Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juvit

Nie wiem co zrobic, a propos chrzcin mnie natchnelo.

Polecane posty

Gość Juvit

Nie wiem co robić, czeka nas za tydzień chrzest dziecka. Dziecko na piersi, czasem i co pół godziny wrzeszczy, że chce pierś. Ma skazę białkową, a mleka bezbiałkowego - Bebilon pepti nie chce tknąć. Mam też mleko zwykłe - Nan. Wiem, że jakbym podała mm to przetrwałby mszę, jednak - co robić, skoro jednego nie chce a drugie spowoduje alergię? Niedużo, raptem luzne kupy beda i wiecej ulewania, ale jednak. Co byscie zrobily? Moze ten raz podac nan przed msza?

Gość tak już ubrana
hm a nie lepiej ściągnąć pokarm i podać w butelce w czasie mszy.

Gość Juvit
Nie mam nawet termoopakowania... A ja wiem czy tak na raz kupowac?

Gość tak już ubrana
mleko podgrzej mocniej a później owiń pieluszką flanelową i nie wystygnie.

Gość tak już ubrana
a kupno takiego opakowania to max 15 zł

Gość ja miałam tak
kochana nie radzę podawać innego mleka niż Twoje poprpstu wyjdziesz z dzieckiem do samochodu albo do zachrystii i nakarmisz cycem :) ja do dzisiaj karmię moje 16 miesięcznę bobo ale jak chrzciłam to miał 6mcy więc wytrzymał bez picia całą mszę :)

Gość Juvit
Aha, no to w sumie niezly plan. :) Tylko gorzej jak dziecko mi zacznie plakac a mleko za cieple. ;)

Dziecko ma prawo płakać, w końcu to jego dzień.. Jakoś przetrwacie tą godzinkę w razie płaczu, ja też się martwiłam, że dziecko będzie płakać itd. ale wszyscy dookoła mi mówili, żebym przestała się tym martwić, bo w końcu to maleńkie dziecko...

Gość ja miałam tak
choć z drugiej strony jak piszesz, ze jak podasz mm i mały wytrzyma całą msze to podaj i będzie po sprawie :)

Gość Juvit
Na chrzcie tak moge sobie wyjsc? :) Pewnie sie rozbeczy ze chce cycka przy polewaniu woda, jak znam swoje dziecko. ;)

Gość ja miałam tak
dziewczyno jasne, ze możesz przecierz ksiądz Cię siłą w kościele nie zatrzyma :) a jak zrobi kupę juz na poczatku mszy to też nie wyjdziesz i godzinę będzie siedzieć z kupą??

Gość ja miałam tak
z całym szacunkiem ale moim zdaniem nie ma co panikować jesli wiesz, ze dziecko wytrzyma jak mu przed mszą podasz mm to podaj :)