Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokojou

co zrobic mam ochote na to z nim?

Polecane posty

Gość kokojou

kiedys poznałam takiego chłopaka, jednak spotykalismy sie tylko dla przyjemnosci, nie było miedzy nami nigdy zadego uczucia. (seksu nigdy nie było) spotykalismy się około jeden raz na 2 miesiące, całowalismy sie dotykalismy, pocieralismy sie o siebie było naprawde bosko. ale odkąd poznałam mojego chłopaka ktorego bardzo kocham zrezygnowałam ze spotkan z tamtym, jestem w związku 8 miesiecy. ale teraz czuje ze brakuje mi tych rzyjemnosci z tamtym i mam ochote spotkac sie z nim ale tylko dla przyjemnosci i nic wiecej... wiem ze jestem głupia ale to porzadanie jest silniejsze ode mnie. z moim chłopakiem podchodzimy powoli do wszystkiego, do pieszczot i tak dalej, mojemu chłopakow seks tylko w glowie ale mnie kocha i szanuje i sie dlatego nie spieszymy

Gość kokojou
seksu i tak nie bedzie tylko pieszczoty

Gość kokojou
Nie do konca, nie rozbieramy się, on mnie maca przez ubranie, tylko reke pozwalam mu do majtek, ja jemu tez tak czasem

Gość AlaMaKotaaaa
nie jak twój nowy cię szanuje to nie bzykaj się z nim absolutnie. Za to z dawnym możesz jak najbardziej, dla niego i tak jesteś workiem, nie musisz udawać

Gość kokojou
Nie jestem dla niego workiem! On też mnie szanuje, nic nie zrobił by bez mojej zgody. Ja sie z nim nie bzykam! Tylko się całujemy i dotykamy! Nigdy nawet jakoś brzydko do mnie nie powiedział. Był delikatny i czuły.

Gość kokojou
i był miły dla mnie i dalej jest, i wie ze mam chłopaka i to szanuje rozumie . chociaż czasem pisze ze chciałby mnie zobaczyc,

Gość 552526
jesteś workiem do macania, do tego masz chłopaka i dalej chcesz być workiem. smutne.

Gość kokojou
nie spotkam sie z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!