Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z tym jest..........

pokój jednoosobowy a sprowadzanie sobie gościa, czy tak można?

Polecane posty

czy jak w hotelu zarezerwuje się pokój jednoosobowy to mimo to można sobie kogoś sprowadzić na noc? nie będzie problemów?

Gość xsdcfvghnjm
będzie- przeciez na nocowaniu osób hotel zarabia:O

Chodzi o coś takiego jak w ostatniej chwili ktoś się zdecydował kogoś przenocować, a wcześniej nie wiedział jak rezerwował pokój, to co wtedy?

Gość blue_curacao9472895
To hotel albo zamini wam pokój na dwójkę albo wynajmie jedynkę za cenę dwójki. Tylko wy pewnie chcecie przenocowac razem a płacić za jedną osobę...:o

Gość nie wolno i już
masz wykupic drugi pokoj albo cie obciążą, pamiętaj że w hotelach wszędzie sa kamery na korytarzach i oni wiedza kto gdzie jest

Gość poiu99
przeciez jak wynajmujesz pokoj to mozesz zapraszac gosci i przeciez nikt nie bedzie sprawdzal czy goscie wyszli czy nie! Moze w jakims mini hoteliku z kilkoma pokojami to by zwrocili uwage ale w zwyklym hotelu to spokojnie moze nocowac druga osoba,tylko lozko zapewne bedzie male w jedynce.

Gość poiu99
przeciez jak wynajmujesz pokoj to mozesz zapraszac gosci i przeciez nikt nie bedzie sprawdzal czy goscie wyszli czy nie! Moze w jakims mini hoteliku z kilkoma pokojami to by zwrocili uwage ale w zwyklym hotelu to spokojnie moze nocowac druga osoba,tylko lozko zapewne bedzie male w jedynce.

tez tak mysle, ze przeciez moze ktos przyjsc i siedziec sobie do późna, az wszyscy w tym hotelu zasną i nikt nawet nie bedzie wiedzial. tak debilu michalku3 niedorozwoju, planuje sie z nim ostro ruchac.

Gość blue_curacao9472895
No nie wiem, ja często nocuję w hotelach w podróżach służbowych i zawsze recepcja mniej więcej kojarzy gości. Bo chodzi też o to, by nikt niepowołany nie kręcił się po obiekcie. jak to jest jakiś mega wielki hotel to może i się nie skapną, ale pewnie będą mieć kamery na korytarzu, jak już ktos wspomniał. Ale w średnich hotelach zawsze mnie kojarzyli i zorientowaliby się, ze przyprowadziłam gościa i on został na noc.

Gość poiu99
hotel nie bedzie ''sledzil'' gosci i sprawdzal na kamerach czy czasem ktos u goscia w pokoju nie nocuje.Ludzie widac ze nie korzystaliscie nigdy z hoteli,Spokojnie moze dodatkowa osoba nocowac!Wiem z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
uwazam ze,mozna nidy nie bylem w Kijowie a dziewczyny moze pomuc w zwiedzaniu miasta i niekoniecznie musimy sie kochac a jezeli nawet to chyba to nie jes nic zlego jezeli dziewczyna chce

Gość gość
Pracowalam w sieciowkowych hotelach (4 gwiazdki, od 71 do ponad 200 pokoi) i wiem z doswiadczenia ze jesli ktos ma sie zorientowac to bedzie to osoba sprzatajaca (w przypadku gdy jest pojedyncze lozko a bagaze 2 roznych osob np innej plci lub w roznych rozmiarach). Zanocowal u nas raz bezdomny na najwyzszym pietrze i obsluga zorientowala sie dopiero rano.

Gość gość
Niestety dużo odpowiedzi jest błędnych. Po to jest monitoring i osoba pracująca w nocy żeby widzieć kto wchodzi a kto wychodzi i jak wchodzi więcej osób niż jest zameldowanych w pokoju to się zgarnia do zapłaty. Ale właśnie większość osób wiedząc ze musi zapłacić za 2 osoby a nie 1 to przychodzi sam i płaci za 1 osobę a druga osoba dochodzi cichaczem wieczorkiem. Żenada i oszustwo ale celowe Wizyty gości do 22.00 to co innego

Gość Vegeta
Dnia 24.12.2012 o 11:25, Gość nie wolno i już napisał:

masz wykupic drugi pokoj albo cie obciążą, pamiętaj że w hotelach wszędzie sa kamery na korytarzach i oni wiedza kto gdzie jest

Pracowałem w jedny z najlepszych hoteli w Warszawie, i to co piszesz to totalna bzdura. Jedyne kamery jakie tam były to przy apartamencie prezydenckim. Bez najmniejszego problemu można zapłacić za jedynke a spać we dwoje.