Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burza123

pewien facet

Polecane posty

Hej, jestem osobą dość nieśmiałą, nie mam na ogół takiego strasznego kontaktu z chłopakami, no jeszcze zależy jakimi ale na ogół jakoś idzie. Jednak moja pewność siebie zanika, gdy spotkałam się już kilka razy z chlopakiem, z ktorym wczesniej pisalam sms-y. Jak wspomnialam jestem niesmiala dlatego oczekuje od faceta przeciwienstwa tej cechy. Byłam z nim kilka razy na spotkaniu, a on tylko caluje mnie w oba policzki. Oczekuję, że to on przejmie inicjatywe ale obawiam się, że chyba się nie doczekam. Chyba, że ze mną jest jakiś problem. Mam mieszane uczucia, raz wykazuje nim zainteresowanie ale czasami popadam w dołek, bo nie wiem co czuje i nie wiem czego tak naprawde oczekuję. Wydaje mi się, że mam przesadne wymagania co do facetów i zawsze doszukuję się jakichś wad, co doprowadzi, że nigdy nie znajdę żadnego chłopaka. Czuję się jak odludek, bo dziewczyny w moim wieku które widze na co dzien nie maja takiego problemu. Patrz fajna para ale moge się założyć, że po spotkaniu z którymś znowu na siłę szukałabym wad. Nie wiem z czego to wynika ale przerasta mnie to. Nie wiem czy to przez niepwność sibie czy paniczna reakcja na to jakiego mam faceta przez ludzi, a na tym punkcie mam jakąś chorą paranoję. Może dziwnie brzmi ta wypowiedź ale naprawde czuję się w tym zagubiona; (

podoba ci się ten facet z którym się potykasz? no to go pocałuj bo on może czekać na twój ruch bo wcześniej on "pchał" wszystko do przodu;)

niby czemu się wstydzi? poza tym skoro całuje po policzkach to juz pierwszy krok dawno wykonał ;P