Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśnik 2555

Rodzina sie pytała dlaczego nie mam dziewczyny....

Polecane posty

Gość nieszczęśnik 2555

Nic nie mowilem, glupio sie usmiechalem zawsttydzony jak 7 letni chłopiec, ciotka ze powinienem juz kogos miec i wymieniala liste z rodziny ktorzy są mlodsi ode mnie a kogos mają, chcwila ciszy a w tv leciał jakis film a tam aktor mowi do kogos ''ale jestem gejem'' i spojrzeli sie jakos dziwnie na mnie :O teraz myslą pewnie ze wole facetow :O a prawda jest taka ze zadna mnie nie chce...

Gość afghjkjgfdfgh
nie chce bo??

Gość hggv bmbmjnbmjn
było odpowiedzieć coś w stylu "przecież ciocia widzi że jestem brzydki" zrobiloby sie jej glupio i miałbyś z czachy takie pytanka:D

Gość Zuzanna Amelia & 24
Trzeba bylo powiedziec, ze to nie ich sprawa.

Gość zemsta dziewicy
śmieszny jesteś :D

Gość ikjuyhtgrfde
Co za prostacka rodzina. :O Ja bym powiedziała wprost: "to moja sprawa", a jakby dalej komentowali to bym nawet nie odpowiadała.

Gość . A . R .
Było powiedzieć ze wolisz ruchac dziwki

Gość Zuzanna Amelia & 24
L - A Ciebie nikt sie z rodziny nie pyta dlaczego nie masz dziewczyny ?

Gość nieszczęśnik 2555
3/4 z nich to wiocha, Polaczki 100%, tylko potrafią narzekac nasmiewac sie i cieszyc z czyjegos nieszczescia, do tego zazdrosci i zawistni. Przegadali by mnie i wyśmiali swoimi prostackimi tekstami rodem z budowy czy pola z krowami :(

Raczej nie. Ale jak z kimś sam rozmawiam, to mówię, że nie jest łatwo znaleźć super dziewczynę, mało mi się podoba, nie mam kasy itp. Za geja mnie nie mają.

Gość ikjuyhtgrfde
No to nie bądź frajerem, tylko dogadaj im tak, żeby w pięty im poszło, ale na tyle subtelnie, żeby nie wyjść na takiego buraka jak oni. :P

Gość mam tak samoooaoaoaooa
mam tak samo, to nie moja wina ze zadna mnie nie chce, ja tez ma dosc juz teego, kopie swietach w kalendarz, zycie nie jest dla wszystkich ;/

Gość zemsta dziewicy
i słusznie, lepiej niech tacy słabeusze sie nie rozmnazaja, selekcja naturalna :D

Na ataki zawsze przyjmuj postawę pozornie skromną a jednocześnie pewna siebie. Jak ktoś nazwie cię debilem powiedz eh, wiedziałem że powinienem jednak obronić ten doktorat, jak ktoś Ci powie że mało zarabiasz odpowiedz wyciągając drobne z kieszeni "nie jest źle, na bułkę z biedronki i paprykarz szczeciński starczy" a jak ciocia ci powie dlaczego nie masz dziewczyny " ciociu, bo takich kobiet jak ciocia juz nie ma " Wierz mi lub nie, ale drugi raz nie wyskoczy Ci z podobnymi tekstami. Pozdrawiam

Gość sedfsdfs
nie przejmuj sie nimi