Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkawwajolka

Co ja narobiłam :((((( KOSZMAR

Polecane posty

Gość jolkawwajolka

Zawsze przed okresem jestem bardziej napieta, ale dzis przeszłam samą siebie :( Wszystko spieprzyłam. Wszyscy sie na mnie obrazili. Dzisiaj na wigilii babcia powiedziała mi że za bardzo doprawiłam barszcz. Zaczełam na nią krzyczeć, że nikt nie kazał jej tego żreć i jak jej nie smakuje to żeby spiepszała... Ona sie strasznie popłakała, reszta rodziny stanęła po jej stronie :( Zaczęła sie awantura. Wpadłam w histerie.. Brat zaproponował żeby poszli do niego. Zostawili mnie tu samą. Jest mi tak strasznie źle, nie wiem co mam zrobić. Próbowałam dzwonić ale nikt nie odbiera. Jestem do niczego :( Tak mi wstyd :(

Gość wiemwszystko
dobrze zrobilas :)

Gość jolkawwajolka
może powinnam tam pójść?? i osobiście przeprosić? Doradźcie, bo nie wiem co robić... Brat mieszka 2 osiedla dalej więć nie miałabym problemu z dojściem. Ale nie wiem czy warto? Może poczekać

Gość nowlasnie
nie dosc ze przygotowalas dla nich kolacje to jeszcze im nie pasowalo. bardzo dobrze zrobilas.

Gość teraz trudno
Przeprosisz po świętach. Panuj jakoś nad sobą na przysłość.

Gość jolkawwajolka
jestem wariatką :((

Powinnaś nad sobą panować,ale ja Ciebie nawet rozumiem. Też bym się wkurzyła. Przygotowałaś dla nich kolacje,a tu jeszcze głupie komentarze. Mogła sobie sama zrobić, a nie przyjść na gotowe.

Gość teraz trudno
i to jest właśnie tradycyjna, polska wigilia, prawie taka sama w każym domu :D

Gość wiemwszystko
nie martw sie, ktos tu dobrze napisala, przyrzadzilas kolacje a oni fochy strzelają, to tylko glupie normy ktore sie narzucilo ze trzeba miec kultury przy stole a tak naprawde nie powinno sie trzymac w sobie emocji, jak babie nie smakowalo to mogla nie jesc i nic dziwnego ze cie wkurzyly komentarze :)

Gość ws4f5adfcd
nie ma jak okres, kobieta dostaje szajby, odbiera jej rozum, a jak jeszcze może, to robi ze swojeo faceta prywatnego kozła ofiarnego. No cóz, niech to bedzie dobrą nauczka dla ciebie.

Gość jolkawwajolka
Od kilku dni przygotowywałam mieszkanie, wczoraj i dzis gotowałam, chodziłam za prezentami... I wszystko spieprzyłam w ciagu kilku minut :(((

Gość 89Sylwester
Kobiety są jak zombie, zero logicznego myślenia! :D

Gość jolkawwajolka
dzieki za wsparcie! Troche poprawiliscie mi humor. Ale cała rodzina sie na mnie obraziła, nie tylko babcia ;( Nikt ode mnie nie odbiera telefonu. Co radzicie?

Gość ws4f5adfcd
już współczuje twojemu obecnemu ew przyszłęmu facetowi jak ci hotmony wchodzą na głowe

Gość idź do nich i przeproś
:) wesołych świąt

walcie się! ciekawe jak wy byście zareagowali. Dziewczyna się napracowała, chciała dobrze,a tu jakieś głupie komentarze. Ciekawe co by było,jakby ona babci barszczyk komentowała. No ludzie, babcia powinna wiedzieć,że robi jej przykrość, sama zachowala się jak chamka a zgrywa kulturalna i biedna.

Gość ezzrzz
tez dostane za dwa dni, pms prawie do wytrzymania, ale jestem na fazie codziennie, bo inaczej to nie wiem jak by sie to skonczylo

Gość jolkawwajolka
no właśnie mój ostatni związek zakończył sie przez moje awantury przed i w trakcie okresu :((( Postanowiłam że będe sama, nie chce mieć męża. Teraz nawet rodzine przez to straciłam :( Moze powinnam sie leczyć?? Psycholog / Psychiatra / Endokrynolog?? Czy któraś z was ma podobny problem??

Gość ws4f5adfcd
hope28, nie próbuj nawet usparwiedliwiać okresowej szajby, bo choćby niewiadomo jak sie chciało to sie nie da :D Gdyby była w normalnym stanie, to tak by nie zareagowała, a powinna panować nad sobą a nie że jej krew z głowy odpływa i ma używanie - bo ona królowa ma okres

Gość ws4f5adfcd
moja dziewczyna miała podobnie - normalnie do rany przyłóż, a przychodził okres i awantura z byle powodu. Potem przepraszała i sama mówiła, że to było głupie, ale tak czy siak to było mega psychiczne obciążenie dla mnie.

Gość wiemwszystko
Nie szukaj winy w sobie dziewczyno!!! Przeciez to normalne ze sie wkurzylas!!! Siedzialas caly dzien w kuchni a tu przyjdzie baba i ci gada ze za mało słona, miej swoj honor, badz jak spartanin, nie przepraszaj nikogo i sami wróca do ciebie kiedy zrozumieją, nie zachowuj sie jak mięczak!!

Gość terazzzz
Chyba pójde i przeprosze osobiście. Jeśli mi nie otworzą to trudno. Nie będę żałować że nie poszłam...

Gość ws4f5adfcd
Jolka, jak chcesz to naprawić, to tylko dziś. Ten świateczny czas działa na TWoją korzyść - po prostu przeproś. Jak nie dziś, to potem bedzie jeszcze trudniej pzreprosic

Gość feellowar
z którego nicku w końcu piszesz:D ? terazzzz czy jolkawwajolka ? Prowo ? :D

do cholery??ale czemu ona ma przepraszać?! babcia też powinna przeprosić jak już

Gość jolkawwajolka
postanowiłam nie czekać. Lecę do nich, wkoncu to rodzina, mozna schować honor. Trzymajcie kciuki. Napisze może jutro co i jak, lub jak wróce.

Gość feellowar
babcia, starsza osoba, zwrociła tylko uwagę, a ktoś ja okrzyczał - tu nie babcia ma przepraszac :)

Gość kciukięę
:\d