Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululka

chce się zakochac!!!

Polecane posty

Gość vbfghfjfj
"ją chce by coś się w życiu mym działo" - już się dzieje, idziemy razem do teatru. Ty stawiasz :-)

Gość mam beznadziejne imię
skąd wiedziałeś ? :D no tak, nowe szpilki, trochę kupione pod naciskiem koleżanki, bo nie lubię bucików takiego typu, wgl niecierpie chodzić na zakupy, ale mniejsza o to. no tak. nowe buty. ^^

Gość lululka
upadek ze schodów to dopiero przedstawienie :)

co chcecie. było zabawnie przynajmniej :D

Gość lululka
ją stawiam ?:) no jasne już sama sobie pójdę :)

chcesz to mogę isc z Tobą - każda płaci za siebie. i trampki włożę nawet :D

Gość lululka
co się dziwić przeważnie w teatrach ślisko jest a jeszcze w szpilkach:)

mam beznadziejne imię - wiem o Tobie wszystko :classic_cool: Na śniadanie - zamiast margaryny, masło. Kawa oczywiście słodzona. Herbatę jak pijesz, to tylko owocową. W łazience - śpiewasz do prysznica. No i oczywiście imię :) - zwiesz się Hiacynta :classic_cool:

Gość lululka
alescie się teatru uczepili. podalam przykład bo często chodzę bo lubie sztukę. a koleżanka zawsze mi mówi ze w takie miejsca to nie powinno się samej chodzic.

masła nie jem - zwyczajnie nie lubię :D kawy nie słodzę, ale robię ją tzw metodą pół na pół ( w sumie to nie wiem, czy już to kawą nazwać można :D) herbatka owocowa owszem, a pod prysznicem śpiewam, bo wtedy mam świadomość, że nikt mnie nie słyszy. :D a jeśli o imię chodzi - to lepiej mówić nie będę :)

Gość vbfghfjfj
"ją stawiam ? no jasne już sama sobie pójdę" - przecież nie lubisz sama chadzać do teatru, a po za tym to ty zapraszasz, więc ty stawiasz :P

mam beznadziejne imię - z masłem i kawą to wiedziałem, ale nie chciałem się zdradzać, bo byś jeszcze w paranoję popadła :classic_cool: A co jeszcze robisz pod prysznicem? :classic_cool: - teraz to pewnie będziesz już wolała swoje imię zdradzić :classic_cool:

Gość lululka
nie zapraszam i nie powiedziałam że nie lubie. napisałam wyżej. chodzi mi ogólnie by mieć kogoś z kim można dzielić swój czas. no ale cóż w sumie bezsensu pisanie o tym tu na kafe. i tak to nic nie zmieni

lululka - a przewidujesz dzielić swój czas po to, by się mnożyć, by coś od siebie dodać, nie odejmując przy tym komuś? Mam nadzieję, że przekaz się nie spotęgował.

Śnięty Nikolai - wiem, że nie powinnam odpowiadać pytaniem na pytanie, ale jak myślisz co jeszcze pod prysznicem można robić? :P o imię nawet nie pytaj. i tak nie powiem. :) na szczęście do końca rozum moich rodziców nie opuścił i Hiacynta/Stokrota mnie nie nazwali :D

Gość lululka
w sumie to tak bo przecież miłość to dawanie i branie

lululka - miłość to zuuuooo, uwierz mi. :)

Gość vbfghfjfj
Miłość warta więcej niż bilet do teatru. Wszystko ma swój sens i cel nawet pisanie tu na kafe. Nigdy nie wiadomo, gdzie miłośc się czai :P

a no można można :)

Gość lululka
myślę że nie warto przejmować się imieniem. widziałam gdzieś że jakąś laska ma na imię Kowalska :)

lululka - a zdarzyło się Tobie dać ciała? :classic_cool: - oczywiście w sensie, "ale dałam ciała", a istnieje jeszcze taki zwrot jak "ale dałam d**y", czy mnie się coś przewidziało?

pocieszyłaś mnie - odrobinkę. a wracając do tematu miłości - to lululka nie martw się szalona impreza zwana sylwestrem tuż tuż - a kto wie, może poznasz miłość swojego życia :D

Gość lululka
zależy w kim się zakochasz. każdy ma coś przeznaczone tylko żeby było wiadomo co :)

Gość vbfghfjfj
Lulka, nie wierz Hiacyncie, bredzi dziewczę z niedoboru masła :P

A propos Kowalska/i: - policjant podchodzi do facet: "Imię i Nazwisko?". - Jan Kowalski. - Tak, tak, Wy się wszyscy Kowalscy nazywacie, Wasze imię i nazwisko. - Henryk Sienkiewicz. - No widzicie, trzeba było tak od razu, a nie będziecie mi kłamać, że jesteście jakimś tam Kowalskim :)

:D