Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekentelinka

co mam robi????

Polecane posty

Gość rekentelinka

Mam problem... Zakochałam sie, ale sytuacja jest doś kiepska. No wiec zakochalam sie w zonatym facecie, on ma 35 lat a ja 23 wiem co teraz pomyslicie alw zadnym wypadku nie mam zamiaru rozwalac mu malzenstwa. ale zaczne od poczatku. Od pol roku pracuje z nim w pewnej firmie, pracujemy w sumie w jednym pomieszczeniu i jakos od poczatku sie zaczelismy dogadywac i wg. Wiem że on tez cos do mnie ma bo nieraz mi o tym mowi jak zostajemy sami za kazdym razem probuje mnie przytulic i pocalowac a ja za kazdym razem udaje nie zainteresowana i go odpycham chociaz tak naprawde to z wielka ochota bym go przytulila. Problem poolega na tym ze jak mowilam nie mam zamiaru rozwalac mu malzenstwa ani w zadnym wypadku wdawac sie w romans, kocham go ale nigdy mu tego nie powiem ani nie okaze, bede sobie cierpiec po cichutku, prosze powiedzcie mi jak o nim zapomniec skoro widuje go codziennie?? ja niedlugo zwariuje a rezygnacja z pracy nie wchodzi w gre bo dlugo walczylam o ta posade pozatym z praca krucho wiec co mam zrobic??

Gość zmien pokoj i poszukaj
rowieznika, nie bierze sie dupy ze swojej grupy:p

Gość rekentelinka
ale jak mam przestac o nim myslec i zapomniec??

Gość i tak by sie tobą
tylko pobvawił i znów wrocił do zony, traktuje cie jak glupiutką mlodą pipe i tak coie potem oleje. tak sobie to tlumacz.

Gość zmien pokoj i poszukaj
jest napisane: zmien pokoj/biurko i znajdz sobie sobie innego chlopaka bez bagazu

Gość a jak mozna wogole zaczac
myslec o zonatym??? jesli raz wiesniak zdradzi ZONE, to CIebie tez..z młodsza.... A ma dzieci??? jak tak, to daj sobie spokoj... Co jego rodzice powiedza na Twoj widok? Znam smutne historie

Gość rekentelinka
nie ma dzieci, ale ja moowie ze nic od niego nie chce, nie oczekuje ze bedziemy razem nawet bym chyba nie chciala ale chodzi o samo uczucie, ktore mnie dobija i zapelnia wszystkie moje mysli, pracuje w firmie ktora zatrudnia 5 pracownikow wiec nie ma szans na zmiane

Gość rekentelinka
czy jest jakies n wyjscie z tej sytuacji???

Gość posłuchaj rady
Rozwalać małżeństwa? Przeceniasz się. Przecież będziesz co najwyżej urozmaiceniem w nudnym małżeńskim życiu :) Jak mu nie dasz, to znajdzie sobie inną. Nie jesteś nikim szczególnym, chcę Cię tylko przelecieć. Kochasz go? Za co? Ja draniami gardzę :o