Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła najzwyklejsza...

zwykła dziewczyna z NIEZWYKŁYM, NIEPRZECIĘTNYM facetem? czy on wg chce związku?

Polecane posty

Gość brudsów?:D plant
Roman zazdrosny jesteś?:D

Gość Lajla3232
ty to i tak masz lepiej. co ja mam powiedziec? On: ladny facet, szczuply, ladnie zbudowany. o wschodnich korzeniach, urodzie gruzinskiej(nie jest zadnym Arabem-pisze to bo zaraz sie zleca z takimi komentarzami- tylko "polakiem" o bialoruskich korzeniach). Bardzo inteligentny, opanowany i rozsadny mimo iz jego ojciec jest alkoholikiem i urzadzil mu pieklo z zycia. Religijny, jest dr informatyki. Wszyscy go uwielbiaja i cenia. Nie pije, nie pali, nie cpa- nienawidzi tego. A ja?: Wg mnie i opinii co niektorych brzydka blondynka. Szczupla ale jakie to ma znaczenie? Od roku pracujaca jako pielegniarka. Dziwaczka, psychopatka z ogromnym bagażem przezyc i nerwica. Z myslami samobojczymi, umiejaca rozmawiac i przyjaznic sie jedynie z podobnymi dziwadlami do mnie. Reszta lubi mnie bardzo na poczatku, za mila twarz itp a potem traci jaka kolwiek sympatie przez to ze jestem dziwakiem. Nienawidze komplementow, jak ktos nimi rzuca to zapadam sie pod ziemie, uciekam, nienawidze tematu wygladu. Agnostyczka, nie znoszaca kosciola katolickiego. Nie znoszaca polityki - tuskow, kaczorow itp. Kochajaca nature i zwierzeta- to jedyne rzeczy jakie mnie uspakajaja i rozpromieniaja. Mam problemy z alkoholem, wczesniej bralam narkotyki. I on twierdzi ze jestem sliczna, kochana dziewczyna. Jest ze mna juz dlugo i chce abym byla jego zona. Co on kurwa we mnie widzi?

Gość brudsów?:D plant
Jest ze mna juz dlugo i chce abym byla jego zona Raczej Ty masz lepiej niż autorka :D

Aparat007 lamusie, dlatego że jesteś taki staroświecki i pojebany to kobiety na ciebie nie lecą. Ja wolę kobiety, który nie maja problemów z otworzeniem się, bo przynajmniej coś się wtedy dzieje. Tacy jak ty mają szare i nudne życie. Autorko nie słuchaj tych zjebów bo już trolle się zjawiły :) miej tylko świadomość, że jesteś młoda a w tym wieku wiele rzeczy się zaczyna i kończy, ale te rzeczy dają nam przeżycia i wspomnienia, która są częścią naszego życia. Poznałaś fajnego faceta, z którym coś cię połączyło i nawet jakby ten związek miał się zaraz zakończyć to pamiętaj, że twoje życie zawsze będzie bogatsze o to jedno wspomnienie :) Także nie szukaj w sobie na siłę wad i nie zastanawiaj się co będzie tylko korzystaj i ciesz się chwilą :)

Gość Roman Dmowski królem Polski
studenciak i ty miłosniku brudasów, przyjdzcie na Marsz Niepodległości za rok i z nami pogadajcie. Zmieciemy was w pył lewackie śmiecie!

studenciak dobrze mówisz... chyba masz rację... ale naprawdę zabujałam się po uszy...:) Jak to zaraz się skończyć??:o

Gość dałaś mu dupy a nawet
w związku nie jesteście więc nie licz na nic poważnego bo takie co dają od tak szpary żaden facet nie uznaje do związku

"dałaś mu dupy a nawet w związku nie jesteście więc nie licz na nic poważnego bo takie co dają od tak szpary żaden facet nie uznaje do związku" Nie wszyscy są tak ograniczeni jak ty. Ja nie mam problemu stworzyć związku z kimś takim. Ponadto dla wielu facetów seks na początku znajomości to argument za tym aby wejść w związek z taką kobietą, bo przynajmniej mają pewność, że będzie fajnie :D Prawiczki i lamusy tego nie rozumieją, bo nie było im dane doświadczyć takich rzeczy :classic_cool:

Gość La Scala
Autorko, jeśli potrafisz brać życie "carpe diem", możesz postępować tak jak radzi studenciak. Jeśli po upadku będziesz w stanie podnieść się i potraktować to jako dodatkowe doświadczenie życiowe,to ok. Gorzej, jak będziesz płakać w poduszkę i żalić się na forum. Wszystko zależy od wrażliwości człowieka.

To sie może skonczyc hivem co dostaniesz od tej małpy

Gorzej, jak będziesz płakać w poduszkę i żalić się na forum. Wszystko zależy od wrażliwości człowieka. \Raczej to drugie. Czyli nie zakładacie tego, że będziemy razem... chcoiaż nie zrezygnuję będą bujała w obłokach dopóki on będzie chciał...

Gość dddddddddgghg
błeeeee, typowy latawiec który trafił na nie grzmoconą więc się troche zabawi - tyle o tym super facecie :D a ty nie że "zwykła" tylko guuupia i naiwna - jeszcze ganiaj z nim do łóżka, zrobi ci dziecko i tyle go będziesz widziała, a następnie wspominać a jednocześnie złożeczyć jacy to faceci źli i zaklamani - takich naiwniaczek tysiące w Polsce i na świecie

Gość Shfyu
Studenciak suka daje tobie dupy od razu to dawała i innym więc z kimś takim nie da się robić związku chyba, że spotykasz się z nią tylko dla seksu to tak!

Taka małpa z dredami nawet nie fiknie, bo to jest zapijaczone i zaćpane. Robi wrazenie tylko na naiwnych panienkach, co za granica nie byly

Gość La Scala
Jesteście jeszcze bardzo młodzi, to twój pierwszy partner seksualny. Rzadko zdarza się, aby takie związki przeradzały się w coś stałego na całe życie Ja w wieku 20 lat, zakochana po uszy, też myślałam, że to ten na całe życie, pierwszy poważny związek, pierwszy seks, motyle w brzuchu, a życie zweryfikowało, że potem był, następny, następny i jeszcze następny;). Podejdź do tej znajomości na luzie i bez spiny. Może to egoistycznie zabrzmi, ale myśl tylko o sobie i o swoim szczęściu, żeby w momencie gdy cos nie wypali, nie miała do siebie ani do niego pretensji i żalu

ddddddddddd przestań. nie zrobi mi na pewno dziecka zabezpieczamy się. Ale on NIC nie mówi. Zro jakichkolwiek objawów stałego związku czego bym z nim chciała. Tylko jeden jego wpis na mojej tablicy na portalu społecznościowym: "U know... Walking gets too boring when you learn how to fly:*" (Wiesz... Chodzenie zaczyna być nudne, kiedy uczysz się latać:*)) Gdyby ktoś nie uczył się angielskiego :D

Gość _ff_
Studenciak chyba mysli, ze zwiazek to calodobowe rzniecie... Jesli zaczynaja znajomosc od tego, to co bedzie pozniej? Po pewnym czasie trzeba o czyms porozmawiac i jakos wspolnie spedzic czas ;D. Widac wyraznie, ze chlopak po prostu dobrze sie bawi i nie mysli o wiazaniu sie z kimkolwiek. Przypuszczam, ze te jego poprzednie "zwiazki", to znajomosci, ktore trwaly kilka tyg.

Gość dddddddddgghg
bawidamek szuka już następnej....

Taka małpa z dredami nawet nie fiknie, bo to jest zapijaczone i zaćpane. Robi wrazenie tylko na naiwnych panienkach, co za granica nie byly 1. Nie ma dreadów, ma krótkie włosy 2. Zapijaczone - nie pije. Rzadko na imprezach ale musi być to dobry alkohol lub wino, wódka TYLKO w drinku 3. Zaćpane - nie pali, kiedyś go o to pytałam to powiedział, że ma wystarczającą korbę bez tego :) Widze, że stereotypy biorą górę :P

Gość pierdziulugulu
Autorko wydaje mi się, że po prostu masz do czynienia z inteligentnym chłopakiem, który jednak chce jeszcze bawić się życiem i nie ma poważnych planów na przyszłość. Żyje w świecie marzeń i nie patrzy racjonalnie na świat. Po pierwsze archeologia to nie takie wspaniałe i ekscytujące życie. Ładnie i pięknie jeśli chodzi o sferę marzeń. No bo podróże i odkrywanie nowych rzeczy. Widocznie za dużo naoglądał się filmów typu Indiana Dżons. Prawda jest brutalna i mało kto jest w stanie znaleźć pracę po tym kierunku studiów. Jakkolwiek to brzmi fascynująco niewielkie szansę rokuje na przyszłość. Pomyśl sobie tak, ok. nawet gdyby udało by mu się i został by archeologiem, to zarobków rewelacyjnych nie będzie miał, a i rzadko będzie w domu, no bo skoro zamierza jeździć za granicę (wnioskuje po lekturach, które czyta), to w domu będzie gościem, a Ty jako ewentualna żona będziesz sama. Podróże kosztują, kasę która zarobi wyda na swoja pasję, którą będzie praca. Jednak nie wierzę, że uda mu się cokolwiek osiągnąć w tej dziedzinie. Kiedyś polscy archeolodzy wypowiadali się jak ciężko im się wiedzie. Jak skromnie żyją i jak niewielki maja budżet na swoje badania.. pomijam fakt, że muszą walczyć o każdą złotówkę. No ale zawsze marzenia są nieco wybujałe. Po drugie. Sporty ekstremalne, typu wyczynowa jazda na górskim rowerze, bandżi, nawet głupie rolki i deskorolka i inne tego typu zabawy są dość niebezpieczne. Zwłaszcza bandżi. Gdyby myślał poważnie o dalszym życiu nie ryzykował by go dla dawki adrenaliny. Jego styl życia sugeruje, że lubi tez popalać marihuanę, tak jak jego idol i reszta miłośników tego typu muzyki. Dobra.. kończę Typ inteligentnego lekkoducha, któremu wszystko łatwo w życiu przychodzi i żyje chwilą nie myśląc racjonalnie o przyszłości. Ty zaś zaślepiona, młoda, naiwna nieco osoba, która go idealizuje. Pominę fakt, że spaliście ze sobą mimo iż jak twierdzisz nie stanowicie pary. Oszczędzę Tobie mojej szorstkiej krytyki na ten temat. Dodam tylko, że wygląd fizyczny ma znaczenie tylko na początku, a na dalszym etapie życia liczy się zupełnie coś innego. Szkoda, że ludzie są tak powierzchowni.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
U know... Walking gets too boring when you learn how to fly:* Dodał cvi taki wpis? Może uniego to tak przebiega?? Może jego związek jest taki wolny ale jest ci wierny?? Kafeteria to forum prawiczków, rozwodników i psycholi tutaj nie znajdziesz rady. Trzymaj się go może akurat

no właśnie nie pali marihuany... a co chodzi o ten opis ma on swoją historię....

nie pali na sto procent mamy wspólnego xnajomego który mi mówił że zawsze odmawia. Bo kiedyś słuchaliśmy jego muzyki i leciałą piosenka Shakiry (gypsy) on powiedział, że ta piosenka kojarzy mu się ze mną, z nami i to taka jego dedykacja dla mnie.... Złamałeś mi serce na drodze Spędziłam tygodnie układając kawałki na nowo Kredki i lalki mijają mnie Chodzenie zaczyna być nudne, kiedy uczysz się latać Nie jestem typem powracającym do domu Zdejmij koszulkę i kto wie, co mógłbyś znaleźć Nie wyspowiadam się ze wszystkich moich grzechów Możesz się założyć próbując, ale nie możesz zawsze wygrywać Refren: Bo jestem cyganką, idziesz ze mną? Mogę ukraść twoje ubrania i nosić je jeśli będą mi pasować Nigdy nie wchodzę w układy, zupełnie jak cyganka I nie wycofam się, bo życie wystarczająco dało mi w kość I nie będę płakać, jestem zbyt młoda, by umrzeć jeśli zamierzasz mnie porzucić Bo jestem cyganką Bo jestem cyganką Nie mogę ukryć tego, co zrobiłam Blizny przypominają mi o tym, jak daleko zaszłam Kogo mogą dotyczyć Biegasz z nożyczkami jeśli chcesz się skaleczyć Refren: Bo jestem cyganką, idziesz ze mną? Mogę ukraść twoje ubrania i nosić je jeśli będą mi pasować Nigdy nie wchodzę w układy, zupełnie jak cyganka I nie wycofam się, bo życie wystarczająco dało mi w kość I nie będę płakać, jestem zbyt młoda, by umrzeć jeśli zamierzasz mnie porzucić Bo jestem cyganką I mówię Hej ty, nie jesteś głupkiem jeśli mówisz "nie" Czy nie tak przebiega życie Ludzie boją się tego, czego nie znają Chodź na przejażdżkę Chodź na przejażdżkę Refren: Bo jestem cyganką, idziesz ze mną? Mogę ukraść twoje ubrania i nosić je jeśli będą mi pasować Nigdy nie wchodzę w układy, zupełnie jak cyganka I nie wycofam się, bo życie wystarczająco dało mi w kość I nie będę płakać, jestem zbyt młoda, by umrzeć jeśli zamierzasz mnie porzucić Bo jestem cyganką Jeden wers z tej piosenki dodał mi na profil i co z tego....

Gość pierdziulugulu
dobra, bo widzę, że to nie ma sensu skoro go tak podziwiasz i uwielbiasz skoro on jest przy Tobie i jesteś z nim szczęśliwa dlaczego te obawy, dlaczego brak wiary w siebie skąd ten temat? nie pojmuje sensu tego typu tematów nie rozwiążesz tutaj swoich problemów porozmawiaj z nim szczerze i ustalcie razem na czym stoicie szczerość przede wszystkim i rozmowa my mamy Tobie powiedzieć co on myśli i czy Ty masz u niego szanse na wspólną przyszłość? tego nikt nie wie... możecie tylko razem starać się budować własne szczęście nie opieraj się na sugestiach i wypowiedziach ludzi z sieci taka prawda skoro tak robisz to młoda i głupiutka jesteś z tond też chyba biorą się Twoje obawy im więcej niedomówień między wami powstaje tym większa zacznie was dzielić granica i wszystko się rozpadnie pogadaj z nim o przyszłości i postarajcie się realnie spojrzeć na przyszłość

Gość ta piosenka to jego dedykacja
dla was?? Hmmm. Wi ęc dobrze ją przeczytaj, przeanalizuj....

Gość Chcesz to się
baw z nim w związek tylko nie wypisuj później bzdur, że każdy facet to świnia i, że zależy nam tylko na seksie od razu i nie obrażaj później mężczyzn jeśli nie będą Cię później chcieli z powodu dziecka.

Gość ta piosenka to jego dedykacja
z tond ??? pierdziu piszesz, że autorka jest głupia a ty sam jesteś niemądry kurwa słownik polecam :D

pierdziulugulu ale zrozum... Może chcę, może nie chcę. Ale się zabujałam jestem teraz gdzieś 3 metry nad niebem. Jak można pisac źle o kimś kogo się kocha?? Wy patrzycie racjonalnie a mi serce bije jak szalone. I chyba zaczynam Was denerwować....

Gość pierdziulugulu
stąd... no czasami pisze zbyt szybko i nie myślę nad interpunkcją czy tez innymi drobiazgami to się jakoś nazywa ;)