Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana.....

Kiedy dziecko przestaje histeryzować?

Polecane posty

Gość Zestresowana.....

Czy 5-latek robi histerię, bo jeszcze nie myśli dojrzale, tylko kieruje się emocjami czy jest po prostu rozpzpieszczone?

Gość jak dostanie raz a porządnie
w dupę!

Przewaznie dzieci histeryzujące w wieku 5 lat są rozwydrzione i rozbestwione, o ile jako tako jeszcze bym glowkowala nad 2 latkiem histeryzującym jak z tym walczyc,to nad 5 lakiem nawet bym nie miala zamiaru uzbrajac sie w cierpliwosc,moglabym,ale bym tego nie robila,bo jest za duzy 5 letmni histeryzujący koń aby sie z nim tak cackac,jak z poltoraroczniakiem

jak dla mnie 5-latek który histeryzuje jest rozpieszczony. Histerie mojej córki zakończyły w graniach 3 lat. Teraz jako 4 latka jest bardzo grzeczna, pomaga mi we wszystkim, nie awanturuje się, aczkolwiek próbuje mi tłumaczyć swoje zdanie - co jest bardzo zabawne, ale oczywiście uważnie słucham :) Nie wyobrażam sobie awanturującego się 5 latka, to nawet dziwnie wygląda jak taki duży dzieciak wpada w histerię....

wtedy,kiedy damy wyraźnie do zrozumienia,że w ten sposób nic nie osiągnie.Wiek nie ma większego znaczenia...