Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny2222

moja byla dodala zdjecie na fejsa

Polecane posty

Gość smutny2222

jest taka szczesliwa :( 4 lata razem nie jestesmy.. jest taka piekna. zjebalem.

Gość mfkgg
a czemu się rozstaliście?

Gość smutny2222
bylismy za mlodzi.

Gość smutny2222
teraz ma innego i do tego mieszka za granica :( nawet nie moge jej powiedziec o moich uczuciach

Gość Filemon12356
Dlaczego nie mozesz? Sa telefony, portale spolecznosciowe itp..

Gość smutny2222
i co? napisze jej a ona wroci? ma juz zycie poukladane jako tako. ja tez.. musze pracowac, nie moge do niej pojechac. nie mam jej czego zaoferowac. to bedzie taka niespelniona milosc do konca zycia :(

Gość wiele bym oddala
zeby ktos zalowal ze sie ze mna rozstal. Moj facet zaluje ze sie ze mna zadal. Dolujace to uczucie i smutne ze ktos ma wobec ciebie takie odczucia.

Gość smutny2222
wiem o czym mowiesz, bo ona pewnie zaluje, mowila ze zniszczylem jej wiare w prawdziwa milosc. a ja ja tak mocno kochalem!! chociaz forma czasu jest tu niewlasciwie uzyta..

Gość no to ja torze w temacie
Myśli widocznie o tobie! To że poukładała sobie życie jako tako, to nie znaczy że wciąż Ty jesteś jej bliski. Napisz coś, cokolwiek, zobaczysz jak ona zareaguje.

Gość smutny2222
napisala mi pol roku temu ze zawsze bedzie mnei kochac.. tak dawno nie czulem takiego bolu w sercu gdy to uslyszalem. i romantyzmu.. ona ma kogos, ja mam kogos.. nie bedziemy razem.. jak?

Napisałeś? mam nadzieję, że kujesz żelazo, póki gorące!

Gość Filemon12356
Zebys pozniej bardziej nie zalowal. Skad wiesz moze ona czuje to samo co ty? Utrzymujecie ze soba jakis kontakt?

Gość Filemon12356
Zebys pozniej bardziej nie zalowal. Skad wiesz moze ona czuje to samo co ty? Utrzymujecie ze soba jakis kontakt?

Gość smutny2222
raz na jakis czas.. ostatnio byly jej urodziny ale zaganiony bylem w pracy i na daty nie patrzylem. zreflektowalem sie po dwoch dniach, zlozylem zyczenia a ona do mnie zebym jej nie wysylal uprzejmosci bo jej to niepotrzebne, bo to nieszczere co pisze;/

Gość kakakkakaaaaaaajjjajjahhshs
pokaz jak wyglada?

Dlaczego zakładasz, że nie będziecie razem? Miłość to potęga i to że teraz macie kogoś, nie znaczy że jest to silne i takie wiesz.... życie różne scenariusze pisze. Lepiej jak osoby się kochają tak bezgranicznie niż tylko z sobą są. Rozważ to na spokojnie. Ale napisz coś choćby zwykł cześć, a wtedy ona napisze co i jak. Jeśli nic, nic, nic do niej nie czujesz, to może lepiej niej nie pisz.

Ale czuję , że coś iskrzy, choc nie jestem jakimś medium, znam życie po prostu.

Gość smutny2222
uwierz mi ze czuje. walczylem o nia po rozstaniu bardzo dlugo tlko ona nie mogla mi uwierzyc.. tylko troche tez zachowywalem sie jak pajac wiec jej sie nie dziwie. rozmawialismy w tym tygodniu bo przyjechala na swieta, napisala mi krotkie: spelnienia marzen. oddzwonilem ale rozlaczyla sie szybko.

Gość Rtfdchjii
A jakby nie była ładna, roztyla się przez te 4lata to by ci zamienne było? Kretyn. Daj dziewczynie spokój.

Podejmij inną taktykę. nie wiem z czym podpadłeś, ale zawsze można coś odzyskać jeśli się chce i jeśli gra warta świeczki- wiesz co mam na myśli?

Gość kakakkakaaaaaaajjjajjahhshs
pokaz jaj ak taka ladna , ocenimy ja

Gość jakie to żenuła
jak chcesz zeby jej odbyt razem z sercem pekly to na spelnienie marzen odpisujesz "one juz nigdy sie nie spelnia" i juz sa lzy, dobre wspomnienia, jakies wyrzuty sumienia i zaraz masz ja na widelcu. tak to jest z tym metroseksulanym pokoleniem no nie dziewuchy?

Gość holly dolly mop
jakie to żenuła- racja..

Każdego za serce chwyta coś innego. Autor sam wie jak zagadać efektywnie.

Gość jakie to żenuła
wlasnie widze - zagadal na kafe zamiast do laski:O

Dobre i to- zagadał! a to też się liczy, potem zagada do lasencji, jeśli tego warta, bo jeśli nie to niech dalej z nami pisze, bo symatyczny autor topiku!

Gość Aparat007
Jesli kochasz ja naprawde to walcz. Ale musisz byc 100% pewny, ze tak wlasnie jest. Raz sie zyje, przynajmneij takie jest moje zdanie. Ja tez kogos kocham bardzo mocno i walcze juz 5 miesiecy z tym ze mamy ze soba kontakt przez telefon co kilka dni. Zawiodlem ja troche i jakos tak sie zapetlilismy i 5 lat naprawde fajne zycia szlag trafil. Musze do niej dotrzec tak jak kiedys na poczatku, to wyjatkowa kobieta i potrzbeuje wyjatkowego podejscia. Usiadz przemysl, i walcz.

Gość jakie to żenuła
dla mnie szukanie pocieszenia na forum dla milosniczek kotow i golebi pocztowych, to lekka strata czasu. jesli ma jaja niech podesle jej link z tego topicu i niech dziewczyna sama zobaczy jak go przycisnelo.

Gość smutny2222
no wlasnie nie jestem 100% pewny jak to rozegrac zebysmy mogli byc razem! bo co jej po mojej milosci jak nie moge jej zaoferowac bycia razem? ona ma kogos, ja mam kogos. ona mieszka za granica, ja w Polsce. rozstalismy sie 4 lata temu nie mielismy kontaktu po pol roku od zerwania na okres jednego roku.. potem sporadyczny. ona sie wycofala bo ja kogos juz mialem. i to byl moj blad bo wtedy myslalem ze ona nic do mnie nie czuje, nie walczylem w tamtym momencie. zachowywalem sie jakby mi nie zalezalo a zalezalo mi az za bardzo!