Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła najzwyklejsza...

zwykła dziewczyna z NIEZWYKŁYM, NIEPRZECIĘTNYM facetem? czy on wg chce związku?

Polecane posty

Ja właśnie zawsze byłam kurwa takja ułożona, racjonalnie myśląca, myśląca o konsekwencjach... i teraz nagle... :o

Gość pierdziulugulu
nie denerwujesz tylko jak każda kobieta szukasz, analizujesz, kotłujesz się we własnych myślach wiesz, skoro jest tak, a nie inaczej to żyj chwila i nie myśl zbyt wiele, co będzie to będzie, ale tak jak ktoś tu napisał, miej na uwadze, że wszystko może się zakończyć... co jednak nie oznacza, że nie powinnaś przynajmniej spróbować... i jeszcze jedno, skoro on jest przy Tobie i jak wspomniałaś wystarczy mu Twoja obecność, ba! skoro pisze dla Ciebie itp. to nie masz się czego obawiać... a to, że np. jakaś kobieta jest lepsza, to co z tego, co z tego, że może być ładniejsza, mądrzejsza itp. faceci wbrew pozorom kierują się czymś więcej niż wam się wydaje... a osoba zakochana nie dostrzega nikogo prócz swojej ukochanej, nikt inny się nie liczy... jeśli to uczucie jest szczere i cokolwiek warte przetrwa i warto o nie zawalczyć...

Gość pierdziulugulu
ale dlaczego te przekleństwa i prostackie teksty? proszę zadbajcie o własne słownictwo

Gość moim zdaniem,,,,,,,,,,
jest szansa. Tylko go nie pytaj onic niech wyjdzie samo

Gość moim zdaniem,,,,,,,,,,
on nie może poczuć, że się dusi

Gość pierdziulugulu
kobieta zawsze dusi, ale jeśli facet kocha to lubi to podduszanie.. :P

Gość Aparat007
Nie wiem dlaczego ale dla meni to tez zakrawa jakims brudasem, smierdziuchem itd. Regge itd, pewnie do tego dredy i jakas trawka. granie na ulicy, :/

ile razy mam powtarzać, że nie ma dreadów i nie pali trawy???????????

Gość jestescie nienormalni...
fajnie na teraz, ale później?? to lekkoduch, jakos to bedzie, łap chwile - albo będziesz taka jak on albo z czasem sie rozjedziecie - różnica priorytetów takze jak jest teraz fajnie to badź szczesliwa nie bierze go na poważnie