Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 safira89

ANALIZA KOLORYTYCZNA!!pomozcie

Polecane posty

Go艣膰 safira89

Czy ktos sie na tym zna? pomozcie bo chyba jestem skrajnym typem.. Kupilam ksiazke o analizie kolorystycznej, ale dalej nie wiem. Naturalny mok kolor wlosow to mysi blond ale ze z lotymi refleksami, cere mam jasna, naczynkowa, do tego mega ciemne brwi, cemna oprawa oczu to sie kloci z opisem Lata za ktore zawsze sie uwazalam.. mam juz m臋tlik. Pom贸zcie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 safira89
Nigdy bym sie nie podejrzewala o jesien.. jesli juz to lato lub wiosna.. chcialam zrobic sie zima, zafarbowalam wlosy na czarno, zeby wysitrzyc rysy, ale niedawno sciagnelam kolor, farbuje na cieny blond ale ciagle przebija mi "marchewa"ze 艣ciagnietego koloru. Treaz mysle na jaki kolor zafarbowac zeby wygladac korzystnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safira89
Dziekuje bardzo za linka do tej strony., bardzo pomocna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safira89
Moze ktos jeszcze sie wypowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobredu
ta analiza jest niesamowita! zawsze my艣la艂am, 偶e jetem Latem (cho膰 mia艂am rude piegi, a w艂osy takie niejasne, oczy stalowo-niebieskie, sk贸r臋 blad膮), a tu si臋 okaza艂o, 偶e jestem Czyst膮 Wiosn膮! wi臋c st膮d rozbie偶no艣膰 tych ciep艂o-zimnych kolor贸w, bo Czysta Wiosna nie jest c膮艂kiem ciep艂a :) polecam wszystkim! mimo 艣redniego blondu w niejasnym kolorze 艂adnie wygl膮dam w czerni i czystych kolorach.

Udost臋pnij ten post