Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehegefddd

problem z tesciowa

Polecane posty

Gość hehegefddd

Chodzi o matkę mojego faceta, z którym jestem już 3,5 roku.. Ona jest już dosyć stara bo ma jakoś 64 lata.. I jej poglądy są dosyć zacofane, tzn ślub kościelny, nie ma mowy o mieszkaniu przed ślubem, co niedziele trzeba latać do kościoła.. Jest typem osoby która jest najmądrzejsza i wszystko wie najlepiej.. Lubi się rządzić i wszystkim dyrygować.. Ma już 3 synowe, 2 bardzo jej nie lubią, wręcz nie znoszą, obgadują ją przy każdej okazji.. Już sporo na jej temat słyszałam, i to niestety nie były miłe rzeczy.. Że się wtrąca itd.. Jedna nawet użyła tekstu że lepiej by było gdyby jej nie było.. A to chyba też o czymś świadczy... Problem mój polega na tym, że jak tylko powiem coś na temat matki mojego faceta to on wpada w ''szał'' uważa ja za jakąś świętość, we wszystkim jej ustępuje, robi to co ona chce.. I nawet nie potrafi jej powiedzieć własnego zdania, bo ona go nie zaakceptuje.. ona nie tak go wychowała, i on ma do niej szacunek.. ale co ma szacunek do tego że ktoś chce żyć po swojemu ? Głównym problemem jest to że nie możemy razem zamieszkać przed ślubem, strasznie mnie to wkurza.. Mój facet mieszka z rodzicami, w domu.. Ma 23 lata, nie chciał się wyprowadzać (mimo że stać by go było na wynajęcie).. Więc z racji tego że nie chciał to zaczął remontować sobie górę, wcześniej siedzieliśmy na jednym pokoju.. W sumie to już skończył.. Wczoraj malowalismy ostatnie ściany, tzn ja je malowałam, a on z ojcem kładł podłogę.. Jego matka się do wszystkiego pchała, latała za mną z pędzlem, że niby taka pomocna, wszystko wie lepiej... a mnie to strasznie wkurza.. nie lubie jak ktoś tak na demna sterczy, wczesniej umyla okna ktore wiadomo przy malowaniu sie troche pobrudzily, to lamentowala, ile ona sie nie na szorowala, i ze to nie chce zejsc.. Po pierwsze to nikt jej o to nie prosil.. Czasem zdażało się że kłuciliśmy się z powodu jego matki, wczoraj też to miało miejsce.. mój facet uważa że to ja przesadzam, a że ona chce tylko pomóc.. Może faktycznie trochę przesadzam ? ale co ja moge na to że mnie coś takiego tak bardzo wkurza... dzisiaj na mnie naskoczyl, i sie mnie pyta czy wiem czego on chce.. z takim usmieszkiem, nie wiedzialam poczatkowo o co chodzi, a on do mnie ze zmienic dziewczyne.. i sie mnie pyta co mam taka mine.. i ze niby mam o wszystko pretensje, ze przesadzam co do jego matki, ze jestem chamska... akurat pokłuciliśmy się w aucie.. potem powiedział, ze wiecej nie potrzebuje mojej pomocy ze se moge usiasc w pokoju, a on se sam reszte skonczy bo mojej pomocy juz nie potrzebuje (mielismy tam sprzatac, bo jego mamusi ten balagan przeszkladza, klataka jest osobno wiec jest tak jak mieszkanie w bloku) z tego wszystkiego sie poplakalam, akurat stanął autem pod domem, wyszłam z niego i przez 40 min wracałam pieszo do domu.. myslalam, ze pojdzie za mna, albo chociaz zadzwoni.. a tu nic... najgorsze jest to ze zblizaja sie swieta, wigilia, ostatnio nie uklada sie nam najlepiej.. napisalam mu wczoraj ze nie chce sie klucic... a on to praktycznie olal.. myslalam o sexie na zgodzie, ale to tez przez to nie wypalilo.. czuje sie strasznie, wiem ze jest w tym tez troche mojej winy, ale czy jest cos zlego w tym, ze potrafie powiedziec to co mysle ? najgorsze jest to ze wlasnie przed chwila sie rozstalismy.. w wigilie.. myslalam ze jakos dojdziemy do porozumienia, ze sie dogadamy.. ale nic z tego nie wyszlo..

Gość slodkawisnia
po co zakladasz non stop te same tematy

Gość vvrvrvrrrrrr
ten temat juz byl, po co znowu to samo. tam masz odp.