Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Ofelia -

Bękart to najgorsze co może się przytrafić kobiecie

Polecane posty

Gość krowie placki
co ty gadasz.... z naciagneta cipa pujdziesz odrazu cwiczyc- hehhe... ok posluchaj szkoda mi ciebie strasznie zmarnujesz sobie zycie dziecko - FACET TEZ JEST OJCEM TEGO DZIECKA I JEZELI JESTESCIE RAZEM - NIE POZWOL NA TO ABYS WSZYSTKO SAMA ROBILA- MA CI POMAGAC- masz plytkie myslenie i skonczysz jak polowa innych lasek - ktore beda znerwicowane i beda szarpaly dziecmi bo nie beda mialy juz sily na nic... ale wracajac do tematu - Ty tez nie wiesz czy nie jestes dzieckiem nie slubnym lub chcianym. odzice ci prawdy nie powiedza :D

Gość jesteście zjebami co nie
placki - jeśli ktoś ma odrobinę inteligencji to potrafi obliczyć czy urodził się po ślubie rodziców czy przed. ja się urodziłam wiele lat po ich ślubie. To tak na marginesie. a co do pomocy faceta to jest to oczywiste. ja sobie nie wyobrażam robić wszystko sama w domu i przy dziecku, bo to nie tylko mój dom i nie moje dziecko, facet ma pomagać. ale mi chodziło o to, żeby nie zapominać że tego faceta się ma. nie stawiać dziecka na piedestale. no i nie mówię żeby iść ćwiczyć z "naciągniętą cipą" ale można też o siebie dbać przed i w trakcie ciąży, wtedy po porodzie nie ma takich wielkich problemów.

Gość oj tammmm przesadzasz
każdy facet który zostawia kobietę w ciąży czy z małym dzieckiem to mega zasraniec i skończony dupek.

Gość iuthreiuhgrueh
co za dziewczyna:) pisze glupoty bo mloda jest i zycia nie zna pewnie nawet 20stki nie ma albo lekko po jak bedziesz miala odpowiednie lata zrozumiesz, ze ludzie(mezczyzni i kobiety)sie zmieniaja, ze sa rozne sytuacje ciezkie zyciowe oraz ze nigdy nie mozesz byc do konca pewna nikogo bo nie jedna juz dala sobie ucinac rece za faceta a teraz bylaby kaleka;/ dorosniesz zrozumiesz a wy jej nic nie tlumaczcie sama sie musi przekonac gorsze od dziecka samotnie wychowanego sa kalectwo-trwala niepelnosprawnosc choroby smierc nic gorszego nie znajdziesz:)a dzieci sa fajne chociaz sama ich nie mam

taka chyba prawda. Zaden facet nie chce 'nie-swojego'. Ogolnie malo ktory do 35 roku zycia chce lub jest gotowy byc ojcem. Co do aborcji, jestem za, jak ktos nie chce a sie zadrzy tak ze niestety doszlo do zaplodnienia - nic na sile. Tylko prymityw powie ze jak nie wziela tabletki to niech teraz za kare rodzi. Zastanowmy sie, jak sie puszczala i nie zabezpieczala to po prostu 50 batow, jak wierzyla to ze od pierwszego razu sie nie zachodzi - 40 batow, jak nie wziela paru tabletek - 35 batow, jak pekla prezerwatywa - 20 batow, jak zgwalcili to tylko 10 batow - nie jest sprawiedliwiej?

Gość krowie placki
owszem masz racje zgadzam sie - chyba kazda dbajaca o siebie kobieta wie o tym. ale nie oszukujmy sie moze nie powinno sie stawiac dziecka na piedestale - ale trzeba mu posiwcic duzo uwagi i wtedy maz nie jest na 1 miejscu a na drugim ... rozsadny i madry mezczyzna to zrozumie ale malo jest takich niestety

Gość iuthreiuhgrueh
a te "mondrosci"co tu wypisuje to ja kiedys chyba w cosmopolitanie widzialam:D

Gość Elizabeta !
DO: "krowie placki" i "jesteście zjebami co nie" ile macie lat i czy macie dzieci?

Gość iuthreiuhgrueh
to ja krowie placki i zapomniałam zmienić nicka, wpadłam :)

Gość łąki pola lasy
podpisuję się pod słowami "taka woda byc".

Gość wertykia
popieram krowie placki .Osobiscie przezylam taka historie,bylam z facetem 4 lata,odrzucilam tabletki,on powiedzial,ze jak bedzie dzidzius to bedzie kochane ,Gdy bylam w 5 miesiacu ,zostawil mnie dla innej...ico ? to jestem ta k...i szmata?

Gość krowie placki
nie wazne ile -a le uwazam ze nie powinno sie wyzywac dzieci tych ''glupich'' kobiet bo nie ich wina ze przyszly na swiat !

Gość wertykia
ja czy moze ta druga?Nie,to on jest kurwiarzyna!

jakbym teraz wywalila chlopaka z domu to kto by mnie zechcial? nie chodzi o to ze jestem pasztetem czy pustakiem co gada o pieluszkach i wychowaniu tylko o to ze mam dziecko. Moze jakis stary dziadek co lubi w domu siedziec by mnie zechcial. Ale pojawia sie problem bo ja nie chce starego dziadka

Gość krowie placki
tak jak ktos wczesniej napisala- nie mozna byc pewnym partnera do konca - czlowieka sie poznaje caLE ZYCIE

ja to zawsze powtarzam, ze jakby facet mial rodzic to na swiacie byloby 2x mniej ludzi, kliniki aborcyjne w kazdym miescie, tabletki na poronienie i 72po w kazdym kiosku za pare zlotowek.

Gość wertykia
a kogo sie bardziej kocha:meza (partnera) czy dziecko?Kto jest blizszy? Oczywiscie ,ze dziecko!

Gość iuthreiuhgrueh
no taka jest niestety prawda ciezki jest los kobiet:/ a o nas decyduja stare dziady w sejmie co jeszcze bardziej przygnebia

Gość krowie placki
Mysle ze dziewczyna ktora ze mna korespondowala bardzo malo wie o zyciu i ma ograniczone myslenie bo kobieta ktora zostala z dzieckiem sama to kurwa szmata dziwka itp. - ale nie moze spojrzec na druga strone medalu i pomyslec ze sa tez ku temu inne przyczyny.

Gość facet niezbyt przystojny
Ja bym wolał osobiście przeciętną z wyglądu kobietę ale bez dziecka niż ładną i z nieślubnym dzieckiem. Może nie powinienem tak pisać i wybrzydzać bo natura niestety nie dała mi urody przez co jestem singlem ale tylko desperat wiąże się z samotną matką.

Gość łąki pola lasy
taka woda byc - dokładnie, mało jest facetów którzy chcieliby dziewczynę z przychówkiem, i żeby nie było - to wypowiedzi licznych mężczyzn. poza tym to dziecko nie będzie przez nich kochane jak własne, ono jedynie może być przez takiego zaakceptowane. no i kto zechce samotna matkę z małym dzieckiem? nieudacznik, którego nie stać na niedzieciatą? starszy facet który chce poczuć się na nowo młody?

antykoncepcja jest ogólnie dostępna, więc albo ktoś chce mieć dziecko, albo nie i albo używa gumek, pigułek itp albo idzie w celibat !! co to za problem ?

Gość krowie placki
i niestety 90% dziewczyn mysli podobnie to tej co ze mna pisala i to jest przykre

Gość iuthreiuhgrueh
przeciez dziecko to twoja krew:o facet dzisiaj jest jutro go nie ma-typowe a powiem wam ze znam kobiety z dziecmi ktore znalazly fajnych partnerow(mlodych):)

Gość iuthreiuhgrueh
jak facet ucieka od swojego dziecka to spoko moze od nowa rozpoczytac zycie :o i byc szczesliwy kobieta z potomkiem juz nie ma tego prawa? same sobie szkodzicie tak piszac, nigdy nie wiadomo jaki bedzie wasz los moja rada-nie ufajcie tak facetom

no taka prawda. Ewentualnie cwaniaczek co szuka idiotki co uwierzy w milosc i wiernosc. I tak oto zostala mi meka z moim chlopakiem, chociaz i tak lozka mamy oddzielne.

Gość krowie placki
a ja mam kolege ktory jest i dobrze ustawiony i przystojny wiele dziewczyn za nim sie ugania ale wybral kobiete z dzieckiem - bo uznal ze jest warta kochania , ma ciekawa osobowosc itp. a co ma powiedziec facet ktiry zostal sam z dzieckiem ? nie ma szans na druga milosc? pieprzenie takie

Gość łąki pola lasy
joanna - daruj sobie tę paplaninę, nie zawsze jest tak kolorowo, jest tyle metod antykoncepcyjnych i dalej jest problem niechcianych ciąż, i jestem pewna, że nie przez to, że ludzie uprawiali sex bez zabezpieczenia. poza tym co to kogo obchodzi jak doszło do poczęcia? aborcja powinna być legalna, gdyż to jest sumienie każdej kobiety. co, może ty dżoano, za nią urodzisz i wychowasz? nie? to się nie wtrącaj do jej życia.

Gość iuthreiuhgrueh
wiesz ile jest procent facetow co zostaja z dzieckiem? 1-2%? pewnie nawet nie oni tacy sa po prostu, a wy w nich bezgranicznie wierzycie dziwi mnie to