Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż wyrzucił mojego tate

Dzisiaj przyszedł do nas ojciec, chciał się pogodzić po tylu

Polecane posty

Gość mąż wyrzucił mojego tate

latach. Mineło 9 lat odkąd wyszłam za mąż za człowieka którego on nie akceptował. Mineło 10 lat odkąd chciał mnie zmusić do usunięcia ciąży, w tym dniu mnie uderzył z całej siły w twarz. Moją drugą siostre wyrzucił z domu bo zaszła w ciąże(nieślubną), ja z mężem zaprosiliśmy ją i matke oraz braci(nad braćmi się zastanawialiśmy bo oni stali po stronie ojca). Moja mama rozwodzi się z tatą. Tata chciał przyjdź do nas, podzielić się opłatkiem, zobaczyć wnuki ale został wyrzucony. Teściowa i jej mama przygotowuje teraz wigilie a mnie po prostu jest przykro.

Gość allka niedowiarkaa
teraz mu się dupa otworzyla?! śmieć i tyle. ani kopnąć w dupe bym go nie chciała

Gość jesuuu
sory ale naprawde masz zjebanego ojca :/ dlaczego nie akceptował waszych facetów??

Gość mój ojciec też nie akceptuje
wręcz nienawidzi mojego męża ale mój mąż nigdy by się tak nie zachował a ojciec na jego temat mówi różne okropności. Poza tym nie wierzę w to że to musi być prawda, jak ja byłam w ciąży to mój ojciec chodził ze mną po lekarzach, przynosił mi owoce bo chciał pokazać mi że będzie lepiej przy nim niż przy moim mężu.

Gość tgregerygtyyt
Twój mąż nie miał prawa go wyrzucać. Ojciec źle postępował, ale to chyba dobrze, że zrozumiał, chciał się pogodzić? Kto wie, może jest poważnie chory, choroba często potrafi otworzyć oczy. Jeśli ktoś mógł go wyrzucić, to Ty, ale nie Twój mąż. Beznadziejnie się Twój mąż zachował, na Twoim miejscu skontaktowałaby, się teraz z Tatą. A mówi się, że Święta to czas przebaczenia... Pewnie specjalnie przyszedł w Swięta, bo liczy na to, że Swięta ułatwią mu pogodzenie się z Wami.

Gość hehekmkjds
I oto przykład tego, że w większości domów Święta są Puste i polegają na samej tylko otoczce, typu świecidełka na choince, prezenty i jedzenie na stole. Ale gdy pojawiają się sprawy trudne, skomplikowane, gdy ktoś naprawdę chce się pogodzić, gdy ktoś prosi nas o wybaczenie... już nie stać nas na gest we właściwym kierunku. Nie mówię, że trzeba od razu wybaczyć, ale jak bliska osoba wyciąga do nas rękę, czemu od razu ją odtrącać, nie spróbować porozmawiać? Źle to świadczy o Twoim mężu, że wyrzucił Twojego ojca jak jakiegoś śmiecia, bo nie miał do tego prawa. To Twój ojciec.

Gość mi też by przykro było
każdy popełnia błędy. ja też nie mam ojca idealnego, ale nigdy bym go nie wyrzucila jakby przyszedł do mnie w wigilie sie pogodzić. Sumienie by mi nie pozwoliło. jesli twoja rodzina go wyrzuciła to moze chociaz ty zadzwon do niego albo pojedz poza ich plecami i się pogódźcie, podzielcie opłatkiem?

Gość niech zgadnę...
jesteście Katolikami, tylko wśród nich jest tyle obłudy.

Gość no nie wiem czy zmuszanie
do zabicia kogoś może coś załatwić. Teraz chce zobaczyć wnuki a chciał je zabić :O :O :O dobrze tak śmieciowi.