Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrzeciaGodzina

Często śni mi sie chłopak

Polecane posty

Gość TrzeciaGodzina

Często śni mi się chłopak, który mi sie nie podoba. Ale w sytuacji jakbyśmy byli parą. Na przykład dzisiaj. Byliśmy razem nad oceanem, siedzieliśmy na plaży całowaliśmy się, przytulalismy się. I to zawsze w podobnych sytuacjach. Ciekawe co to moze znaczyć, prawda?

Gość TrzeciaGodzina
Ma któraś z Was podobnie?

Nie przypominam sobie zebym miala podobie ale mozesz wejsc sobie na zanczenie snów i pewnie cos tak tobie wyskoczy

Gość TrzeciaGodzina
Raz mi się śniło, gdy ja siedziałam w salonie, a on poszedł srać.

Gość TrzeciaGodzina
Właśnie szukałam ale nie mogę nic konkretnego znaleźć. Ciekawi mnie to bo sny sie dość często powtarzają i ty tylko i wyłącznie z tym chłopakiem.

Gość anuniaaaaaaaaaaaa
no widocznie bardzo chciałabyś z nim być ;)

Gość TrzeciaGodzina
Właśnie nie. Jest to chłopak z którym uczyłam sie w podstawowce, fakt że miałam z nim dobry kontakt, lubiliśmy sie ale od 7 lat nie mamy żadnego kontaktu. Niedawno zaprosił mnie do znajomych na facebooku ale te sny powtarzają sie juz od kilku lat.

Gość TrzeciaGodzina
?

Gość TrzeciaGodzina
Macie jakieś pomysły?

Też tak miałam. Facet totalnie mnie nie podniecał i jeszcze był na bakier z higieną :( Okropieństwo, dobrze, że w snach nie miałam węchu :P Nie wiem skąd to się bierze, to było par e razy i się skończyły sny.

Gość TrzeciaGodzina
No niby go lubiłam ale teraz jak wiedzę jego konto na facebooku to czuje raczej odraze. Strasznie to irytujące.

Może za dużo o nim myślisz? Często jak myślimy o czym przed snem, to potem nam się śni. U mnie tak było bo to był szef i co mnie wkurzył, to mur beton mi się śnił w nocy :P

Gość TrzeciaGodzina
Też tak czasami mam że jak o kimś intensywnie myślę to mi sie śni. Ale o nim nie myślę. No chyba że wtedy kiedy mi sie przyśni.

Gość A moze to on myśli o Tobie?
:-)

Gość Loretta76854938373374676479786
Może za dużo o nim myślisz. Mi się podoba też taki chłopak ale we śnie nie jesteśmy parą. Rozmawiamy a czasem on po prostu jest. Ale to czasami takie prorocze. Bo np. raz mi się śniło że pytałam go czy kocha swoją dziewczynę a on nic nie odpowiedział i za trzy dni zerwali. Albo np on mnie się pytał czy ja się w nim zakochałam i na drugi dzień powiedział do mnie - ty mnie chyba bardzo lubisz, prawda ?. Może to przypadek a może nie...