Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Po miesiącu miałem napisać ile schudłem. Wiem, że huy was to interesuje, ale pochwalę się wam. 1 lipca było 98,5 a teraz waga pokazuje 90,5. Juz nie wyglądam jakbym był w ciąży. Koszulki nie są obcisłe. Kilogramy lecą w dół, kondycja coraz lepsza dzięki czemu dalej biegam. To wszystko przez wysiłek fizyczny i wyrzeczenia. Fajnie się obserwuje, jak przez pracę nad sobą powoli to się wszystko zmienia. Jestem z siebie bardzo zadowolony. Jutro może jakiś kebab wleci, ale chrupeczki 😄

Dzięki. W miesiąc to dobry wynik, a tym bardziej, że się jakoś specjalnie się nie katowałem. Łatwiej się zbija z takiego świniaka 😆 teraz będzie wolniej spadać.

Ja biegam i pilnuję kilogramów, także mnie interesuje.

Znam przypadki zrobienia -10 kilo w miesiąc u mężczyzn także wierzę na słowo.

A z chrupeczkami to z umiarem, bo efekt jojo jest realny. Można jeść ale się pilnować, bo zwłaszcza pierwsze tygodnie po takim spadku potrafi szybko wracać.

Wszystkim mocno polecam bieganie i aktywność. U mnie teren górzysty i w parku są takie schodki strome, pod górę, ciągnące się, to nie raz młodziaki się patrzą jak chłop +30 wbiega pod górę bez zająknięcia się na sam szczyt, a oni zmęczeni idąc. 

😉 

Edytowano przez eRCe

Ja tak mialem na saunie z dwa lata temu, wbijam po lodowatym prysznicu do sauny, a tam jakieś gowniarze 16-20 lata w saunie i po 5 minutach wychodzą, i już nie mogą, a ja chyba  siedziałem z 25 minut, a potem jeszcze słyszałem, jak jeden gadał do innych, patrz on dopiero wyszedł. A ja czułem moc 😄 

Pytali się mnie, jak tyle wytrzymuje, to ja mówię, że regularnie saunuję i biorę lodowate prysznice między saunowaniem. 😄 

Teraz jak wrócę do UK, to kupuję karnet i znowu będzie saunowanie i jacuzzi. Już się nie mogę doczekać. Ciekawe czy wyszedłem z formy po wakacjach w Polsce. Się zobaczy, mam nadzieję. 

Edytowano przez Owsicki

żmija mynżołówka podparise, jak tam gotowa już zjeść góowienko wujka świrmo? 😄 smacznego

5 minut temu, Owsicki napisał:

żmija mynżołówka podparise, jak tam gotowa już zjeść góowienko wujka świrmo? 😄 smacznego

Sklej wary obleśny parchu namiotowy, bo zbyt pewnie się tu ostatnimi czasy poczuwasz. 

Przed chwilą, Lawless napisał:

Sklej wary obleśny parchu namiotowy, bo zbyt pewnie się tu ostatnimi czasy poczuwasz. 

Pokaż stópki lepiej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się