Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbark88

jak dzisiaj sie nie odezwie to niech sie goni!

Polecane posty

Gość smutne ale prawdziwe jest to
faceci są zazwyczaj tchórzami i wprost nigdy nie mówią o takich rzeczach.. podtrzymuje słowa koleżanki wyżej;)

Gość tymbark88
ostatnio byl taki czuly, przytulal calowal w czolo z taka czuloscia, dbalo mnie. Nie wiem co o tym wszystkim myslec i jak sie jutro zachowac

bo on chce być czysty a obwinić Ciebie ze To ty popełniłaś błąd i jesteś księżniczką. dlatego napisał abyś znalazła sobie innego faceta lepszego..

Gość tymbark88
smutne ale prawdziwe- nie imprezuje bo byl na fb, ale czemu nie odpisal na mojego smsa :( Powiedz mi jak sie zachowac jezeli jednak sie odezwie

Gość tymbark88
''bo on chce być czysty a obwinić Ciebie ze To ty popełniłaś błąd i jesteś księżniczką. dlatego napisał abyś znalazła sobie innego faceta lepszego..'' zakladalam wczesniej temat na temat tej wiadomosci i pisaly dziewczyny ze to taka chec kontaktu z jego strony. Czemu zyczenia akurat wtedy a nie wtedy gdy sa swieta? Chcial sie jakos skontaktowac

Gość tymbark88
*zakladalam wczesniej post

nieważne jest to czy imprezuje czy siedzi przy kompie czy też robi jeszcze coś innego ważne jest to iż się nie odzywa. wiec ja wyciągam wniosek taki iż ma wywalone, jednak pamiętaj to moje zdanie i mogę się mylić. moim zdanie gdy facet pisze, 'znajdż sobie innego faceta'- czy coś w tym stylu to uważam iż nie ma ochoty być z dotychczasowa osobą.

Gość tymbark88
fakt, ze kiedys gora 3-4 dni milczal i mowil ze kocha, teskni, chcial zgody dal mi troche do myslenia. a jesli powie ze chce ze mna byc to co?

"a jesli powie ze chce ze mna byc to co?" xxx A ty co? Chcesz być z kimś tak bardzo niestabilnym psychicznie? Zakochanie i miłość to nie wszystko. To ZA MAŁO.

Gość tymbark88
nie chce sama spedzac swiat i sylwestra, wiec pewnie wroce do niego jesli bedzie chcial

Gość tymbark88
poza tym bedziemy mieli dziecko

Gość hakariki
jesli bedzie chcial to to, jesli bedzie chcial to tamto.. kobieto, ty nie masz wlasnej woli? powinnac robic to, czego SAMA CHCESZ, a nie dopasowywac sie do tego, czego on chce.

Gość tymbark88
hakariki po prostu chcialam sie poradzic co zrobic jak on sie odezwie a nie kierowac sie tylkos sercem. wy inaczej na to patrzycie, obiektywnie mozecie ocenic

Gość tymbark88
mam robic to czego sama chce- wiem o tym. chce z nim byc ale bez olewania z jego strony a z okazywaniem milosci

Gość hakariki
czyli to czego chce kazda kobieta... ciezkie zycie kobiet, sama cos o tym wiem. w przeszlosci nieraz robilam z siebie desperatke nieumiejaca zyc bez faceta, ale w koncu sie nauczylam jak zyc wlasnym zyciem. z tym dzieckiem to rozumiem ze podszyw?

Gość tymbark88
tak, podszyw. wiesz, jakis czas temu bylam taka, ze ciagle chcialam sie spotykac, pisac, dzwonic itd. Od niedawna troche sie zmienilam, to on zaczal sie czepiac i byc zazdrosny o to ze czas wole poswiecic na cos innego np opieke nad kotem, ale to i tak nie zmienilo jego stosunku do mnie jakos szczegolnie. Dalej wydaje mi sie ze olewal, nie okazywal milosci, a jesli juz to bardzo rzadko. Namoje sugestie ze mi to nie pasuje, zeby sie zmienil reagowal nerwowo, mowiac ze tak wcale nie jest i wina jak zwykle zostawala po mojej stronie.

Gość tymbark88
zostawil mnie.. dzien przed wigilia.

Gość kaczuszka bez brzuszka
tak się kończa zwiazki szczyli

Gość sylwiaaa12345
kochana trzymaj sie ale duuupek z niego jak wysle Ci zyczenia to nawet nie odp albo podziekuj tylko i nic wiecej nie pisz. Niech sie wypcha. Zauwazylam ze jak ktos komus pokazuje ze mu zalezy to ta osoba wykorzystuje to i olewa zobaczysz ze sie odezwie jesli zauwazy ze Ty odpusilas wtedy on sie zacznie starac bo bedzie sie bal ze Cie straci.

Gość tymbark88
wczoraj mu napisalam te dwa smsy w jednym ze jesli chce sie rozstac to niech powie no i dzis rano odpisal: tak chce. i w drugim ze tu nie chodzi o to czy sie kocha czy nie tylko ma dosc mojego zachowania a ja pewnie jego i ze znajde nowego. Czyli jak zwykle cala wine obrocil przeciwko mnie, przestal kochac a zaslania sie moim charakterem. Pytalam czy mamy jeszcze jakies szanse to powiedzial, ze jak sie zmienie to tak, ja na to ze chce zeby on rowniez sie zmienil to juz nie chcial heh, to tylko ja mam sie zmieniac dla niego, byc taka jak on chce a on moze dalej mi ublizac olewac itd.

Gość tymbark88
sylwia- dziekuje, jakos dam rade, on nie napisze juz zyczen, bo napisal w tygodniu. Widocznie tak spodobala mu sie wolnosc, brak dziewczyny

Gość tymbark88
jak sie kocha to sie rozne glupie rzeczy robi damascenka, nie obrazaj mnie...

"jak sie kocha to sie rozne glupie rzeczy robi damascenka, nie obrazaj mnie..." xxx Przede wszystkim, panienko, nie obrażam ciebie a twoje postępowanie. Po drugie: głupie rzeczy robi się, gdy jest się zakochanym. Kiedy się kocha, to się nie rani ukochanej osoby - w tym siebie. Po trzecie: facet ewidentnie cię nie chce a ty mu pchasz się na talerz, jak pieczone prosię z jabłuszkiem w pyszczku. xxx

Gość kaczuszka bez brzuszka
z wypiętym tyłkiem zeby poru******chał

Gość tymbark88
cytuje ''jestes glupia'' to sa slowe dotycace osoby a nie zachowania, zachowanie to jakbys napisala ''ale glupio robisz'' a czym ja go ranie? chyba ze ci chodzilo o to ze on mnie rani, to nie bylo pytania

Gość tymbark88
kropeczka- chcialam z nim porozmawiac ale on jakos sie nie kwapil w ogole, jak juz podjal decyzje to po co ma sie spotykac i rozmawiac