Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona 30stka

fantazjuje o mlodszym tak 18-25 lat

Polecane posty

Gość napalona 30stka

chodzi mi to po glowie od jakiegos czau, czasem mam ochote wybrac sie do jakiegos klubu i wyrwac sobie na zywca mlodego ogiera, ale jakos odwagi brak :/ albo marzy mi sie super seks z mlodym sasiadem ehh te marzenia....

Gość odpowiedz jest prosta
To idz zaszaleć, a nóż widelec spełni sie Twoja fantazja odwagi!!!

Gość Mlody Gdansk
ja chetnie bym jakas 30-stke obrocil jak jestes z moich okolic to odpowiedz :)

Gość napalona 30stka
niestety nie ja bardziej na dole polski :)

Gość dol polski
na dole polski:)? a mozechcialabys poznac kogos z okolic Krakowa... mam 25 lat,ale niestety nie wygladam na swoj wiek.

Gość napalona 30stka
krakow tez nie moje okolice niestety :(

Gość rozpalony 20-tek
To z jakiej części Polski jesteś?

napalona 30stka, powiedz mi a co za rożnica bedzie meidzy 31 latkiem a 25 latkiem?...no chyba ze uderzysz w dolna bande zakresu i bedzie to 18 latek...to rzeczywscie pewnie ebdziesz go msuiala wiekszosc nauczyc i bedzie roznica... Mowisz ze My faceci w weiku 30 lat Ci nie odpowiadamy...bo?? A propo jestem spod Rzeszowa... Pozdrawiam, T.

Gość dol polski
ehh dlaczego taka kobieta nie moze mieszkac blizej mnie... albo chodz odwiedzic tego pieknego miasta...

Gość ja mam takiego chlopaka:)
super sprawa, polecam goraco;)

Gość muody18
Ja mam 18 i jestem z opola. Co ty na to napalona :)

Gość Gawel
nie dziwie sie ;) ja mam 21l ona 35 spotykamy sie od roku jest cudownie jest taka czula ciepla kochana inteligetna piekna! w lozku i na codzien swietnie sie czujemy moi rodzice jeszcze nic o nas nie wiedza ciekawe jak zareaguja

Gość Mama Gawla
masz lanie i zakaz na bajki na miesiac i na granie na komputerze!

Gość Gawel
haha usmialem sie skad biora sie takie blazny na forach to chyba juz moda? pozdrawiam tego impotenta:) usmialem sie przynajmniej ps dojrzale kobiety wiedza jak mlodego zaspokoic a wysportowany mlodziak czyni cuda:P

Gość Ciasteczkowy
napalona jeśli odwiedzasz czasem Warszawę :) to zapraszam :)

Gość napalona 30stka
no moze i czyni cuda, ale jak narazie to fantazje :P musze sie z ta mysla oswoic po malu, bo mam coraz wieksza ochote raz nawet mialam okazje wyszlysmy z kolezankami na piwo do lokalu, tam wlasnie zaczepil mnie fajny mlodzieniec i co? splawilam go a teraz zaluje :( i porosze sie nie podszywac :D

Gość Gawel
Napalona... wiesz z mlodziakami to trudno i roznie bywa bo wiem jak moi rowiesnicy traktuja kobiety jeden by zaliczyl cale miasto i kazda swoja byla wyzwal od szmat a 2 szuka tej jedynej a jak znajdzie to ich 1 raz nie jest liczony w czasie tylko wlozeniach ptaszka do gniazdka ;) tak ze lepiej brac poprawke na kazdego z nich zreszta to Twoje fantazje zycze Ci wesolych swiat wymazonego mlodziaka walizki pieniedzy dlugich rozkoszy i beczki whisky;)

Gość Miła:)))))))))
Mój chłopak jest młodziutki i nie narzekam. Sprawdza się w łóżku, jest zapatrzony we mnie jak w obrazek. Nieprawda, że z nastolatkiem musi być źle. Po seksie też nie. Jestem parę lat starsza od niego, a znakomicie się dogadujemy. Nie nastawiaj się pesymistycznie, tylko jak ktoś ci się spodoba to sama sprawdź.

Gość sexnowy
Ja mam ciągła ochote i bez przerwy na terenie górnego śląska.Jest szansa?

Gość serdecznosci z mojejj strony
Jedna taka pani (31lat) dobierała się do mojego faceta (24 lata), choć jej chyba chodziło o coś więcej.... W każdym razie ja (21 lat) pogoniłam szybko.

Gość Wulgarny dżon
Ja chce , ja chce ! ! ! Bierz mnie kotku ! ! ! bierz ! ! !

Gość Jaswedrowniczek21
www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86 kamerki pieknych dziewczyn z Polski na zywo!

Gość Gawel
Panie powiedzcie mi a co tak naprawde sklania kobiete by tak jak w moim przypadku rzucila doroslego faceta z grobym portfelem i bez stresowym zyciem dla mlodego... ?

Gość napalona 30stka
dziekuje Gawel za zyczonka walizki pienidzy juz nie potrzebuje, whisky nie pije, w sumie to wogole alkoholu, ale te zyczenia o mlodziaku to chetnie przyjme :P

Gość sexnowy
Zaczyna się po szybkim numerku na pieska z każdym z nich.Potem jeden sie kładzie ona zaczyna na jeźca i w momencie maksymalnego podniecenia od tyłu drugi wsadza swojego też do pochwy aż dwa do końca całe wejdą.Partnerka nabija cipkę na dwa razem aż ekplodują w srodku. która zabawa ci się podoba? http://pl.zbiornik.com/profile/Wymarzony/favorites/photos/

Gość HAHAHHAHAHAHA ale reklamy
ludzie po 30 pani autorka napisała od 18 do 25 więc zamiast zawracać jej tyłek pałujcie sie i poszukajcie pocieszenia w ramionach kolegi