Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak smutno

gdy Opymizm sie KONCZY a Wiek nas PRZERAZA

Polecane posty

Gość tak smutno

codziennie staram sie myslec ze bedzie lepiej, ale z biegiem lat trace nadzieje.. tez tak macie?? moze to cale pozytywne myslenie, to przyciaganie to wymysl dla potrzeb ludzi... kazdy powinien cieszyc sie z tego co ma... a gdy nie ma nic?? czuje sie samotna ...juz zaliczam sie doo starych panien.. co bardzo mnie przeraza...zawsze marzylam o rodzinie, dzieciach... a tu nawet partnera nie moge znalezc.. co gorsze wymagania mi strasznie urosly, a powinno byc inaczej, bo przeciez wiek... najbardziej dobija mnie fakt, ze kolezanki juz zalozyly rodzine. nie wiem dlaczego ale mnie to przygnebia- nie dlatego ze jestem zazdrosna, ale dlatego ze czuje jakby mnie cos w zyciu omijalo.. swieta przestaly mnie cieszyc/.... to jest okropne -jakbym byla robotem... jak znalezc optymizm i nadzieje na lepsze jutro??

Gość doomdoom
ile masz lat?

Gość mam podobnie jak Ty
już chyba straciłam nadzieje i optymizm, nie wierzę że będzie lepiej a raczej coraz gorzej i tylko lat coraz wiecej

Gość plumplumplumps
zawsze można znaleśc radośc w drobiazgach bo to z nich składa się życie :)

Gość tak smutno
mam 27lat

Gość a skąd jestes?
j.w

Gość tak smutno
jak widac pomylilas sie o 2 lata:) ale w sumie majac 25 lat tez tak sie czulam...i to nadal trwa

Gość kubuś kuchatek
na starośc ci przejdzie , stany depresyjne najbardziej dokuczają w młodości :)

Gość no nie wiem z tym wiekiem
powychodz gdzie, spotkaj sioe jak najwiecej z ludzmi, wyciaaj koleznke na miasto i zapisz sie na jakies zajecia:)

Gość bg bnghn
a ja mam wyrabane na facetow

Gość przesadzasz kobitko
facet i dzieci to nie wszystko, tobie tak się wydaje bo ich nie masz.... a gdybyś miała faceta i dorobiła się dwójki dzieci....to najprawdopodobjiej miałabyś doła że młodość i wolność mineły a Ciebie nie czeka już nic ekscytującego, że jesteś udupiona z facetem i dzieciakami u boku.... tak to w życiu jest że zawsze pragniemy czegoś czego nie mamy a tego co mamy nie potrafiny docenić mam równo 11 lat więcej od Ciebie, dzieci nie mam z własnego wyboru, bo dość się napatrzyłam na uroki macierzyństwa z jednej stronyniby chce mieć dzieci jak moje koleżanki a z drugiej jakoś wcale nie zadroszczę im tej mordęgi i codziennego kieratu z facetami też zawsze są problemy bo albo kłótnie albo w gratisie dostaje się wredną teściową, z którą człowiek zamiast cieszyć się na Święta jest chory że znów będzie musiał znosić jej humory

Gość Jaaaaaa27777777
A ja mam 26 lat i teraz to mi się dopiero odechciało facetów :D. A dzieci to już w ogóle

Gość tak smutno
wiem , ze sa pary ktore sa zle dobrane , a przed ludzmi udaja prawdziwa milosc.ale sa tez takie ktore naprawde sie kochaja

Gość kubuś kuchatek
ostatni dzwonek to jest dopiero po śmierci jak ksiądz bimboli :D życie jest pełne niespodzianek i nikt nie wie co przyniesie w prezencie :)

Gość zxcmnbv
w wieku 27 lat mieć staropanieńską depresję? :-D Prawdopodobnie sama ją napędzasz - jakie masz wymagania wobec facetów i co oni od ciebie mogą w zamian wymagać??

Gość ferdynand niewspaniały
Po co podnosisz temat, skoro nie chcesz rozmawiać? Nie odpowiadasz na pytania a zatem interlokutorów masz gdzieś. O co ci chodzi, czego oczekujesz po ludziach tu piszących? Nie rozumiem takich kobiet jak ty. I nie chciałbym być z taką kobietą jak ty. Faktycznie, chyba zostaniesz sama.

Gość tak smutno
ferdynand niewspaniały-ile masz lat?

Gość qessso
Najgorzej jest być samotnym. Wtedy nic nie pomaga, żadne towarzystwo. We dwoje ze wszystkim jest łatwiej.

Gość tak smutno
wlasnie wiem, a najgorzej jest poczuc samotnosc w mlodym wieku bo samotnosc na starosc to normalna kolej rzeczy....

Gość qessso
A przecież nie ci atrakcyjni a ci zwykli, prości są najlepsi. Wiele kobiet tego nie dostrzega.

Gość tak smutno
nie ma na to reguly

Gość qessso
Tak, zgadza się, nie ma reguły na to kto może być najodpowiedniejszy. Napisałem wcześniej inaczej bo na tym forum jest wiele kobiet dla których najważniejsze cechy u facetów to wygląd i atrakcyjność.

Gość pierdziulugulu
eh... ja bym cos o tym napisal, ale przemilczę... :o