Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemisiedostało

Zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość alemisiedostało

na razie on o tym nie wie i nie wiem czy w ogóle zdecyduje się mu o tym powiedzieć, nie chce rozwalać mu małżeństwa, zresztą ja też jestem mężatką tyle że nam się nie układa... jedna starsza osoba powiedziała mi że zakochałam się dlatego że w tamtym widze wszystko to co chciałabym żeby miał mąż i że widocznie nie wyszałam za mąż z prawdziwej miłości i dlatego mnie takie uczucie do innego mężczyzny złapało, że gdybym kochała męża prawdziwą miłością to cos takiego nie miałoby miejsca i ona nie widzi sensu mojego związku, załamka :(

Gość fkloerre
to tylko zauroczenie, okłamujesz swój umysł i tworzysz pozorny ideał

Gość Też kiedyś
myślałam że zakochałam sie w żonatym facecie ale to było tylko zauroczenie. Kiedy przestałam sie z nim spotykać i przecierpiałam trochę. Wszystko przeszło. Teraz czasami go spotkam przypadkiem to strasznie jest mi wstyd.

Gość Anikar
Zajmij się swoim małżeństwem zamiast rozwalać czyjś związek (być może udany i oparty na prawdziwej miłości)! Nic nie piszesz o tym że on też się tobą interesuje, więc nawet nie wiesz czy nie wejdziesz na kompletną idiotkę narzucać mu się, czego Ci życzę bo nienawidzę osób, które wpieprzają się w czyjś związek.

Gość alemisiedostało
przestać się widywać, zapomnieć, będzie bolało, po co mi to wszystko, żeby to było takie proste do zrobienia, a w myślach w ciąż jedno ON

Gość alemisiedostało
on właśnie stara się dla mnie, pomaga mi w pewnych rzeczach ponad miare i właśnie to przyczyniło się do tego wszystkiego

może jesteście sobie pisani, a jak u niego w małżeństwie? też źle?

nie trzeba tego sprawdzać prowokacją. one i tak będą za wszelką cenę i tak bronić związku choćby był nie wiem jak spalony. bo dla nich związek to powód do dowartościowania

Gość Anikar
Kobieto czemu myslisz tylko o sobie, zachowujesz się jak dziecko, poprostu Ty czegoś chcesz i musisz to mieć... A zastanów się nad tym czy ewentualny romans nie bedzie bolał jego żony, dzieci (jeśli je ma) i również jego kiedy sie otrząśnie i zobaczy że zniszczył swoje poukładane życie. O sobie też pomyśl, na kogo ty wyjdziesz? bedziesz desperatką i suką którą narzuca sie facetowi, bo nic nie wspominasz o tym zeby on był tobą zainteresowany. A ciebie nie bedzie bolało jak sie tobą pobawi i rzuci? Bo bardzo rzadko zdarza się zeby mężczyzna zrezygnował ze swojego poukładanego życia.

Gość alemisiedostało
dokładnie nie wiem, ale chyba w porządku, zawsze mi opowiada o dzieciakach swoich..że to czy tamto.. dlatego ja raczej nic nie zrobie w jego stronę, to musiałoby wyjsc od niego

to czekaj aż wyjdzie od niego uważam że facet który dał się przekonać innej do rozwalenia sobie związku bez powodu jest żałosny chyba że Ty jesteś np. psychologiem i umiesz manipulować innymi wbrew ich woli i wiedzy:D

nie jestem psychologiem, nie obwiniajcie mnie czy jego, to samo wyszło, on mi pomagał, zauroczył mnie tym, mój facet nie jest taki dobry

Gość alemisiedostało
tak jestem egoistką, chciałabym w tym momencie żeby był mój, ale spokojnie desperatką nie jestem, bede musiała przebolec jeszcze pewnien czas a pozniej na pewno dlugi czas