Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Ofelia -

Bękart to najgorsze co może się przytrafić kobiecie

Polecane posty

Gość iuthreiuhgrueh
aborcji zakazuja ci ktorym rodzenie nie grozi(czytaj starsi panowie w sejmach)

dla mnie to glupota z wlasnej woli przed 30 rodzic. Wiem ze niektore bardzo moga chciec, ale przed 30 tyle sie moze pozmieniac w zyciu uczuciowym. Fajnie jest jak sie kochamy i jest rodzina, jak sie psuje to zaczynamy zalowac ze w ogole zaczynalismy. A to nie jest tak ze mozna wyjsc czy sie wypisac, na pewno nie dla kobiety.

Gość krowie placki
ojj uwierz mi jest znacznie wiecej ... mooja praca akorat polega na wychowaniu i pomaganiu samotnym matka i samotnym tatusion.... niestety liczba ktora napisalas nie lezy obok tej ktora ja znam.

łąki pola lasy a do czyjego ja życia się wtrącam , napisałam tylko o antykoncepcji ... i już że wchodzę w czyjeś życie ?? boże widzisz i nie grzmisz !!!!

Gość łąki pola lasy
17:42 [zgłoś do usunięcia] iuthreiuhgrueh "jak facet ucieka od swojego dziecka to spoko moze od nowa rozpoczytac zycie i byc szczesliwy kobieta z potomkiem juz nie ma tego prawa?" ­ przykro mi ale tak właśnie jest. facet odejdzie od tej kobiety i dziecka, może nawet nie płacić alimentów, w ogóle z nimi nie mieć kontaktu i żyć jak dawniej, a kobiecie zmienia się życie o 180 stopni.

Gość iuthreiuhgrueh
a jak jest?oswiec mnie ilu samotnych ojcow wychowuje dzieci

Gość iuthreiuhgrueh
teraz jest tyle sposobow nna nie placenie alimentow ze glowka mala:) znam takie przypadki udaja bezrobotnych-praca na czarno przepisuja majatek rodzenstwu itp mezczyzna zawsze bedzie gora?

Gość łąki pola lasy
17:45 [zgłoś do usunięcia] iuthreiuhgrueh aborcji zakazuja ci ktorym rodzenie nie grozi(czytaj starsi panowie w sejmach)" ­ dokładnie, ktoś kiedyś powiedział, że gdyby to mężczyźni rodzili to aborcja byłaby świętością. ale że to tylko kobiety rodzą... to cóż, jak dały to niech się zamkną i rodzą. one nic nie mają do powiedzenia, a to że np. nie mają środków do życia to już nikogo nie interesuje...

[zgłoś do usunięcia] łąki pola lasy 17:42 [zgłoś do usunięcia] iuthreiuhgrueh "jak facet ucieka od swojego dziecka to spoko moze od nowa rozpoczytac zycie i byc szczesliwy kobieta z potomkiem juz nie ma tego prawa?" przykro mi ale tak właśnie jest. facet odejdzie od tej kobiety i dziecka, może nawet nie płacić alimentów, w ogóle z nimi nie mieć kontaktu i żyć jak dawniej, a kobiecie zmienia powiedz w jakim sensie to napisałaś? że jak facet odejdzie to co ona ma z tym dzieckiem zrobić ?

Gość krowie placki
samotnych matek jest owszem wiecej ale ojcow wcale nie malo z 30% 50% kobiety i reszta to rodziny ktore sobie nie radza... .. jak ma ci sie zycie spieprzyc to i po 30 sie spieprzy puste gadanie

wystarczy ze sobie wyleci na zachod. Nie znasz jego miejsca pobytu, policja po niego nie przyjedie by odwiezc na rozprawe o alimenty, itd itp

Gość zgłoś się do Blondyneczki85
bękart jest konsekwencją kóóóóóóórwienia się więc macie szmaty za swoje :D:D a aborcji powinni dokonać na was głupie puste szmaty chociaz lepsza jest śmierć niż mieć taka zjebaną matkę jak wy :classic_cool:

Gość łąki pola lasy
17:48 [zgłoś do usunięcia] iuthreiuhgrueh teraz jest tyle sposobow nna nie placenie alimentow ze glowka mala" ­ no a ile ja się o tym nasłuchałam! masakra, faceci tak się migają od obowiązków, że aż nie wiem czy się śmiać czy płakać, no a w polsce to kobieta naprawdę gówno ugra. tu jest zaścianek, nie dość, że starsi panowie z sejmu mają gdzieś usprawnienie obowiązku alimentacyjnego to jeszcze ostatnio chcieli zakazać całkowicie aborcji. nawet kobietom które były w ciąży zagrażającej im życiu czy z czynu karalnego, np. z gwałtu. to jest po prostu jakiś żart, i to wyjątkowo nieśmieszny.

sama nie wiem o co chodzi już? chcecie aborcji bo co ? jak tu czytam to np bo facet ją zostawi ? to co ona zrobi z dzieckiem ? to jeżeli ja miałabym tak zakładać to bym z nim do łóżka nie poszła. Spoko każdy powinien mieć wybór, ale z racjonalnych względów a nie z widzi mi się !! noż kurcze bo facet ją zostawi i co ona zrobi hahahahahah takie teksty proszą o pomstę

Gość iuthreiuhgrueh
i to przyslowie jak suka nie da pies nie wezmie wszechobecne usprawiedliwianie mezczyzn oraz czynienie z nich idiotow niezdolnych do przemyslenia konsekwencji swojego postepowania zadziwiajace

Gość krowie placki
i co z tego 30 inaczej bedzie zyla niz 25 letnia - nie gadaj glupot

Gość iuthreiuhgrueh
kobieta w polsce jest jakims gorszym gatunkiem?

Gość krowie placki
dla nich chyba tak - szkoda mi was kobiety ze macie az tak niska samoocene i ze dajecie ssie tak ponizac facetom :(

najlepiej rżnąć się ile da i z kim da, a potem aborcja ! ! antykoncepcja do podziemia hahahahahahhaha tak byście chcieli ????

Gość iuthreiuhgrueh
przeciez aborcja jest co ty sie z choinki urwala? jak kobieta chce usunac usunie chocby tabletkami z women on web

Gość oj tammmm
aborcja i tak jest i będzie wiec nie lepiej jakby była legalna tak jak kiedyś ?

legalizacja aborcji moze spowodowac ze liczba usuwanych zarodkow/plodow spadnie. Alepro - lajferzy nie chca legalizacji bo chca zrobic na zlosc ludziom ktorzy sa za. Taki chlopskie myslenie

[zgłoś do usunięcia] joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; najlepiej rżnąć się ile da i z kim da, a potem aborcja ! ! antykoncepcja do podziemia hahahahahahhaha tak byście chcieli ???? Mądry głupiemu ustępuje. no rzeczywiście tak napisałam jak to ty napisałaś , trudno nie będę z tobą polemizować , nie ma sensu !! a jeśli nie umiesz biegać to po prostu nie biegasz :))))) a jeśli chcesz mieć wypadek samochodem w zimę to po prostu nie zmieniaj opon letnich na zimowe hahahahahahahahahahaha bo rżnąć się chce a na antykoncepcje szkoda kasy !!

Gość iuthreiuhgrueh
a ty joanno seksu nie uprawiasz?:)

daliście tu takie przykłady dla aborcji, że normalnie z wami tu pisać się nie da !! no jak można pisać i zakładać ,że facet odejdzie i co ja zrobię z dzieckiem noż kurcze

uprawiam mam 3 dzieci i męża i wiem co piszę jestem po 30 już jakiś czas :) i wiem, że chce jeszcze jedno dziecko :)

Gość iuthreiuhgrueh
no patrz a ja mam zero dzieci i seksu od 4 lat nie uprawiam mam 28 lat a jakos nie smie wymądrzać sie w kwestii zycia seksualnego innych kobiet jak i ty joanno swoja droga bardzo niemiła z ciebie osoba:/ oby dzieci po ojcu byly