Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym brzuchem?

Kobietki,jak wygladaja Wasze brzuszki?

Polecane posty

Gość Co z tym brzuchem?

Chcialabym zrobic jakies rozeznanie w kwestii kobiecego brzucha;) Ostatnio jakos zwrocilam uwage na to,ze pozornie nawet szczuple kolezanki maja na brzuszku oponke,wiecie,tylek maly,piersi male,a na brzuchu flak... Jak jest z Waszymi brzuszkami i generalnie figura? Czy np nie mozecie nalozyc oobcislej bluzki,bo widac faldke?

Gość hajnaaaaa
no ja nie mam umiesnionego brzucha:(

Gość ja mam płaski
i sześciopak, ale to dlatego że tam nie odkłada mi się tkanka tłuszczowa, nawet gdy utyję 10 kilo... za to gdy tylko mam 2-3 kilo nadwyżki to od razu mam twarz-księżyc w pełni, grube ramiona i celulit nad kolanami.... wolałabym mieć grubszy brzuszek ale szczuplejsze uda

Gość Co z tym brzuchem?
Hajnaaaa- cudowna wciecie w talii piekne!! Ja tez mam plaski brzuch i tam nigdy nie utyje,ale tak jak u poprzedniczki,kazde 2 kilo od razu odbija sie na twarzy:p no,przy odrobinie szczescia na piersciach:D

Gość hajnaaaaa
u mnie raczej wszystko tak równomiernie rozkłada się, ale twarz mam drobną.

Gość Co z tym brzuchem?
Hajnaaa- ale sadzac po zdjeciu to chyba jestes szczuplutka osoba generalnie?

Gość hajnaaaaa
173cm wzrostu, 57kg chuda nie jestem, mówią, że szczupła, a ja twierdzę, że normalna.

Gość 3634634
hajnaa > figura super, ale musisz być straszną brudaską. Lustro ujebane do granic możliwości. Pewnie w całym domu masz syf

Gość hgff
Dbanie o własny wygląd zabiera jej cały czas

Gość hajnaaaaa
no wiem wiem, że lustro ujebane :D to lustro z szafy w pokoju. gołym okiem tego nie widać, ale przy lampie owszem. Nie jestem brudaską i dbam o porządek. A teraz na święta wszystko wypucowane już :)

Gość hy34y
Czy nad swoim brzuchem jakoś specjalnie ćwiczysz czy cokolwiek? Jak wygląda Twoje jedzenie? Dbasz o dietę, czy jesz wszystko?

Gość katarzynnkaa
Ja mam niestety dwie oponki tłuszczu na brzuchu, co jest moim kompleksem, ale ćwiczenia na brzuch na to nie pomogą. Biust spory, tyłek średni.

Gość Co z tym brzuchem?
Hajnaa- ja mam tyle samo wzrostu i do wakacji schudlam do 56 kg (ze stresu),ale robilam wszystko,zeby przytyc,bo uwazalam sie za za chuda- piersi brak,wystajace kosci i lekko chlopieca figura. Teraz udalo mi sie przytyc do 63 i czuje sie super,pojawily sie piersi,zaokraglily biodra i czuje sie kobieco,ale to zalezy jak to sie rozlozy u kogo;) (a brzuch plaski zawsze,nawet jak przed niedoczynnosc tarczycy polecilama do 73 kg,byl plaski jak deska).

Gość rftyhbgfv
hajnaaaaa fajna dupa z ciebie ale bym wygrzmocił taką!

Gość Co z tym brzuchem?
Katarzynnkaa- te oponki wlasnie duzo dziewczyn ma,mimo,ze szczuple i ciezko z nimi cos zrobic,wiem,bo moje 2 siostry,mimo,ze szczuple,brzuszek maja "dodatkowy"

Gość hajnaaaaa
co z tym- to wszystko zależy od figury. ja przy tej wadze w biuście mam 93, w biodrach 92. więc jakiś tam biust posiadam ;) to było do mnie pytanie czy i co robię z brzuchem? w sumie nic. 2 razy w tygodniu chodze na fitness na BPU lub TBC. w domu nie ćwiczę, bo już nie mam czasu. ale mój brzuch umięśniony nie jest.

Gość hajnaaaaa
a co do jedzenia to odżywiam się raczej zdrowo.

Gość hajnaaaaa
jak Ty masz zawsze plaski brzuch to może jesteś tzw, gruszką? bo one niby mają mniejsze biusty, płaskie brzuchy i bardziej solidne uda.

Gość Co z tym brzuchem?
Hajnaaa- moze,choc moj biust oscyluje zawsze w okolicach miseczki C/D, z tymi typami sylwetek to dla mnie troszke czarna magia;)

Gość Co z tym brzuchem?
Hajnaaa- moze,choc moj biust oscyluje zawsze w okolicach miseczki C/D, z tymi typami sylwetek to dla mnie troszke czarna magia;)

Gość hajnaaaaa
to nie mały ten Twój biust; w takim razie skoro stajesz się deską przy chudnięciu to Twój biust jest tłuszczowy, nie gruczołowy. w większej mierze. waga wadze nie jest równa. wszystko zależy od rozkładu masy ciała i proporcji. grunt to byc zadowolonym z siebie;)

Gość budzynskazofija
Kobieta powinna miec wiekszy brzuszek z tluszczykiem. Panowie lubia dotykac miekkich brzuchow kobiet. A plaskie brzuchy to moga miec panowie. Dodatkowa oponka na kobiecym brzuszki jest sexy.

Gość InYourDream
A ja uwazam ze moj brzuch jest nawet ladny ;p szczuply bez zadnych oponek podobnie jak cale moje cialo. Moge wiec bez obaw zalozyc obcisla bluzke ;) a jesli chodzi o piersi to pod wzgledem wielkosci sa takie sobie (miseczka C)

Gość jakaś tam Ilona
płaski i seksowny. chodzę prawie codziennie na fitness i robię w domu brzuski.

Gość budzynskazofija
Panowie wola, zeby nasze brzuszki byly miekkie, a nie twarde i plaskie jak blat kuchenny!!!

Gość vb vb vb xcfv
No to masz więcej w biodrach niż ja, ale ja właśnie mam oponkę. Długo walczyłam z nadwagą i ta oponka ciągle jest. Zauważyłam, że jak ćwiczę to brzuch się bardziej "trzyma" jest napięty. Niestety na trochę przestanę to mam flaczka.

Gość hajnaaaaa
vb, a ile masz w talii?

Gość budzynskazofija
Ja mam 86cm.

Gość vb vb vb xcfv
w talii 63, może to też przez fakt, że jestem niska i drobna a brzuchol to dosłownie mogę sobie w ręce chwycić taka gruba fałda.