o 12ej masz 2 doby. nawet jak podasz w pt wieczor to jest ok. nie trzeba liczyc co do minuty. ja rowniez p-odawalam sloiczki i uwazam ze sa super. tak male dziecko nie wiele zje i szkoda babrania i pradu dla tych kilku lyzek jedzenia.

Gość taki lajf
gagupilasa Co w tym dziwnego? Dzieci karmione piersią mają rozszerzaną dietę po 6 miesiącu, a zaczyna się właśnie od takiej marchewki. Nie rozumiem twojego zdziwienia.