Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Ostatnią miesiączkę miałam 1 listopada , później niezabezpieczony stosunek 10 listopada . Od tej pory cisza . Ani specjalnych oznak ciąży , ani okresu ... jedynie sutki mnie pobolewają ... Dodam, że ciąża byłaby dla mnie końcem świata :(

Gość kaaaaaaaasska
a co mówi test ?

Gość spi.
Zrób test. Swoją drogą po co pieprzyłaś się bez gumki, skoro ciąża to dla ciebie tragedia?

testu nie robiłam

Gość renia_od_henia
Zadzwoń do Majów, coś na ten temat powinni wiedzieć.

Gość sdfghjkl;
chociaz juz po 21 szym to wszystko wskazuje na koniec twojego swiata

mam 16 lat ... proszę mnie nie oceniać , szukam tylko porady . To nie był nawet stosunek , chłopak wbrew mojej woli wsadził raz penisa do mojej pochwy w czasie pettingu . Później kazałam mu wyjąć. Chwile po tym miał wytrysk

Gość ggf
to długo już.. jesli do tej pory miałaś regulerne miesiączki to.... GRATULACJE MAMUSIU :D

Czy miałam regularne - niekoniecznie . Dlatego też , nie bardzo zaprzątało mi to głowę ( w maju np. nie miałam w ogóle , pojawił się po 54 dniach ). W dodatku 3 x byłam chora , brałam silne antybiotyki. Teraz jednak , po świetach przyszło mi do głowy , że coś za długo to trwa.

głupio mi iść po test . Mieszkam w małym miasteczku . Jedna apteka , w dodatku pracuje w niej siostra mojej babci

Gość tiruturuaa
sytuacja faktycznie dosyć trudna . Szczerze Ci współczuję. Nie wiem co możesz zrobić ..

Gość fthgfhfg
Co za idiotka :) Dla mnie ciąża tez byłaby teraz tragedią, w związku z czym w życiu nie zgodziłabym się na stosunek bez zabezpieczenia, nawet na jedno "wsadzenie". Moim zdaniem jak ktoś się pieprzy bez gumki to się stara o dziecko a przynajmniej dopuszcza możliwość zajścia w ciążę. Jak jesteś tak a głupia to mam nadzieję, że zajdziesz w ciąże, może się na przyszłość nauczysz :)

nie znasz mnie , więc nie nazywaj mnie głupią. Nie widziałaś tej sytuacji , więc nie wysuwaj wniosków , o które Cie zresztą nie proszę . Myśl co chcesz ,ale nikt Cie nie prosił o pisanie tego tutaj . Idiotką co najwyżej możesz być Ty ...

Gość fthgfhfg
Jesteś głupia. Skoro nie chcesz dziecka a pozwalasz żeby facet Ci wsadził bez gumki to jesteś głupia, przykro mi. A ja idiotką pod tym względem nie jestem, bo dziecka też nie chcę i własnie dlatego nie pozwalam na takie sytuacje.