Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoaaaana

Polki w Beirucie - jesteście?

Polecane posty

Gość i zamilkla nam dzoanna
hahahahahah :D:D

Gość Hienna
Dzoana kliknelam na link, który ktoś wyżej podał i faktycznie pisałaś na innym wątku, ze twój maz jest Australijczykiem. Teraz piszesz, że Niemcem. To skąd on w końcu jest? Wiesz, jakoś przestałam ci wierzyć. Kłamiesz. Wątpię nawet, że mieszkasz w tym Libanie. Pewnie głupio jest ci teraz wejść i pisac, bo widzisz, że ktoś odkrył twoje kłamstwa. Spoko. Mi tez byłoby głupio. Na przyszłość pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość dsfgdfgdfg
aa jednak zal dupe sciska wiesniary z trzeciego swiata:D:D buhahaha...zapraszam w alpy szwajcarskie ;)oprowadze was torszke po normalnym swiecie :P

Gość dsfgdfgdfg
patrzac z daleka na singapur ...przypminas mi bardzo NY. tlumy ludzi ,wielkei budynki. mieszkac tam NIGDYYY! jak szczury :D

Gość dżoaaaana
Nie wiem o co Wam chodzi.. Jakie niby kłamstwa? :O Mój mąż jest NIEMCEM chyba wyraźnie napisałam :O

Gość Gsjsjdhsj
Ty dzoana to dlaczego pisałaś na innym wątku ze jest z Australii? Masz braki w pamięci?

Gość wryyyyydziaaaa
do dsfgdfgdfg: wiesz dziecko ty chyba masz cos z deklem. kogo nazywasz wiesniara? jak ktos mieszka np. w singapurze to znaczy ze jest wiesniara z 3 swiata i mieszka z domku z gliny? przestan fantazjowac na temat alp szwajcarskich skoro oczywiste jest ze mieszkasz jak niewolnik w czerwono ceglastej Anglii. tylko taka idiotka jak ty ktora gowno w zyciu widziala poza polska i UK uwaza, ze poza europa jest wszedzie tzw. 3 swiat. no dobre zarty. dobre! :D :D

Gość yterdasza
Zgadza sie. Poza Europa jest dno, poczynajacod Azji a konczac na USA :D DNO!

Gość dfgkjhflkhjgfhjgf
wrydzia :D co wy macie z ta anglia :D:D mam tam siore jak juz tak chcesz wiedziec :P nie potrzebuje funcikow bo mam wystarczajaco szwajcarii. a npaewno nie zamienie na inny kraj...szkoda dobrej pracy i kasy;) nie bede pisac gdzie bylam i co widzialam,bo szkoda czasu na pisanie do takiego prostaka jak TY.

Gość dfgkjhflkhjgfhjgf
GDZIE WSZEDZIE??? :D:D dalam ci mape sieroto kuknij sobie ;) a potem krzycz nainnych :D

Gość Hienna
Alpy Szwajcarskie? :D :D :D Przestan opowiadac bajki, klamczucho. Naprawde nie rozumiem co ci do tego, ze np. ja mieskzam w Singapurze? Z jakiej racji mnie obrazasz? Zazdroscisz mi czy co? Bo z twoich postow tak wynika, ze jestes przepelniona jadem i zazdroscia. Na innym watku piszesz, ze mieszkasz w Anglii i pracujesz w sklepie... Nie zebym miala cos przeciwko ludziom pracujacym w sklepach czy fabrykach, ale... poziom twojej kultury swiadczy o tobie. Nie musisz sie wstydzic, ze mieszkasz w UK. Nie zaimponujesz mi jakimis bajeczkami o Szwajcarii, dziewczyno. ----> tak pisalas na innym watku: dfgkjhflkhjgfhjgf "w lutym prace znalzlam po 3 tyg. przez jakas agencje,ktora kradla nam kase. pomeczylam sie tam 3 miesiace ,poduczy;lam jezyka i i znalzlam prace w centrum w sklepie to bylo 7 lat temu" i dalej : "w tym roku znajomy dojechal po nowym roku i w lutym a w marcu wracal do domu-mechanik a pracy nie mogl znalesc i to w Londynie." A to link, jak ktos chce sobie zerknac http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5444843 Klamiesz tak samo jak ta dzoana. Dorosnij moze, a jesli tak bardzo komus zazdroscisz, to sama gdzies wyjedz z tej Anglii. No chyba, ze nie masz zadnego wyksztalcenia i jedyne co mozesz robic, to pracowac w sklepie... ;) Pozdrawiam goraco z "3 swiata" - Singapuru :) 🖐️

Gość przeciez laska pisala
o tym co BYLO 7 lat temu!! Przeszlosc :D Czytaj ze zrozumieniem. Kraje trzeciego swiata jednak oglupiaja :D Ciekawe czy tylko umyslowo cofaja czy rowniez z higiena rownaja do tubylcow... Brrr! :D

Gość przeciez laska pisala
o tym co BYLO 7 lat temu!! Przeszlosc :D Czytaj ze zrozumieniem. Kraje trzeciego swiata jednak oglupiaja :D Ciekawe czy tylko umyslowo cofaja czy rowniez z higiena rownaja do tubylcow... Brrr! :D

Gość dfhjghjghjhgjhgjhjgh
hiena ty naprawde jestes nie dosc ze glupia to masz prblem z czytaniem i to niezly :D a teraz [prosze skomentuj jeszcze raz to co napisalam kiedy bylam w Anglii :D:D ! pozdrawiam cie z pieknych Alp ;)

Gość dfhjghjghjhgjhgjhjgh
Wszyscy klamiemy tylko ty jestes gwiazda ...ocvzywiscie trzeciego swiata :D:D

Gość Hienna
Nie kompromituj sie dziewczyno. :) Mam nadzieje, ze rowno towar na polki rozlozylas? :) Tak, u nas taki 3 swiat jest, ze ludzie tu mieszkaja w domach z gliny, do pracy jezdzimy na wielbladach a toalety mamy na dworze. :D :D Chcialabys poznac taki "3 swiat". Serio, nie sadzilam, ze zazdrosc u czlowieka moze powodowac az tak beznadziejne komentarze... btw, ten moj "3 swiat" jak to powiadasz, jest aktualnie na 3 miejscu najbogatszych krajow na swiecie, zaraz za Katarem i Luxemburgiem ( tak, wiem, Katar tez 3 swiat, bo tam same Arabusy, nie? I domki z gliny :D :D ). Ogarnij sie dziewczyno troche, bo chyba od tego wykladania na polki w sklepei ci juz siadlo na mozg. W jakim to supermarkecie pracujesz? Tesco? :D Bez odbioru. Zycze ci przyjemnej zabawy sylwestrowej w czerwono-ceglastym domku w zimnej Anglii. ( i zapewne bardzo bogatej Anglii ). 🖐️

Gość owszem Wielka Brytania
to bogaty kraj :D Panna kompromitujesz sie na kazdym kroku :D

Gość dgfdjgdfklgjdfklgjfk;l
Chcialabyc wykladac taki towar w taki sklpeie jak ja wtedy pracowalam ;). i zarabiac te pieniazki ktore ja zaorobilam wtedy :P Poza tym dowiedz sie moze co oznacza trzeci swiat dla danego kraju zanim zaczniesz pisac bzdury o glinianych domkach ;) jesli chcesz nadal nam pokazywac ze IQ moze byc ujemne-jestes na swietnej drodze do tego :P nie pozdrawiam ,poniewaz nie znize sie do TWOJEGO POZIOMU! :D

Gość Miastowa
"owszem Wielka Brytania to bogaty kraj Panna kompromitujesz sie na kazdym kroku" Buhahahhahahha dobry żarcik! Wielka Brytania to jedno wielkie muzułmańskie dno z milionami długów! Nie rozśmieszaj mnie! Zapraszam do Norwegii koleżanko to zobaczysz bogate kraje :)

Gość Animaart
Wiem, ze temat baaardzo dawny. Ale moze dzoooana odpisze ;) mam mozliwosc studiowania w Libanie.. jesli jeszcze tu jestes.. daj znac prosze :) mam wiele pytan :)

Gość gość
Mieszkam w Libanie:)