Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaUdia_

Moja kuzynka podrywa mi męża! Nie mówiąc o złośliwych komentarzach w moją stronę

Polecane posty

On nie jest na głodzie :D Fakt, seksu takiego typowego nie ma jeszcze ale dbam o niego... powiem mu chyba i będę miała z głowy trudno najwyzej będzie się śmiał, że jestem zazdrosna o on jest najprzystojniejszy przełknę to jakoś :D

Gość a ja myślę, że on jest
Koniecznie jej coś powiedz, jak Cię obrazi, coś, co ją zaboli. A swojemu mężowi też powiedz, że żarty są dopóki śmieszą obie strony... Zazdrość zżera tą dziewuchę, ale nie ma co dawać się ośmieszać.

Nie wiem w sumie czego chce, ma faceta już 5 lat też będą się zaręczać i zamiast się zająć swoimi sprawami... najgorsze i tk było to, jak mu weszła do łazienki...:o

Gość do gacie po przejsciach
powiedz swojemu konradowi, że tak być nie może! I tyle

dwoje mi wystarczy, nawet tęskne spojrzenie męża mnie nie przekona ;-) Trzymaj się i nie daj sobie zmarnować świąt. A tak wogóle to czego ona tam? Ty jesteś u rodziców, a ona???

Gość powiedz jej przy całej rodzini
a tu znowu podrywasz mojego męża, znajdż sobie kogoś w końcu )

Gość gorkaska
to zacznij w końcu swojego męża też komplementować przy wszystkich, pomacaj go pod stołem jak nikt nie patrzy, albo jak ona patrzy :D

to koniecznie ją zgaś, bo wygląda na to, że wszystkie święta będziecie spędzali wspólnie.

Gość ttttttttttttggg
złap go za dupę w jej obecności niech poczuje kto tu rządzi :D

Gość ttttttttttttggg
ale jej będzoe gula skakała :D

Gość ttttttttttttggg
daj znać potem jak tam?:)

Gość brakuje fakt rozumu
klaudia tu nie chodzi o zazdrosc tu ciebie rodzina osmiesza dogryza ci, wiec logiczne jest ze nie chcesz tych osob u siebie w domu i przy tobie i mezu. Jesli sa wredni do ciebie maz powinien z nimi zerwac konaty jak madry bo jak glupi to bedzie z nimi.

Chyba bym takiej suce barszczykiem w pysk chlasnęla przy wszystkich, bez kitu. Albo jej przy stole powiedz żeby w końcu przestała Ci dogryzać bo to jest żałosne, gwarantuje ciszę na dobre parę minut jeśli chcesz delikatnie

Gość brakuje fakt rozumu
a po co te chamke zapraszasz? Ja bym jej na zadne uroczystosci nie zapraszała do siebie.

Gość Ale mi serce bije...
czytrajcie ze zrozumieniem autorka jej nie zaprosiła sama jest "w gościach" u rodziców

Gość afghjkjgfdfgh
lubie kobiety o tym imieniu Justyna:)

Gość sprobowalabym lasce poleciec
jakism ironicznym (grzecznym, ale kasliwym) tekstem;)

Gość sprobowalabym lasce poleciec
przy okazji zaczelabym w kolko omamaiwac jej chlopaka hahaha:D

Gość ooiuytrtyuio
a ładna jest??

wlasnie, czemu sama sie nie odgryziesz, dajesz sobie wchodzic na glowe to sie tak zachowuje, juz dawno powinnas ja przyciac bo przegina i wtedy bedzie Cie szanowac

Gość poiwedz jej przy wszystkich
by w koncu znalazla sobei jakiegos chlopa, bo tez chcialabys sprobowac na nim takich tanich sztuczek, na jakie caly czas probuje zlapac TWOJEGO meza - i sie rozesmiej, ze to niby zart ;) nie tylko pokazesz jej, ze jest samotna zenujaca cipa, to jeszcze wszyscy wiedza o jej natarczywosci wzgledem twojego meza :)

A ja zrobiłabym wrednej kuzynce przedstawienie. Najpoważniej w świecie zapytałabym ją, kiedy zamierza urodzić dziecko, i najlepiej żeby nie czekała z tą decyzją, bo im będzie starsza, tym bardziej jej organizm gorzej to zniesie, jej chudość, bladość nie są objawem zdrowia. Najgorzej będzie miała z wypadaniem włosów, bo skoro teraz ma ich kilka na krzyż, to co będzie po porodzie ? - będzie zupełnie łysa, a peruki z prawdziwych włosów są bardzo drogie.... - Zacznij temat w obecności kilku osób i udawaj bardzo o nią zatroskaną, a zobaczysz, że .... wkurzy się na maksa i zamilknie na temat Twojego wyglądu.

Gość podobnie miałam
Autorko pytanie czy Twój mąż jest może spod znaku Lwa, a kuzynka Bliźniąt?

Gość tak odpowiadam tez
podobnie miałam Autorko pytanie czy Twój mąż jest może spod znaku Lwa, a kuzynka Bliźniąt?] ja pier­dolę :O mój mąż jest spod znaku Lwa i ma w dupie komplementy innych kobiet czy osob w ogole :O nei musi byc w centrum uwagi i w ogole nie lubi ludzi :O

Gość tradycja;;;;
musisz cos zrobic bo skonczy sie to jak w moim przypadku, tyle, że u mnie koleżanka wszystko popsuła wiec ja na twoim miejscu ostro bym zareagowała, dzis wiem, po stracie faceta, że inne baby trzeba jak najdalej trzymac od swojego męża, chłopaka, i nieważne czy to kuzynka, siostra czy koleżanka - dystans to podstawa, ja musiałam stracic ukochanego zebym zobaczyła jakie larwy krążą wokół mnie - same mają facetów a dobierały by się do innych facetów, pogadaj z nią na osobnosci i juz....bez owijania w bawełnę

ja musiałam stracic ukochanego zebym zobaczyła jakie larwy krążą wokół mnie - a co się stało?? Gadałam z nim już i on jej powiedział kilka słów. Obudził się i powiedziałam mu, że trafia mnie szlag i to jest niesmaczne każdy to widzi ma swoją żonę jak lubi komplementy justynki to niech sobie do niej idzie a on, że własnie też miał ze mną na ten temat porozmawiać nie wiedział jak się zachować i że zwróci jej uwagę... i szybko przyszła na to pora "Konradku to jak jedziemy na pasterkę?" a on "Konradek to tylko dla klaudii dla ciebie konrad". Niby nic ale zawsze już jakiś krok naprzód. Jeszcze potem napiszę muszę zabrać Dziecko od mamy bo jadą wszyscy na pasterkę wyspało się cały dzień i teraz grasuje

A on jest spod znaku barana, ona chyba koziorożec a to ma jakieś znaczenie?? Nie wierzę w to :):):)