Alka99 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Hej, czy możecie na szybko polecić jakiegoś lekarza rodzinnego z Krakowa? Nie musi być na kasę chorych, szczerze mówiąc to mam już dość państwowej opieki zdrowotnej i wolę zainwestować w swoje zdrowie. Znajoma mówiła, że doktor Grażyna Więcek jest bardzo dobrą specjalistką, być może się do niej wybiorę. Czy możecie kogoś konkretnego polecić? Zależy mi na fachowej osobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2018 Ja mogę polecić lekarzy z przychodni Prima Med. Jestem tam zapisana zarówno ja, jak i dzieci i jestem zadowolona. Bez problemu można dostać skierowanie na potrzebne badania a lekarze są bardzo cierpliwi w stosunku do dzieci. Kiedyś wizyta u lekarza kończyła się płaczem i zawsze była powodem do stresu, ale odkąd chodzimy tutaj dzieci przechodzą przez to bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 Jak dla mnie najlepsza przychodnia w Krakowie to Unimed na ul. Młodej Polski 7, przyjmują na nfz, do tego można rejestrować można się elektronicznie co jest dużym ułatwieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annnkanana Napisano Styczeń 21, 2019 Cytat A możesz podpowiedzieć jak działa taka mobilna przychodnia? O co chodzi? Podobno u nas w Warszawie tez jest od niedawana taka możliwość, ja przyznam szczerze nie korzystałam ale wydaje się ze to mega wygodna opcja może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palinek 0 Napisano Styczeń 22, 2019 Myślę, że to bardzo dobre rozwiązanie, tym bardziej tak jak piszesz, jeśli starszy człowiek nie ma zbyt wiele siły, żeby się wybrać do przychodni... A tutaj mamy komplet badań w dobrej cenie dzięki LekarzObok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annnkanana Napisano Styczeń 24, 2019 Nawet ja sama jak mam wizję najpierw stać w kolejce żeby umówić się na te badania, potem je zrobić i znów pewnie czekać, a i tak za jednym razem tych wszystkich badań nie dałoby rady zrobić to już zdecydowanie łatwiej to działa z taką mobilną przychodnią, a koszt z tego co widziałam to tylko 130 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia_radoska Napisano Styczeń 29, 2019 Tylko 130 zł? to faktycznie nie dużo. Aż sobie sama zapiszę kontakt. teraz jakieś choroby z podwójną siłą uderzają, u młodego w przedszkolu połowa grupy choruję, więc tylko czekam kiedy i nas dopadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiaa Napisano Styczeń 30, 2019 No raczej, 130 zł to według mnie na prawdę nie jest dużo za taki komfort. Sama już miałam okazję skorzystać z mobilnej przychodni i wiem co mówię. Wszystko odbywa się na spokojnie, nikt Cię nie pogania a pielęgniarka i lekarz poświęcają Ci całą swoją uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxlen 3 Napisano Lipiec 24, 2019 Polecam zapisanie się do przychodni na Cieszyńskiej, bardzo dobra przychodnia lekarza rodzinnego duży profesjonalizm wizyt nie ma problemów z zapisaniem się na wizytę w terminie jaki nam pasuje poza tym w przychodni przyjmują rownież specjaliści Na stronie jest kontakt https://prima-med.info - w poprzedniej przychodni miałam o wiele większy problem z dostaniem się w terminie, tutaj nie mam problemow żadnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Max Napisano Październik 9, 2019 Zdecydowanie polecam lekarzy w Unimedzie na bronowicach. Super podejscie do pacjenta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Październik 15, 2019 Polecam serdecznie lekary w Unimedzie, świetna przychodnia, nie m kolejek, lekarze z powolania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Listopad 2, 2019 J.w olecam unimed, wczesniej mialam lekarza gdzie indziej ale tu przynajmniej czas oczekiwania zeby dostac sie do lekarza jest krociotki, no i mozna zrobic badania na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mery Napisano Styczeń 9, 2020 Polecam Unimed na Mlodej polski, super nowoczesny sprzet, bez dlugich terminow, zawsze gdzies Cie wcisna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filippe Napisano Luty 3, 2020 Ja mam blisko do Unimedu na Mmlodej polski wiec tu sie zapisalem i jestem zadowolony, nie ma kolejek, lekarze swietni, nie wydawacze antybiotykow tylko tacy prawdziwi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaTe 0 Napisano Marzec 11, 2020 Potwierdzam powyzsze opinie o Unimed. Cala rodzina mamy tam lekarza, juz od jakiegos czasu i jest na prawde fajnym, kompetentnym gosciem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WacGe 0 Napisano Marzec 12, 2020 Zdecydowanie Pani Anna Musiał z Enel-Med. Bardzo dobry lekarz z odpowiednim podejściem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkalskaW 1 Napisano Lipiec 30, 2023 A ja zdecydowanie polecam dr. Grażynę Więcek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach