Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona pracujacego meza

Moj maz cale swieta pracuje. Smutno mi z tego powodu

Polecane posty

Gość śmiech na sali :)
a mnie bawi w jaki sdposób bronią się te co to urkywają że niby nic nie wiedzą o pielęgniarach dziwkach ......:) śmieszni jesteście doprawdy ......... wszyscy dobrze wiedzą że WY cała ta służba zdrowia to same k u r w y i złodzieje !!!!!!!! łapówkarze itp....

Gość praca taki life
Mój już się prawie kończy. zaraz pójdę obudzić pana doktora i przy okazji sprawdzę czy nie leży na jakiejś 20letniej studentce pielęgniarstwa...

jak facet chce zdradzic to zdradzi a jak nie to zadne seksowne pielegniarki, asystentki nie skusza go. ja tez sie tak ciesze, ze maz sylwester bedzie mial wolny:) Taka mala rekompensata za te swieta

Gość udają że nie wiedzą żonki
żonki lekarzy udają że nie wiedzą że mąż pie...li inne i to wcale nie pielęgniarki a lekarki a czasem i pacjentki udajecie że nie wiecie , że tego nie widzicie bo wam kase dużą przynosi same jesteście jeszcze gorsze od tych ich kochanek .....

oj widze, ze ktos jest strasznie ciety na sluzbe medyczna:D

Gość o mężczyznach .../;'
prawda jest taka że facet zawsze samcem jest i bez względu na zawód jak widzi coś ładne młode zgrabne, to zawsze sie obejrzy i go to coś zainteresuje, a dalszy bieg wydarzeń zależy od jego mózgu A jak wiadomo mężczyzna czasem myślenie mózgiem przełącza na myślenie tym co w spodniach ....

Gość Mała niebieska owieczka 24
a czemu nie mogłaś się zobaczyc z rodzicami? trzeba było brać córkę i jechać. Mój w wigilię 13-22, a wczoraj i dziś 21-6 rano. My dzieci nie mamy, wczoraj byliśmy i jego rodziców i dziadków i u moich i ja zostałam u mamy, a w nocy poszłam na dyskoteke z koleżankami potańczyć. jakoś zleciało ;)

Gość praca taki life
No dobra niech wam będzie-orgietki tu urządzamy. wpadną na nockę też strażacy z okolicznej remizy i pracownicy kostnicy a i ekipa sprzątająca też wpadnie,a tam takie ciacha :D a tak poważnie-jak wszędzie w pracy i tutaj zdarzają się romanse ale pisanie że każdy lekarz i każda pielęgniarka pieprzą się po kątach to tak jakby napisać że każda sekretarka daje dupy prezesowi.

nie pojechalam sama bo maz mial miec wolne w Wigilie i chcialam bysmy we 3 ja spedzili .

Gość a jakżeby inaczej
jasne że każda sekretartka daje prezesowi / szefowi ty chyba jesteż wyjątkowo mało atrakcyjna że żaden dokotrzyna cię nie chciał he he he

Gość praca taki life
A jakżeby inaczej-domyślam się że jesteś sekretarką i wiesz to z własnego doświadczenia :D

Gość jestem pielęgniarką
Pracuje w zawodzie lat 15 i przyznam że niektórzy lekarze traktować chcą pielęgniarki jak łatwe dz..i Ja akurat w spódnicy nie chodzę ani rozebrana też nie . Nie jest to regułą ale pozwalają sobie na głupie teksty i zaczepki [ ale chyba wszędzie w pracy tak bywa ] Jak nie widzą zachęty z drugiej strony to jest spokój i koniec . Oczywiście większość to ludzie na poziomie: pielęgniarki i lekarze . A pracy jest tyle że czasem nie ma czasu iść do wc...

Gość a jakżeby inaczej
ha ha nie jestem sekretarką a szefem i mam sekretarki a moi kumple potwierdzić ci mogą to co się dzieje udająca naiwną kobieto

chyba nie o zdradach jest moj temat, prawda?:) ale tak czy siak poprawiliscie mi humor z tymi puszczalskimi pielegniarkami, lekarzami i asystentkami:D

Gość o pielęgniarkach
Pielegniarki to zdziry z wiosek które idą do tej pracy często z braku lepszych prespektyw Idą do zadowu po to aby znależć meża lekarza , Ale ku swemu zdziwieniu oni- tzn lekarze rzadko się z nimi wiążą na stałe , ewentualnie tylko mogą sie z nimi przespać ale i to nie zawsze , bo nie każdy chce ze szamtą się . I tak to im tzn pielęgniarkom życie upływa w rozczarowaniu , dlatego też wyżywają się na biednych pacjentach ,są niemiłe, wredne i chamskie , niezadowolone wiecznie ze swych zbyt małych zarobków . Zero kultury .

Gość praca taki life
Jedna jaskółka wiosny nie czyni,że ty się puszczasz z każdą sekretarką i jesteś męską szmatą nie znaczy że każdy jest tak mało wart i musi wykorzystywać stanowisko żeby odbyć stosunek :D autorko mi się też pod koniec pracy poprawił humor i to bardzo!

Gość a jakżeby inaczej
do niczego nie zmuszam same się pchają za kasę ..... takie niektóre z was są .... a nawet twierdzę że każdą można kupic , kwestia tylko za jaką cenę .

Gość praca taki life
Żal mi ciebie skoro żadna nie leci na ciebie tylko wszystkie na kasę. mi mój mąż zaimponował bo jest przystojny, inteligentny, oczytany, sympatyczny i wrażliwy.

Gość do praca taki lif
a czy twój maż jest lekarzem ?

Gość praca taki life
Mój mąż i córka już śpią,dostałam buziaka na powitanie,ciepłą miskę i mąż poszedł spać, a córka jak wróciłam już spala ... nie mój mąż nie jest lekarzem, choć w sumie może troche...jest mechanikiem samochodowym,więc jest lekarzem aut :)

Gość do praca taki lif
a to jesteś z tych porządnych gratuluję . że szanujesz sie i nie dajesz d..y innych lekarzom.

Gość praca taki life
A dziękuję bardzo. i dobranoc. idę spać,a może jeszcze obudzę męża :p

Gość taka sobie bajeczka
jezu,jakie tępe cipy tu siedzą.pracuję jako pielegniarka w warszawie w szpitalu akademickim i naprawde nie wiem skąd sie biora stereotypy o romansach.naprawdę u nas w oddziale nikomu romanse nie przyszłyby do głowy.

Gość taka sobie bajeczka
poza tym każdy ma rodzinę ,wszyscy prawie się uczą nadal,robią fakultety i habilitację i nikt nie zeszmaciłby sobie opinii jakims romansidłem.zresztą u nas nie ma takich tendencji.

Gość taka sobie bajeczka
aha i generalnie wiekszośc pielęgniarek ma mgr-a i taki lekarz to naprawde żadna rewelacja dla nas,tym bardziej gdy patrzymy jak oni zasuwają -z dyzuru do kliniki i póżniej na izbe na kolejny dyżur.a gdzie czas dla rodziny?

Gość do bajki
Akademicki czyli orłowskiego? a dostałaś się po praktykach czy z konkursu?

Gość taka sobie bajeczka
pracuję tam 12 lat.normalnie złozyłam podanie i mnie przyjęli.

Gość taka sobie bajeczka
szpital kliniczny am ,żle napisalam

Gość do bajki
ja chciałam się dostać na neonatologię bo mają 3stopień referencyjności,ale tam ponoć tylko po praktykach studenckich biorą, a ja od 7lat na karowej pracuję i chcę się stąd "wydostać"...

Gość taka sobie bajeczka
porozsylaj cv.kilka moich koleżanek z innych szpitali złozyła podania w kajetanach-to jest ośrodek słuchu gdzie wszczepiaja implanty slimakowe,robia rezonanse ,tomografie.zarobki bajeczne,wygląd i wyposaznie budynku również.one czekały długo na tą robote,jedna nawet zapomniała,że składal tam cv i bardzo zdziwiła się gdy zadzwonili,także warto poczekac czasami.kolażanki pracuja jako piel.anestezjologiczne.