Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem dlaczego...

spałam z byłym, zdradziłam obecnego chłopaka...

Polecane posty

Niepotrzebnie zgodziłam się na tą kawę. On jest za przystojny. Przesadza z tym. Myśłałam, że zaraz przestaniemy, że tylko chwila... Ale nie dałam rady przestać. Odkąd jestem z nowym nie miałam nigdy orgazmu, może i dobrze było przeżyć to jeszcze raz... Wczoraj zostawiłam go spiącego i wyszłam. Jestem taka zagubiona...

Gość jakaś tam Ilona
nie jesteś zagubiona. tylko podła i wyzuta z moralności. wiesz co oznacza słowo wierność i miłość?

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
A czemu były jest byłym?

tylkoże ja nie kocham obecnego chłoaka jestem z nim z rozsądku... z tamtym rozstałam się przez głupotę... jego dum a nie pozwoliła mu na powrót bo to ja go rzuciłam powiedział mi wczoraj...

Gość gratulacje://
i co dalej?

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
Co tu gadać o wierności i miłości, skoro facet nie potrafił jej dogodzić? Kim ona ma być? Męczennicą? Też chce mieć jakąś satysfakcję w życiu...

jakaś laska założyła konto na portalu społecznościowym i zaczęła pisać, że jest z nim i nie wiedziała o mnie... uwierzyłam jej pisała wiarygodnie pisała rózne sytuacje kiedy nie mógł się ze mną spotkać bo miał coś w pracy to wtedy był z nią... okazała się koleżanką z pracy tylko jak się tego dowiedział to już było po nas. Prosiłam go o powrót a on "ale co to za związek bez zaufania". podobno kocha, nie ma nikogo...

nie wiem, wyszłam wczoraj. On nic się nie odzywa... miał opis w nocy na portalu społecznościowym: ...

a do obecnego napisałam, że jestem chora mam grypę musze spać... i siedzę zamknięta w pokoju nawet nic nie zjadłam kawałek ciasta

Gość niezla jaaaazda
:/

minęłam się do tego wszystkiego z jego mamą na schodach... byłą gdzieś 23.30 ciekawe co sobie pomyślała

Gość i co teraz?????
chcesz pewnie wrócić? A on chce??

nawet się nie zabezpieczyliśmy... Dni niepłodne na szczęscie

ciekawe co pomyślał jak się obudził a mnie nie ma...

Gość jestes dz..... i tyle.
dla mnie jestes kur.. jak ci orgazmow brakuje to na chuj jestes z tym chlopakiem ? po co go krzywdzisz ? dlaczego ma tracic czas z tobą skoro moze inna go naprawde bedzie kochac ? jest takie powiedzenie.. cialo puszczone raz puszcza sie caly czas. ty jestes najlepszym przykladem. nie psuj chlopakowi zycia skoro twoj byly ci daje orgazmy i kawki tshibo to wal do niego.

Podzyw wyżej. Ale w sumie cośą w tym jest

Gość Liczy się tylko wygląd
To najlepszy temat dzisiejszego dnia o ile to nie prowo. Nawet nie wiesz autorko jak mi pomogłaś. Napisałem do swojej dziewczyny że to koniec i żeby wypierdalała. Dlaczego? Bo jest za ładna. Teraz wiem jak postępować. Kobiety to kurwy i ta moja pewnie też się ruchała z kim popadnie a ja frajer wierzyłem że coś do mnie czuje. Kurwa wszystko jasne. Ale ja mam atuty niefizyczne które pozwolą mi na przekonywanie do siebie kobiet. Zapłacą mi za to wszystkie. Będę manipulował kłamał i niszczył związki. Jebane suki będę mamił wizją życia jak z bajki, wyrucham je i wypierdolę za drzwi. To forum nauczyło mnie życia. Miłość jest możliwa tylko wtedy między ludźmi kiedy albo są oni w wieku średnim wzwyż albo są atrakcyjni. Pierdolić to. Mam nadzieję że tę swoją kurewkę choć trochę zabolało to w jaki sposób ją potraktowałem.

ja pierdole.. co za głupie tłumaczenie.. poszlam tylko na kawe.. hahaha.. jakbym slyszal 15latke.. poszla na kawe a skonczylo sie na jebaniu.. to cos masz głową. albo ci sie kawa jebie z orgazmem albo z mysleniem u ciebie ciężko.

Gość ojojojjj
co za frustracja koniobijca komputerowego który nigdy nie miał kobiety

Gość i przez takie jak ty
faceci tak traktują kobiety czyli jak szmaty. napluc takiej w twarz to za mało.

Prędzej pies nie zje kiełbasy będąc głodnym zamkniętym w sklepie mięsnym, niż kobieta się nie skurwi mając do tego dobrą okazję. To są fakty, tak działa rzeczywistość. Gdybyście wiedzieli kto czytuje to miejsce... nawet nie wiecie jak wpływowi ludzie się tu od czasu do czasu udzielają. Jestem jednym z nich. Nienawidziłem kobiet kiedyś, ale myślałem że nie wszystkie są takie. Jednak wszystkie. Wygoda, komfort, ktoś kto będzie się wami opiekował - tego szukacie. Co dajecie w zamian? Seks. Nic więcej. A i tak puścicie się jeżeli jakiś nieudacznik z boskim ciałem was zauroczy. Związek? Pierdolicie to. Nie umiecie kochać, nie umiecie być wierne. Jesteście sukami. Wszystkie.

umiecie coś więcej oprócz wyzywania?? Czy Ty przyłapałeś na czymś swoją dziewczynę? Może nie wszystkie są takie jak ja... ja kocham byłego. Nie niszczę życia mojemu chłopakowi on też mnie nie kocha ostatnio miał piosenkę "Nie wiem kochanie jak jest w niebie, nie pytajcie mnie nie wiem... nie spotkałem jeszcze ciebie." Nie czai się z tym, zapytałam go kiedyś czy myśli, że będziemy jeszcze szczęśliwi powiedział "nie wiem a co źle ci teraz?" nie odpowiedziałam a on "cieszmy się tym co jest, zobaczymy"

Oczywiście, od razu ze jestem frustrat. Idioto, na forum dostęp ma każdy, począwszy od premiera poprzez przedsiębiorców i finansistów. Myślisz że wśród nich nie ma ludzi którzy zdobywali pieniądze żeby mieć kobiety? I kiedy już je zdobyli to okazało się że mogą kupić tylko ich ciała? Ja mały człowieczku tygodniowo zarobię tyle co ty w rok.

koniobijca ? mialem kobiety i to nie jedną i wiesz co ? po jakims czasie jak stwierdzilem ze to nie to to po prostu konczylem to bo szanowalem je. nie zdradzalem bo sam nie chcialbym byc zdradzonym. a ty pisząc do mnie koniobijca to chyba sama puszczasz sie na lewo i prawo skoro bronisz zdrady.

Nie chodzi o kasę. mój obecny chłopak też raz się całował na imprezie koleżanka mi powiedziała. powiedział ,ze był pijany. powiedziałam ok ale w sumie to masz partnerkę. "Przepraszam Klaudia" "Ok... robisz obiad"

Gość o teraz już na pewno do ciebie
nie wróci. Teraz ma czarno na białym przedstawione, że ty będąc w związku (nie ważne czy tego nowego kochasz) pójdziesz z każdym do łóżka. Wystarczy zaprosić cię na kawę...