Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariiika_

Jak Mu powiedzieć, że jestem w ciąży?:) Jakiś wyjątkowy sposób??:)

Polecane posty

Wszystko już mamy co potrzebne do jakiegoś "normalnego" życia... samochód, własne mieszkanie i na szczęście obyło się bez kredytu, on prowadzi własny biznes, ja mam stała pracę, on zaczął wspominac o dziecku. Ja, że jeszcze nie, że jeszcze czas jeszcze z rok chcę sobie popracować... Bardzo nalegał, aż się pokłóciliśmy strasznie wykrzyczałam mu, że nie jestem inkubatorem dla niego... temat zakończył się raz na zawsze. Kilka miesięcy później pojechaliśmy do znajomych którzy mają dziecko i widziałam jak mój mąż się bawił z tym maluchem, syn koleżanki nie chciał pozwolić nam jechać, dała mi go na ręce a serducho mi zaczęło bić jak szalone.. Tego dnia wyrzuciłam tabletki antykoncepcyjne do kosza. Było to na przełomie lipca i sierpnia jednak nie powiedziałam mężowi, że to zrobiłam. Zacząl mi się spóźniać okres, wczoraj byłam u ginekologa. Jestem w ciąży!! wiem jak bardzo chciał być tatą dlatego chcę mu powiedzieć w wyjątkowy sposób... Pomyślałam o kopercie w której dam mu zdjęcie usg i to taki prezent na święta czy to dobry pomysł? Jesli nie, Pomożecie cos wymyślić!! On nie ma pojęcia że mogę byc w ciąży nie powiedziałam, że nie biorę tabletek to będzie mega niespodzianka

Gość darIingme
poproś, żeby zajrzał ci w kuciapę :classic_cool:

na stole wigilijnym połóż maleńkie papcie niemowlaka , a sam się domyśli :🌻 gratuluję

To zrób test:) Albo to zdjęcie w ładnej kopercie. Ja nie miałam takiej okazji bo dzieci planowane były i sam mąż czekał zawsze pod drzwiami wc na wynik testu a zawsze wychodził dopiero 3 czy 4

Gość autorko koniecznie zdaj relacj
co zrobiłaś :)

Gość bez sensu......
trzebabyło go zabrac na I usg... a nie mówic mu po takim czasie... Musicie się nie kochać skoro miałas podejrzenia, potem juz pewność i jeszcze mu nie powiedziałś. Może nwet się wkurzy jak się dowie

Gość kuyiiiooiuto
najfajniejszy jest pomysł z maleńkimi bucikami pod choinką :) Zapakuj ładnie maciupcie buciki, albo skarpeteczki i daj mu pod choinką. Chociaż lepiej by było, abyście byli wtedy sami, wiec możesz też np. takie tycie skarpetki położyć na talerzu, nakryć jakąś miseczką i postawić przed nim na stole. :) Ale będzie radość :) Daj znać co wymyśliłas....

Gość myślnik
A ja zabawiłam się w ciepło zimno. Tylko że szminką namalowałam serduszko na brzuszku:)

Gość ojtam ojtam
ja dałam paczuszkę a w środku śpioszki z napisem kocham mojego tatusia...

Gość galaretkaaaaaaaa
Zwyzywaj go od najgorszych,zmieszaj z blotem,uderz w twarz a potem z niewinnym usmieszkiem powiedz: "ach,te hormony ciazowe..." napewno bedzie w szoku...zartuje oczywiscie :-! Pomysl z bucikami,zdjeciem usg fajny. Albo zawies na choince zamiast bombek male butki ,grzechotki. :-)

Gość Wydaje mi się...
Ten pomysł jest super. Usg w kopercie

Gość offerma
wszedzie idiotki

Gość Domi123
Ja mojemu Mężowi kupiłam t-shirt "Najlepszy tata na świecie", zawiazalam mu oczy i pomoglam założyć ta koszulkę, po czym podprowadzilam go przed duże lustro w przedpokoju i reszty sam sie domyslil...

Gość kiedys 300 mies.
ja rok temu dawalam buciki w pudeleczku i 3 testy ciazowe;) zdjecia z usg to raczej nie bo pewnie chcialby z toba byc przy nim

Gość mama majowa:)
ja kupiłam malutkie buciki a w nich znajdowal się test ciążowy:)