Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpieprzyłam synowej

Czy dobrze zrobiłam synowej! Myślę że tak bo ona była wredna

Polecane posty

Gość wpieprzyłam synowej

1. Zdradza mojego syna 2. Robi mu w domu awantury 3. Wyzywa go i bije 4. Zdradza 5. Okrada mnie Powiedziałam synowi żeby wyszedł z domu. Mój ojciec kiedyś tak wpieprzył mojemu eks facetowi ja teraz wpieprzyłam jej. Np. policzek to za zdrady, awantury, za bicie i wyzywanie mojego syna, za zdradzanie i za kradzież oraz za kpienie ze mnie. Kopnełam ją. Poza tym jej ojciec powiedział kiedyś do mojego syna że jak skrzywdzi jego córke to mu tego nie daruje, to samo poszło w drugą strone, ona skrzywdziła jego i ja też nie będę jej tego darować. Ona niestety jest zameldowana w moim domu ze swoim dzieckiem i nie wiem jak ją wymeldować, jeszcze domagała się tego by mój syna adoptował jej dzieciaka.

Gość Jatowiemacha
Nie powinnaś tak się wtrącać,nie zachowałaś sie dojrzale,przez Ciebie może byc tylko gorzej

Gość A za kogo ty się masz
durna, stara babo. Wpieprzyć to możesz swojemu chłopu jak ci da i nie odda albo sobie do lustra a nie dziewczynie z która problemy małżeńskie powinien załatwiać mąż. Obecnie dzięki tobie będzie awantura w domu w wyniku której twój syn rozstanie się z żoną a ciebie znienawidzi . Pamiętaj też że taka dziewczyna może się zemścić i w najmniej spodziewanym momencie nasłać na ciebie jakiegoś zbira który i tobie wpieprzy za tą dziewczynę i ciekawe jak się będziesz czuła.

Gość wystarczy jedno słowo !
P A T O L O G I A !

Gość wpieprzyłam synowej
Jej ojciec powiedział mojemu synowi że jak ją skrzywdzi to mu wpierdoli. Ale ja też miałam prawo jej wpieprzyć za to że krzywdzi mojego syna. Rozumiem że jeśli byłoby na odwrót, teść wpieprzył zięciowi to według was byłoby w porządku?

Gość hahaaha i dobrze
zrobilas, nie dajcie sie kurwie

Gość to jest inna sytuacja bo ojcie
c jest od tego by chronić córke :) całe życie :)

Gość kto wymysla takie tematy?
jezeli to prawda co pisalas to uwazam ze dobrze zrobilas(chodzi mi o krzywdy)' ale tak na serio to niezla patologia z was wszystkich:))

Gość ghghghh
po coś ty ją meldowała u siebie i to jeszcze jakaś małpisko bo ma dziecko z innym,