Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchody poporodowe

Odchody poporodowe po cc

Polecane posty

Gość Odchody poporodowe

Witam mam pytanie co do odchodów po cc. Moje trwają już miesiąc czasem jest to plamienie a czasem tylko brudzenie w postaci śluzu z krwią. To długi czas abstynencji i nie wytrzymałam ulegając swojemu mężowi. Już kilka razy ale przeczytałam teraz, że nie powinno się tego robić gdy jeszcze organizm się czyści.. Powiedzcie drogie Panie grożą mi jakieś konsekwencje mam tu na myśli jakieś problemy zdrowotne.. czekam na wizytę u swojej Pani doktor i nie umiem się doczekać aż przestane brudzić.. Z góry dziękuję za porady.

Gość Niunulkai
poczkaj ważniejsze jest zdrowie lepiej nawet 2 miesiace poczekać niż nabawić się jakiś zakażeń itp.

Gość niby na co ma czekać
skoro pisze, ze już współżyła?:O

Gość natmik
ja nie miałam cesarki tylko rodziłam naturalnie odchody miałam chyba przez 3 miesiące strasznie długo. tzn to juz nie podchody ale takie plamienia i brązowy śluz. Po cesarce wydaje mi się że aż tak nie jest do końca z tym współżyciem bo sama piochwa przecież po porodzie nie ucierpiała, jak to bywa w przypadku sn:(

Gość autorka to gupia krowa
co mysli o dawaniu cipy chłopu a nie własnym zdrowiu kto to widział po 4 tyg połogu sex uprawiać !! min. 6-8 a optymalny czas to 10 tygodni !

Gość xzxzxz
ale pier***icie , spokojnie nic Ci nie będzie , plamienia itp występują około 6-8 tyg , dwie ciąże miałam zakończone cc i po obu współżyłam z mężem wcześniej niż "powinnam" i o dziwo żyję i mam się świetnie . purytanki za 10 gr pfff

Gość do xzxzxz
masz sie czym krowo rozpłodowa chwalić haha

Gość xzxzxz
a ty co zazdrosna/ny ?:D że mamy mężów, dzieci i sex?:D a ty co masz ? doła świątecznego ?:P