Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegrysek

Czy jestem w ciąży ??

Polecane posty

Gość tegrysek

ponad miesiąc temu spałam z chłopakiem bez gumki obiecał że sie nie spuści i tak było byciągnoł jak poczuł że nie wytrzyma ... minełu juztyle czasu a ja nie mam już 2 raz okresu co zrobic mam 14 lat i nie moge sobie pozwolić na dziecko tym bardziej że moi starzy myslą że nie mam chłopaka . jestem w złej sytuacji mialam sie zabic ale po kilku cienciach zdecydowałam że musze sie upewnić co robic ???

Gość bywam czytam wiem
ile chlopak ma lat?

pewnośc uzyskasz idąc do lekarza proponuję ci zakupić i wykonać test ciążowy, jesli będzie pozytywny porozmawiaj z mamą i razem udajcie się do ginekologa

Gość tegrysek
ta możesz tak powiedzieć bo moich starszych nie znasz o ni trzymają na mnie taki rygor że masakra waprawde to wole sie pociąc niz matce powiedzieć

i tak się dowie jesli jesteś w ciąży, są rzeczy których nie pochwala ale postawiona przed faktem dokonanym dorosła osoba go porzyjmuje i pomaga cóce ułożyć życie

Gość Morze marzeń.
kup test ciążowy i zrób go. a to był Twoj pierwszy stosunek? pewnie Ci sie okres (który i tak zapewne był nieuregulowany) rozregulował się jeszcze bardziej i dlatego nie masz okresu. tak czy siak powinnas isc do ginekologa skoro juz współzyjesz z chłopakiem i to bez prezerwatywy. co te dzieci maja w głowach :O

Gość tegrysek
boje sie powiedziałam chłopakowi zestresował sie ale powiedział że sie mną zaopiekuje i mnie nie zostawi bo on taki jest ale ja nie chce być do końca życia przywionzana do dziecka ani do 1 gościa

Gość Morze marzeń.
jakby trzymali taki rygor to bys sie nie bzykała z chłopaliem. trzeba było myslec przed a nie po. i dlatego dzieci nie powinny uprawiac seksu.

Gość tegrysek
nie to nie jest pierwszy stosunek z nim to był pierwszy ale przed nim tez spałem ż paroma

Gość Morze marzeń.
si. nie marnuj czasu idz sie dymac

Gość tegrysek
trzymają rygor !! w prawdzuie moge spać poza domem i nie wracać na noc ale co to zmienia ??