Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuuuuuuuuuuuuuuuuu

Czy współżyjecie w święta? Piszcie prawdę

Polecane posty

Gość iuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja mam ochotę na mojego ,ąle nie wiem czy wypada się kochać w takie najważniejsze święto kościelne.

Gość iuuuuuuuuuuuuuuuuu
nikt sie nie wypowie:( :(? Pytam poważnie:(

Gość gretabarbo
Wielkanoc jest z punktu widzenia kosciola wazniejsze. W swieto przesilenia zimowego, tzw. Boze Narodzenie bzykaj sie do woli

Gość no ja wczoraj
bez seksu ale cos tam bylo

Gość urzednik skarbowy
ja zawiazuje sobie mocny supel i nie rozwiazuje do nowego roku, to samo robie w popielec - ale wtedy jest trudniej rozwiazac, bo to jednak ponad 40 dni.

Gość Leny Lipton
Na wielkanoc jajeczka mi dziewczyna ssie a jak jest nie miła to dostaje kudlate ;)

Gość marcia94mm
Ją nie koham się w święta nie mam chlopaka.Poza tym mam cholernie wielkie wary sromowe jak pochylam głowę to moge je naciągnac na głowę i robią za naturalny czepek basenowy tylko że pływać tak nie bardzo..

Gość Leze krzyżem w kosciole a nie
Zjeeby, jak wy możecie w taaaaakie święto sex uprawiać:-O. Toż to profanacja. Współżyć można będzie dopiero w czwartek !

Gość marcia94mm
Ją pamiętam dawne czasy prl stan wojenny nikt nie znał takich określeń pising czy anal. Jednakze moja partnerką życiową zawsze ciągnęło ją do mojego rowka co mi się wygawalo obrzydliwe a ją wręcz odwrotnie.I staliśmy przy hoince i jakąś ozdobą spadła ją się pochylamby podnieść a wiecie co ta cwana lisica zrobiła?.Sciagnela ten ostry czubek z choinkita szpiczasta babke i wsadila mi w tyłek aż pokruszylo się.i krzyknęła : Wazuuuup!!!! Najhujowsze święta co mialem. Po dziś dzień resztki tej babki okruchy siedzą w mojej dupie....

Gość marcia94mm
To ost to podszyw!

Gość kokolinkoo
chyba was potyrtało.. no jasne ze sie bzykamy :/ nie rozumiem co w tym nienaturalnego

święta to czas rodzinny. dla wielu kobiet założenie rodziny oznacza rezygnację z seksu. więc odpowiedź na twoje pytanie raczej brzmi nie.;-p

Dnia 25.12.2012 o 10:05, Gość iuuuuuuuuuuuuuuuuu napisał:

Ja mam ochotę na mojego ,ąle nie wiem czy wypada się kochać w takie najważniejsze święto kościelne.

czyli jeszcze do kwietnia wolno