Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada1234

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość ada1234

Kochałam się z moim chłopakiem ok miesiaca temu trwało to ok. 10s Jednak chłopak miał orgaz dopiero 5-10 min pozniej (z innych przyczyn innych okolicznosci) teraz spóźnia mi się okres 5 dni boli mnie brzuch, swędzi mnie w inntymnym miejscu... mam okropnego stresa... czy to może być ciąża?

Gość maksdaf
no to spuscil sie w ciebie czy nie?!!!!

Gość nie to nie ciąża
a okres się spóźnia z innych powodów -stres -przeziębienie -leki -zmiany pogodowe i różne inne rzeczy rano zapewne będziesz mieć kleksa w majtach uszy do góry

Gość ada1234
Nie byłam jeszcze gotowa jakby to powiedzieć ;D hah... ;D ale jeśli chcesz wiedzieć nie doszedł we mnie..

nie martw się w ciąże w brew pozorom nie jest tak łatwo zajść jeszcze pod koniec wakacji strasznie panikowałam ze tez jestem w ciąży testy itp oczywiście nic nie wykazały i po jakos 2 tyg takiego panikowania okres przyszedł w najmniej oczekiwanym momencie cieszyłam się jak głupia z drugiej strony byłam zła ze akurat jak byłam w galerii handlowej -.- ;DD tak że głowa do góry a jeśli chcesz być spokojniesza zrób test ok 10 zł w praktycznie każdej aptece pozdrawiam i wesołych świat ;d

Gość ada1234
dzięki, lunnda. oby tak było i w moim przypadku ;)