Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfjghkjghkl

Coraz więcej prawiczków z kafeterii trafia do szpitala psychiatrycznego

Polecane posty

Gość gfjghkjghkl

BLE BLE juz siedzi w wariatkowie Faith Hope Glory z Sopotu równiez Niski prawiczek tez idzie do psychiatryka, bierze psychotropy chwalil się na forum zdrowie Offerma jest kolejny w kolejce, Smieszny Student i Cream tez 3/4 prawiczkow to chorzy ludzie, reszta to projekty

Gość Amabellla
Czyli chorzy ludzie sa prawiczkami, czy oni wariuja z braku kobiety?

Gość no i dobrze !
Będzie kilku idiotów mniej na kafe ;)

Gość no i dobrze !
No może sami w sobie idiotami nie są, ale piszą idiotyzmy o tak powiem ;)

Gość prawiczekkkk swir
przez brak kobiety

Gość fast stupak
sssushi

ja jakoś nie trafię do szpitala. Dobrze się czuję. Widać chłopaki mają problemy zdrowotne. To że piszą o szpitalu oznacza szpital psychiatryczny. To są zbyt daleko idące wnioski

może znajdą się takie co w ramach prezentu na święta zajmą się ich rozprawiczaniem która chętna?

Gość gfjghkjghkl
jakim szpitalu kapselku ? BLE BLE nie bylo dlugo na kafe i ostatnio przyznal sie ze siedzi w psychiatryku, Faith Hope Glory tez ma problemy p[sychiczne pisał na forum o fobii spolecznej i nerwica.com ze sie leczy, na bank siedzi w szpitalu Niski prawiczek w dziale Zdrowie gadał z laskami o lekach na depresje i schizofrenie, bedziesz szedl do szpitala rente wyłudzac bo rodzice nie chcą mu majątki przepisac Tylko czekac az Cream zwiariuje

coś to kupi się nie trzyma w psychiatryku nie mają dostępu do komputera i neta. Ktoś tu bajeczki opowiada....

Gość gfjghkjghkl
BLE BLE podobno ma internet w komórce nie wiem jak w innych miastach ale u mnie jest świetlica z telewizją biblioteką i komputerami, moja znajoma tam byla leczyla sie na nerwice, ale nie byl to oddzial zamknięty

Gość aby nie zwariowali
wystarczy że zaczną chodzić na dziwki.

Gość liliummmm
a ja jestem półdziewicą :(

zapominacie o tym że oni nie pracują lub bardzo mało zarabiają ( renty) to ich nie stać na takie koszty żeby nie raz chodzić do prostytutek. Chyba że znajdą jaką wolontariuszkę co będzie za free dawać.

Gość wyjątek
Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest, że to faceci wariują z powodu braku kobiety :D:D:D kobietom -dziewicom jakoś nie odbija. I widać, która płeć jest silniejsza i kto kogo bardziej potrzebuje do życia.

Gość aby nie zwariowali
stać tylko się łudzą że spotkają taką która będą kochać. spokojnie ich stać. 50-200 każdy znajdzie.

Gość prawiczekkkk swir
wyjątek głupia jesteś. U faceta seks to fizjologiczna potrzeba podobnie jak jedzenie czy picie. U kobiet to wyłącznie przyjemność.

Nie chodzi o potrzebę seksu, bo to można samemu rozładować. Chodzi o to, że kobieta dziewica jest nią z wyboru, a to co najbardziej boli prawiczka to fakt, że jest nim z przymusu. 🖐️

Gość prawiczekkkk swir
jeżeli masturbacja rozładowuje u ciebie napięcie to pewnie nie miałbyś problemu jeść chleb i pasze dla świń i pić tylko wodę :o

Gość prawiczekkkk swir
Chodziło mi o jakość zaspokajania podstawowych potrzeb. Seks z piękną kobietą to jak zdrowy, pożywny, smaczny posiłek jeżeli chodzi o potrzebę głodu. A masturbacja to jedzenie paszy dla świń popitej wodą. I jedno i drugie pozwala żyć, ale chyba widać różnicę?

Gość plummk
prawiczek bez wiary sugerujesz ze nawet najbrzydsza kobieta znajdzie partnera seksualnego? :D

Gość wyjątek
16:23 [zgłoś do usunięcia] prawiczekkkk swir wyjątek głupia jesteś. U faceta seks to fizjologiczna potrzeba podobnie jak jedzenie czy picie. U kobiet to wyłącznie przyjemność. x x Czyli ewolucyjnie jesteście bliżej zwierząt niż ludzi. Za blisko pierwotnych instynktów, których nie umiecie opanować za daleko wam do uczuć wyższych.

Widać co nie zmienia faktu, że mozna przeżyc na paszy dla świń i wodzie. Natomiast poczucie bycia gorszym z tego wynikające jest cięzkie do zniesienia, a jednoczesnie jeszcze bardziej zmniejsza szanse na zmianę tego stanu. No ale co poradzić, taki los. 🖐️

"prawiczek bez wiary sugerujesz ze nawet najbrzydsza kobieta znajdzie partnera seksualnego? " Oczywiście. Ze względu na hipergamię ma szansę na lepszego od siebie samej. 🖐️

Gość PolishMan
prawiczek bez wiary "Nie chodzi o potrzebę seksu, bo to można samemu rozładować. Chodzi o to, że kobieta dziewica jest nią z wyboru, a to co najbardziej boli prawiczka to fakt, że jest nim z przymusu. " o Prawiczkiem nie jestem z przymusu. Mogłem mając 18 lat umówić się z prostytutką ale nie potrafię oddzielić seksu od miłości po prostu. i wyjątek "Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest, że to faceci wariują z powodu braku kobiety " o Jeśli myślisz, że mężczyźni potrzebują kobiety do seksu to współczuje tobie ojca czy tam wzorca mężczyzny na jakim opierasz swoje twierdzenia.

Gość PolishMan
*tylko do (nie dopisałem)

Gość nie licz na nic
prawiczek z przymusu ? Chyba twojego niskiego pokroju :o Może nie wiesz ale wszyscy chłopcy rodzą się prawiczkami a dziewdczynki dziewicami. Dziewica nie zawsze jest z wyboru dziewicą, prawiczek tak samo