Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

Sa tu ewangelicy?

Polecane posty

Gość rozczarowany czarny nick
Twoja babka jest ostatnią najstarszą ewangeliczką :D Chyba jej na końcu nie skremujesz? bo wiesz, ogień i te sprawy to sie źle koarzy u protestantów :D

rozczarowany - Czemu ostatnia? :D Moja babka jest ewangeliczka, dla niej protestanci i ewangelicy to dwie rozne rzeczy :classic_cool: mowi ze protestanci to zielonoswiatkowcy i baptysci. A co do kremacji to Kownacka tez byla kremowana :classic_cool:

a co by powiedziała Twoja babcia jakbyś się wydała za Katolika? :D Wolałaby zebyś wyszła za Katolika, czy np zielonoswiątkowca?

A dzieci potem jakeigo byłyby wyznania? chyba najlepiej jak Ci sie jakiś luteranin trafi to babcia odejdzie z tego zeimskiego padołu szcześliwa :D

ciężko powiedzieć, jestem za ruchem zielonoświątkowym , ale nie mam jeszcze sprecyzowanej przynależności

Gość kafe obserwator
jak ja widzałem co sie dzieje u zielonoświątkowców, to mi mi sie to źle kojarzy. Nie lepiej pójść do ewangelików? przecież to główny nurt a wszystko inne to tylko coraz bardziej poskłócane odłamy brnące w swoje interpretacje

Samo mnie ciagnie do tego kościoła.. jeśli stwierdzę, że jest przekłamany będę szukała dalej