Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasmmm

brak wesela

Polecane posty

Gość gratki agatki efrgfrgr
zle wroze temu malzenstwu- autorka nie musi pytac gdzie oni trzymaja takie pieniadze. To rodzice decydowali sie na dzieci, a teraz co na wlasnego syna sie wypinaja? Mogli wczesniej pomyslec i odłozyc, wiadomo ze syn tez bedzie chciał zalozyc rodzine i co ma byc pokrzywdzony? Moze ty bedziesz wyrozniac swoje dzieci i dlatego niw zazdroszcze im.

Gość smutnasmmm
heh no nic będę musiała sobie porozmawiać jakoś z nim jeszcze i tyle

Gość autorko a zastanowiłaś sie
co będzie po tych 24godz po ślubie??i weselu???? gdzie będziecie mieszkać??na pewno liczysz na grube koperty, ok troche za to pożyjesz, ale życie kosztuje i to nie mało, pasowało by mieć swój kąt, jakieś mieszkanie lub dom, za zebraną sumę na pewno na dom nie wystarczy, chyba ze nadal liczysz że rodzice dadzą, dadzą na wesele, dadzą na dom, i tak ciagle dadzą dadzą dadzą, ale rodzice wiecznie życ nie bedą, ani babcia, ja bym w życiu od babci takiej sumy nie wzięła, stara kobieta wszytskiego sobie odmawiajacą, w którymś poscie napisałaś że dosć dobrze zarabiacie, wiec już daruj sobie te pieniądze od babci, zafunduj jej coś co ją ucieszy a nie imprezę kosztujacą 50tys wzwyż, ale nie dla ciebie się liczy że mają dać i już, miej trochę honoru dziewczyno, a twój narzeczony???czy chociaż raz pomyślałaś o nim, chociaż w jednym masz rację dzieci traktuje sie po równo, ale to wola rodziców, ich złe wychowanie, a ty powinnaś byś madrzejsza,i zażegnać ten spór, a nie go pogłębiać, pomyśl o tym, wesele to nie wszystko, zapewniam cię,

Gość dzieci należy traktować równo
ale nie PROKURATOR hehehehehee już widzę prokuratora który bacznie śledzi wpisy na necie ludzie wypisują co by innym zrobili, jakie zbrodnie a policja i prokuratura są bezradne, ludzie są szykanowani przez stalkerów przez miesiace i policja ma ręce zwiazane a tu komuś się wydaje ze cala machineria ruszy o wpis na forum :D::D dawno sie tak nie uśmiałam

Gość smutnasmmm
no ale babci chcę mi pomóc do mieszkania dlaczego mam jej odmawiać poza tym jego rodzice gdyby chcieli mu dać pieniądze to niech dadzą a my zamiast wesela je inaczej wykorzystamy ale oni nie chcą dlatego myśleliśmy że chociaz na wesele od wstydu dadzą

bzy bzy bzy, pscółki tsy- ja mieszkam niedaleko ciebie, wiec do tej prokuratury wybierzemy sie razem. Czekaj na wezwanie.

Gość smutnasmmm
dosć dobrze zarabiacie, ale mamy sporo wydatków sama stancja pól pensji mojej

Gość smutnasmmm
on tez chce wesele i wcale nie kosztujące 50 tys tylko najblizsza rodzina

Gość koniec swiata,zeby w 21 w
Niejaka gratki agatki efrgfrgr ubliżyła konkretnej drugiej osobie, i ta druga może sprawę zgłosić do prokuratora. Oczywiście będzie orzeczona znikoma szkodliwość społeczna czynu, ale rzeczywiście podróż po Polsce kilka razy w tę i z powrotem oraz wpłata na cel społeczny mogą uszczuplić finanse gratki agatki efrgfrgr. W internecie nie można obrażać ludzi. Ja bym na miejscu gratki agatki efrgfrgr juz nie spała tak spokojnie. Taka mała rada.

Gość zle wroze temu malzenstwu
moze jak siostra brala slub mieli lepsza sytuacje, a teraz sie pogorszyla? Roznie w zyciu bywa, ale co niktorzy zamiast o starych rodzicach myska ttlko o sobie i wtedy ich nie obchodzi skad, kasa ma byc bo dla siostry byla. Niech nerke sprzedadza, chociaz starej pewnie nikt nie wezmie, to zostaje sprzedaz domu i zycie w przytulku do szczesliwego konca zycia, wazne, zeby dzieci byly rowno potraktowane.

autorko a zastanowiłaś sie- i co w takim razie niech nie robi wesela, mieszka na stancji na kocia lape i tyle. Moze ty taki los zafundujesz swoim dzieciom.

Gość smutnasmmm
moja babci nic sobie nie odmawia nie napisałam w jakim czasie to uzbierała... nie chcę pisać o finansach moich dziadków moze to tak zabrzmiało dziwnie ale moja babcia ma dobrze

Gość smutnasmmm
dobra ja już sobie poradzę dzieki za rady, pogadam z narzeczonym

Gość smutnasmmm
moja babcia naprawde ma się dobrze - ma sporo pieniążków, ja tylko czekam az mi je podaruje, bo mam już dla nich specjalne przeznaczenie, A jakby się rodzice narzeczonego dorzucili to juz było by cudo, a tak to kicha

Gość dzieci należy traktować równo
nie bądźcie śmieszni :D nikt za wpis na forum nikogo nie będzie ścigał tym bardzie PROKURATOR co za tępe dzidy prokurator by cie wyśmiał i jeszcze pogonił ze mu czas na bzdury marnujesz

a wesele na ile mniej wiecej osób?? akurat ile kosztuje wesele doskonale wiem, przechodziłam to nie dawno, trochę podliczmy, np, 100os, za talerzyk 160zł, to już jest 16tys, ubranie, 1tys garnitur suknia 2tys dodatki 500 3,500zł zespól, foto, kamer (2tys zł, 1500, 1000) 4500zł kościól 1500 reszta wydatków dajmy 3tys tu masz prawie 30tys i to baaardzo niskim kosztem, a zbierzesz ok, 12-15tys, czy warto??

Gość zdvGSDG
Nie wypisuj bzdur, ze moze zgłosic pomowienie, poniewaz zadne dane osobowe nie zostaly umieszczone. Zapoznaj sie z KK przed wprowadzaniem w błąd.

Gość smutnasmmm
no ale jak by mi babcia dałą, to warto - bo jak nie to oczywwiście mnie nie stac na wesele

Gość koniec swiata,zeby w 21 w
konkretna osoba poczuła sie OBRAŻONA ( a nie pomówiona, drogie gimnazjalistki) i może z tym iść nawet do prokuratora - no akurat cos o tym wiem ze strony praktycznej ;)

ale nie wstyd ci brać od starej kobiety??która moze umrzeć w każdej chwili?? rodzice no ok, ale babcia??nie naskakuje na ciebie, tylko ja bym nie przyjeła, a gdzie bedziecie mieszkać po ślubie??

Gość smutnasmmm
a w ogóle to idź z mojego topiku - ja tu pisze o ważnych sprawach i o moim weselu, a ty ciągle swoje... 10000 na wesele to akurat by starczyło, jakby się jego rodzice dołożyli, bo ja skąd mam niby wziąść?

Gość smutnasmmm
no nie wiem... cbhyba u moich rodziców

Gość Maniek5667
Wiesz co moja żona miałą i ma ciągle te same zosci o to do mnie - nie da sie czasmi tego wytzrymac, jak masz miec taklie do niego - to lepiej od razu darujcie sobie ten ślub ;-) Rodziców nie zmienisz- jak t o mówią starych drzew nie pzresadzisz

no właśnie u twoich rodziców, nic własnego, 10tys za całe wesele czy ja źle zrozumiałam??na ile osób chcesz te wesele?? mogę ci pomóc wyliczyć ile ci pójdzie, bo sama przechodziłam, każdy grosz liczyłam, ale my zarobilismy sami, (mamy po 24lata)

Gość smutnasmmm
ktoś się pode mnie podszywa!!!!!!!!!!!!!!

to sobie zaczernij nicka

Gość smutnasmmm
wesele nie wiem na ile osób jeszcze gdziez 100 razem mysle

no to 40tys spokojnie pójdzie, ja wydałąm 27tys ale o połowę mniej osób,duzo zamawiałam na allegro, negocjowałam ceny,

Gość smutnasmmm
ja nie bardzo moge cokolwiek negocjować, bo ja sama nie mam ani grosza

Gość smutnasmmm
to bardzo drogo...przemysłe to wesele dzieki niestety muszę się wyłamać z tematu bo ktoś się podszywa pode mnie a ja nie mam nerwów na komentowanie do chwile że to nie ja bardzo dziękuje za wszystkie odp poradzę sobie