Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululka

chce się zakochac!!!

Polecane posty

Gość mam beznadziejne imię
Śnięty Nikolai - mała ironia? vbfghfjfj - raczej balet, w liceum chodziłam tez na latino, ale za dużo tego było. zrezygnowałam.

mam beznadziejne imię - yyy, słucham? :) - wypowiedź odniosłem do komentarza sernikowego :) - a Ty w jaki sposób ją odczytałaś, o czym pomyślałaś? :classic_cool:

Gość vbfghfjfj
lulka, ty tam nie przesadzaj z tym jedzeniem, bo w czwartek idziemy do teatru, a za trzy miejsca przecież płacić nie będziesz :P ;-)

kierunek jak kierunek, na początku mnie to trochę przeraziło. Były pytania co ja tu robię, czy warto było, ostatnio miałam dosyć intrygujące wykłady na temat rotektoratu mandżurskiego :D

[zgłoś do usunięcia]Śnięty Nikolai mam beznadziejne imię - że tak nawiażę do komentarza powyżej, a przerwy między zębami masz, jakie? to miałam na myśli, jeśli już pytasz -.-

Gość masada
Nie mogę spać. Napiłabym się wina ale mój mąż zawsze wszystkie butelki musi do dna opróżnić! Ja nie wiem ja jak piję wino to butelka by mi na dwa miesiące wystarczyła albo rok a ten jak otworzy to ma ambicje by opróżńić całą-jak to jest? W domu wina nigdy nie może być w zapasie a jak jest to postoi najwyżej miesiąc i trzeba wypic -co najmiej jakby się psuło w tej butelce///

Gość lululka
jestem już :) udało się bezgłośnie:) w czwartek ? hmm w tym roku to nie mam czasu :)

protektoratu*

Gość lululka
ale podoba Ci się na tych studiach ? to najważniejsze :)

Gość lululka
będę szła spać chyba po tej kolacji :)

Gość vbfghfjfj
Uczą chociaż tybetańskiego na tym kierunku? I co ci takie studia dają, tzn. kim będziesz po ukończeniu i jakie możliwości zyskasz? lulka, to kiedy? Za rok dopiero? :-)

Podoba się podoba. Angielskie poczucie humoru masz. -> ŚN. Wiecie co cieszę się, że nie mam takiego problemu :D przed chwilą dosłownie jak huragan wpadła do mojego pokoju siostra i zaczełam ryczeć, że sukienki nie ma na sylwestra. -.- zaczyna się, kilkudniowy lament w sprawie kawałka szmatki. ot co!

Gość brylantyna na jadrach
Mnie to szokuje postawa dziewcząt mlodyh już nie liczę starych bab.Ona czeka Ona chce ona wierzy że napewno w kazdrj chwili może ją ktoś poderwać. A guzik! Spojzcie na uwczesny świat faceci są zdegustowani pannami najzwyczajniej które całe dnie siedzą na fejsie bądź kafe a po swietah znów bedza jak ten towar niesprzedany. Smierdzace karpie brrr.. . Zamiast puścić oczko na ulicy lub spytać o godzinę i zrobić głębokie spojrzenie z usmiehem to one walą smuty jak niemowlaki walą gowna w pieluchy. Wstyd mi za was nawet jak był vm wolny to z rzadna taka dretwota czekajaca nie chciał bym się umówić. Sory ale takie są fakty jak Cie widzą tak cie piszą(akurat teraz pisze ją :) ). Proszę sei ogarnąć bo zglosze temat do usunięcia!

Gość lululka
tak w nowym roku :) jak wrócę do miasta :)

Uczą, Zależy jak po studiach mi pójdzie, może jakieś przedsiębiorstwo tłumacza będzie potrzebowało, a może bedę robić kebaby na bazarku :D

mam beznadziejne imię - a zapukała chociaż? Co by było, gdybyś Ty, np. nie, no dzieci mogą jeszcze tutaj siedzieć, to wymyślę coś innego - gdybyś np. dłubała ... przy komputerze?! :P

Gość vbfghfjfj
Ewentualnie masażystką zostaniesz, oni podobno znają się na masażu... bez podtesktów. To jak jest Zosia po tybetańsku? :-) "tak w nowym roku jak wrócę do miasta" - do którego miasta?

Gość lululka
w sumie ciekawy kierunek :) ją tam wolę być pigula:)

Gość lululka
do krakowa

vbfghfjfj - yyy ... a jaki podtekst można skojarzyć z masażystą? oO Mnie się nic na myśl nie nasuwa, ciekawe o czym Ty myślałeś pisząc, że można to z czymś skojarzyć :classic_cool:

Gość lululka
dobra idę spać bo oczy mi się zamykają :)

Gość vbfghfjfj
Lulka, to kawał drogi do tego teatru :-) A teraz gdzie jesteś?

lula: pigułą? vbfghfjfj: chętnie bym napisała, ale nie chcę zasypać błędami, w sumie to początek, języka i gramatyki będzie o wiele więcej od 4 semestru :) a propos-zapytaj lulke po francusku? google tłumacz, fr. język miłości :D Śnięty Nikolai: masz dziwne skojarzenia, czyżby pora dnia miala na to wpływ? nie, nie zapukała.

lulka: też zaraz zmykam, mój jasio mnie woła :D

Gość lululka
pielęgniarka :) a pod krakowem :) ok ją się będę żegnać jak coś to do jutra:)

mam beznadziejne imię - hmm ... a co dziwnego w dłubaniu przy komputerze? Ta pora jest świetna jeśli ktoś chce testować ustawiać wentylatory, by były bezgłośne! Wsadziłaś kiedyś palec pomiędzy?

Gość vbfghfjfj
Lulkę zapytam, ale dopiero w nowym roku. Lulka, ucz się francuskiego :P Gorącej nocy dziewczyny... ps. Śnięty, ty juz lepiej nie myśl o masażach o tak później porze :P