Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfjuuuuuuuu

karmię piersia rok i bola mnie WSZYSTKIE zęby :/

Polecane posty

Gość gfjuuuuuuuu

jak w temacie. dodam ze zeby z wierzchu wygladaja na zdrowe. wszystkie wyleczylam przed ciaza. chyba cos sie dzieje z korzeniami. dziasla tez mam opuchniete. jutro bede szukac dentysty. czy ktoras z mam tez tak miala???? co to bylo??? i co zrobil z tym dentysta???

Gość Mama po raz pierwszy....
Miałam tak... też miałam zęby poleczone wszystkie a posypały się w trakcie laktacji :/

Gość Autorko on zapewne kocha
Myślę że to o przyzębie się rozchodzi (Słabe dziąsła ). Mogą boleć szyjki . Powinnaś dbać i podaż witaminy C bo karmiąc bardzo dużo jej z ogranizmu wychodzi a jak nie dostarczasz jej odpowienio dużo to odbywa się zębach (dziąsłach) . Podaż wapnia też jest wtedy ważna.

Gość gfjuuuuuuuu
zdrowo sie odzywiam. biore witaminy. synek ma prawie rok i praktycznie karmie go tylko o 6stej rano i o 9tej rano. nie moge juz wytrzymac tego bolu :/ najbardziej bola te z przodu :/

rentgen panoramiczny zrób może Ci 8semki idą (jeśli ich nie masz) albo po prostu stan zapalny od któregoś zęba Ci się rozchodzi.

Gość Jabardzo
Nie chcę cię straszyć, ale powinnaś jak najszybciej do dentysty lecieć i zrobić zdjęcie rentgenowskie wszystkich zębów, pantomogram chyba to się nazywa. Ja karmię ósmy miesiąc, też już mniej. Zaczął mnie boleć jeden ząb, też zdrowy jak u ciebie. Okazało się, że mam zapalenie miazgi zębowej i niestety ząb musiał być leczony kanałowo. Powodzenia.