Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrwiona jestem

OBZARLAM SIE - POMOCY

Polecane posty

No a wyrzuty sumienia masz okropne, jak sobie pomyślisz o tym, że się tak obżarłaś to masakrycznie się - psychicznie - czujesz? Jak teraz pochodzisz sobie ze 2 godzinki w, no w miejscu :D, wymachując kończynami górnymi - to spalisz ok. 700-900kcal.

Gość ANETTE111111
też muszę obowiązkowo się ruszyć bo piesek czeka:-) Wesołych:-)

Gość zalamanajestem
700-900 kcal? chyba podzielić na 6 to tak. przy 45 minutach umiarkowanych aerobów maks wyciskam 350 :/

700-900 ... za 2 godzinki :) Dziecko - przepraszam, ale teraz muszę użyć, by oddać pełnię przekazu - nie ucz ojca dzieci robić ;) A na moje pytania sam sobie odpowiem, bo widać, że jesteś zaawansowana w temacie = znikąd to się nie wzięło ;)

Gość u mnie tez
Skończ juz z tym dzieckiem ok? i nie udawaj Pana 'ja wszystko wiem i chylcie mi czoła' . przesadzasz kim kolwiek jestes. zresztą, ten co ma najmniej do powiedzenia, zawsze najwięcej zajada. - w Twoim przypadku chyba się sprawdza Panie dobra rada.

Gość wqrwiona jestem
mi juz powoli bol przechodzi , jutro jak nic trzeba załączyć TURBO Chodakowskiej

Gość zalamanajestem
ja jutro na samych płynach. no i wieczorem pewnie stacjonarny i stepper zalicze :P

u mnie tez - skąd takie nastawienie, ten humor? :( :classic_cool: Proszę do mnie nie pisać w taki sposób, bo później nachodzą mnie myśli typu "co ja tutaj robię?", a ja lubię tutaj wpaść, bo zawsze jest wesoło i można się pośmiać :)

Gość zalamanajestem
to nie koncert życzeń. a św Mikołaj wszelkie marzenia i prezenty rozdawał wczoraj. coś Ci się chyba jednak pomyliło. ;/ wypiłam szklanke mięty i jeszcze gorzej sie czuje, bo mam wrażenie, że mój brzuch jest więksszy :D

No to było logiczne, że jak w siebie jeszcze coś wlejesz, to uczucie takie wystąpi - nie ma to jak dobre rady na kafe :D No właśnie ja sobie wczoraj zamarzyłem, by każdy na kafe odpowiadał na moje pytania! - nie ma to jak fajne życzenie :)

Gość Dgtma
A ja dzisiaj zjadlam-dzwoneczek z karpia piecz.,2 mandarynki,okolo pol plastra pieczeni,salate,2kawy,dzwonek lososia wedzonego:)czuje sie lekko do tego ost.posilek o 18

Gość zalamanajestem
ktoś nie odpowiedział na Twoje pytanie, że tak drążysz ten temat?

Gość Dgtma
jeszcze sporo zostalo:p a ja jestem na dietce i schudlam 12 kg i pilnuje sie

Gość zalamanajestem
pytałeś o galaretkę? :D ile wgl masz lat? sorki, że tak z konteksu wyrwane, ale ciekawa jestem :D

Gość zalamanajestem
bo już mi się zaczynasz podobać aż mi soki lecą po nogach tak się podjarałam że zagadaujesz mnie :)

Gość i szafa gra...
A ja tak trzymałam się zasady, ne żreć w święta, i do tej pory wszystko pięknie była, aż teraz zjadłam 2 kabanosy i pół tabliczki Toblerone, mam wyrzuty sumienia

Nie napiszę, bo jeszcze się okaże, że zwracałem się do Ciebie odpowiednio, przez co Twój zarzut straci swą moc i poczujesz się nieswojo. Nie chcę Tobie odbierać radości życia! ;) - no i? - dobre są te moje wymówki? ;) Nie, o 23:02 chodziło, a tak w ogóle to moja współlokatorka zrobiła dzisiaj, no właśnie nie wiem co to jest, galaretkowy sernik miał być, ale ten spód taki płynny. Galaretka się trzyma, a spód pływa :D Ale dobre jest, no tylko pływające :D Wspominałem już o tym, że spód nie trzyma się? :classic_cool:

Gość zalamanajestem
wczesniejszy wpis to podszyw. :/ spoko, jak sobie chcesz. idę chyba oglądnąć casablance na pocieszenie, bo nie widze najmniejszego sensu, żeby tu dłużej siedzieć, zaraz odezwą się głupie podszywy i będzie jedna wielka beznadziieja.

Gość i szafa gra...
Pól tabliczki ma 100 g, 2 kabanosy też trochę tłuszczu. Biorąc pod uwagę, że jest 23:50 i nie mam gdzie tego spalić :(

Gość zalamanajestem
ojeju ojejjuuu jejuu z tego powodu też jestem załamana bo moja tępota nie pozwala mi zaczernić nicka:(

Gość zalamanajestem
no i piszę że nie ma sensu tu siedzieć zebyś zaprzeczył i napisał że sens jest bo ze mną pogadasz :) wiesz taka kobietka jestem gram sobie na facetach :)

Gość zalamanajestem
mówiłam, że jakiś niedowartościowany czlowiek zaraz się odezwie i bedzie pokazywał jaki to jest odważny i entelegentny :D masakra ludziska. :)

zalamanajestem - Casablanca = sposób, by pozbyć się płynów? ;) i szafa gra... - no to ok. 800kcal zaliczone. Ty się nie martw, przeważnie piszą, że nie ma z kim, a Ty, że nie masz gdzie ;)

zalamanajestem - ja bez problemu odróżniam podszywy, zresztą słowo "podszyw" nie jest na miejscu, bo podszyw = takie działanie, które pozostanie niezauważone, w tym przypadku powinna być mowa o niestabilności, frustracji, zaburzeniach.